סרטי השבוע

קונספט זאת לא מילה הנכונה אני מניח

אלא, כמו שאמרת, הרעיון המרכזי. אני מניח שמה שאנשים כל כך אהבו ב5 הפרקים האלה (נמנע מלדבר על מה שלא ראיתי) זה שהגיבור הוא בעצם די מניאק, ויש לו גם את הצד של האבא האוהב וגם את הצד של המאפיונר האלים. אלא שאותי זה כבר לא ממש מרגש. מעבר לזה, אין כרגע יותר מדי חוץ מכתיבה טובה סטנדרטית. שוב, אני לא מכליל את כל הסדרה, אני בהחלט הולך לתת צ'אנס ואפילו רואה את עצמי בא לפה אחרי 6 עונות ואומר שזאת אחת הסדרות הגדולות שהיו.

BlackUnicorn

New member
זה מזכיר לי את מה שאני חשבתי כשראיתי את הסדרה

ראיתי אותה בעקבות בעלי, וכל מה שהצלחתי לחשוב עליו זה שזו קבוצה של אנשים לא מוסריים שאין לי שום הזדהות איתה ולא באמת אכפת לי מה קורה להם.
אבל איכשהו, עם הפרקים מתעמקים בדמויות, ופתאום כן אכפת לך, פתאום אתה מתחבר לכל מיני צדדים או דמויות מסוימות, אצלי לדוגמא אלו היו כרמלה ואדריאנה. היה לי מאוד מעניין לראות מה עובר עליהן.
זה כמו במד-מן (אם ראית), שאגב לדעתי יש דימיון גדול בין שתיהן, למעט הצד הפלילי... זו פשוט סדרת דרמה שלוקח זמן להיכנס אליה, זמן להכיר את הדמויות. לפני שזה קורה לא נוצר קליק מיידי, אלו בעיניי לא סדרות שמתיימרות לסחוף אותך בפרק אחד.

לדעתי הרעיון של הסדרה הוא לא

המניאקיות של הדמות הראשית. לדעתי הרעיון הוא שטוני סופרנו הוא מעין סטריואטיפ אמריקאי של גבר בגיל משבר אמצע החיים - סיבוכים בזוגיות, ילדים מתבגרים מזלזלים, הורה קשיש שהוא צריך לדאוג לו, בעיות בעבודה, חברים שהם המפלט היחיד שלו מהמציאות ועוד... רק שבמקרה הוא גם בוס במאפיה.

BlackUnicorn

New member
רק סדרות בינתיים...

סיימנו עונה ראשונה של מד-מן. חשבתי שלא אוהב אותה, אבל מסתבר שטעיתי. סדרה מעולה ומעניינת. אמנם לוקח זמן להתחבר, אבל היא נפלאה. כמו שכתבתי כאן בהודעה אחרת, מזכירה לי קצת את הסופרנוס במובן מסוים.

חוץ מזה כמובן העונה השלישית של Game of thrones הנפלאה. כמה דיאלוגים מושלמים.... אין לי כוח להרחיב, מי שמכיר אותי יודע שזו אחת הסדרות המושלמות בעיניי.

ו.. נראה לי שזהו.

למעלה