סרטי השבוע

timboy123

New member
גם אני התלהבתי,

אולי בעיקר כי זה הראשון מסוג זה שאני קונה (דיוידים עם שני דיסקים ואריזה חיצונית יש לי לא מעט,נגם כאלה שבאריזה החיצונית הקרטון מעט בולט או שטויות כאלה, אבל כזה זה הראשון).

כמעט בכל חנות סטימצקי שהייתי בה בלא מעט זמן האחרון ראיתי שם את המהדורה, אתה יכול למצוא אותה במחיר מציאה ממש-לי התענוג עלה בסה"כ 80 ש"ח.

GK_FF

New member
מצטער אבל דיוידי לא שווה גם 10 שקל...........

אולי העטיפה הזו שווה 10 שקל, וזהו.
מה שהרשים אותי זה פשוט שעיצבו את הדיסק בצורה של דיסק צרוב, זה קונספט מדהים שחשבתי עליו כבר בעבר, שמח שמישהו יישם אותו.. (מנחש שזה לא הראשון)

AsafA55

New member
מצטער,אבל אתה טועה

80 ש"ח זה אולי מחיר מעט גבוה.
אבל איך סטודנט לקולנוע בא ואומר שהאומנות שאתה מקווה לעשות לא שווה 10 שקלים?

אני מצטער,זה לא אישי,אבל בתור אחד שעובד בחנות סרטים ומוזיקה ומחזיק באוסף של 3000 סרטים מקוריים,אני חייב לומר שאנחנו עם מטומטם שישלם מחיר מופקע על כוס קפה או על ארוחת המבורגר וצ'יפס אבל לא ישלם 40-50 שקל על סרט או דיסק שעבדו בשבילו קצת יותר קשה מאשר אותה כוס קפה.
אנחנו לא יודעים להעריך אומנות,אנחנו חושבים שמגיע לנו הכל בחינם ועוד בטוחים שאחרי שראינו בחינם סרט באיכות פח אשפה על מסך מחשב ניצחנו את העולם.
ביזיון!

timboy123

New member
בכוונה לא עניתי לו, כי ידעתי שאתה תבוא ותסביר

הרבה יותר טוב ממני, כמו שקרה. מסכים איתך בכל מילה ומילה, אולי אפילו שפכת לי אור אחד על מה שאני גם ככה עושה.

GK_FF

New member
לא אמרתי שסרט לא שווה 10 שקל

אלה שדיוידי לא שווה 10 שקל, אני לא יודע כמה אתה מבין בקידודים והורדות, לא נשמע שהרבה, כי היום אנחנו במצב שהורדה סטנדרטית מהאינטרנט או צפייה בטלוויזיה היא באיכות גבוהה יותר מדיוידי. אז איזו סיבה בדיוק יש לשלם מחיר מופקע כמו 80 שקל על התענוג? אין!

AsafA55

New member
אתה מתחכם

כי אתה יודע בדיוק למה התכוונתי.
אומנות שווה עשרה שקלים? היית רוצה שזה מה שיעשו עם הסרטים שלך?
כוס קפה שווה 14 שקל?
המבורגר,צ'יפס וקולה שווים 80 שקל?

אני מבין בהורדות,הרבה יותר ממה שאתה חושב,אני מודע לאיכויות,אני מודע לזה שלפעמים נקבל (בטח בארץ) סרט באיכות 1080P (אגב,זה עדיין לא כמו דיסק בלו ריי) חודשיים לפני שהסרט יגיע לפה באיכות DVD סבירה.

ועדיין,להגיד שסרט או דיסק לא שווה את העשרה שקלים זו יריקה בפרצוף.
אתה יכול להגיד שזה לא מספיק חשוב לך לשלם על חומר מקורי,או שזה לא משהו שאתה מעוניין להוציא עליו כסף אם אתה לא חייב ואז אני אוכל לקבל את זה.
אבל להגיד שזה לא שווה עשרה שקלים זו חוצפה.

GK_FF

New member
לא אמרתי שסרט לא שווה 10 שקל

אמרתי שדיוידי לא שווה 10 שקל,
המשפט הזה אם כבר מראה הערכה לקולנוע כי לראות סרט בפורמט הזה זה זלזול ביצירה בעיני.

Goldie88

New member
אני חושבת שגם בוראט היה על דיסק "צרוב"

הפליא אותי בזמנו כשלקחתי מהוידאומט
(חח וידאומט... איזה ישן...)

timboy123

New member
שני הסנט שלי...

אין לי כל כך ידע או ניסיון בתחום (האוסף שלי מונה בסביבות ה60 סרטים אני חושב, סכום קטן אבל יפה למי שהתחיל באמת לאהוב קולנוע משהו כמו לפני שנתיים), אז פשוט אגיד לך למה אני רוכש את הסרטים שלי:

אני אוהב שיש לי עותק פיזי ביד. אני אוהב שיש לי משהו שאני באמת יכול להתרגש ממנו או להתלהב ממנו, לא קובץ על מחשב. וכן, אני מוכן גם אולי לוותר במעט על האיכות של הסרט בשביל לראות את זה כמו בן אדם-על הטלויזיה, כשאני יושב על ספה נוחה, ולא על מחשב. (אפרופו, שאלה טכנית, אם מישהו יודע-נגן הדיוידי שלי מחובר לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. כשאני רואה סרטים דרכו, לרוב הוא מראה כי חיבור הHDMI פועל, האם זה אומר שאני צופה בסרט באיכות HD? או עדיין ב-DVDRip?) אני אישית מסתפק לחלוטין מאיכות הדיוידי.
כשהסרט שמור אצלי על המחשב אני לא מרגיש שיש לי אותו, אני לא מרגיש שהוא קיים אצלי, שהוא עומד לרשותי.

בנוסף, והנה משפט שהמשפחה והחברים שלי צוחקים עלי כשאני אומר אותו, אבל אני מאמין בו אמונה שלמה-

ללכת לסרט בקולנוע ולרכוש באופן מסודר את הדיוידי שלו, נכון לעכשיו זוהי תרומתי הצנועה לעולם הקולנוע, ואני אתרום אותה בלב שלם ושקט.

מוזמן לקחת את זה לאן שתרצה.

Kubachrick

New member
חמוד אתה...

בכל מקרה,
אותו סיפור עכשיו מזדעקים הסופרים,שמוכרים ספרים שלהם ב-30 שקל ובמבצעים שמבזים את מה שעמלו עליו שעות רבות.
דרך אגב,אסף באיזה חנות אתה עובד ?

GK_FF

New member
אני באמת חושב שאתה מדבר מחוסר ידע..

אם ההבדל בין HD לאיכות דיוידי כל כך לא ברורים לך כנראה כדאי לך לחקור את הנושא יותר לעומק לפני שאתה ממשיך להגדיל את אוסף הדיוידיים שלך. מהיום שאני ראיתי HD לראשונה הבנתי שכל אוסף הסרטים שלי שווה כעת כערך נוסטלגי אישי בלבד שאין שימוש מעשי רב בו.
אין טעם שהעותק הפיזי יירגש וילהיב אותך כשהוא באיכות של DVD.

timboy123

New member
לא אמרתי שאני לא רואה את הההבדלים, אמרתי שאני

מסתפק ומרוצה מאיכות של DVD על מסך רחב.

AsafA55

New member
אגב,תיקון קטן

בעגה "המקצועית" מהדורת ספרון נקראת דיג'יפק - Digipack.
כאשר מהדורות ספר נקראות Digibook.

O0NoNi0O

New member

הרסת אותי עם התיאור של ההקרנה. איזה אנשים נודניקים...
צריך ללמוד לתפוס הקרנות טובות כמו בשבע בערב, ביום תקוע באמצע שבוע כמו שלישי, או בסינמטקים שם כולם מחונכים :)

timboy123

New member
האמת היא,

שהלכתי להקרנה ב-18:20 בערב יום רביעי, הופתעתי.

mrpink3

New member
מיותר ולא מצחיק

חשבתי שהיי, עכשיו הוא ידבר על הסרט. ורק המשכת ליילל, לא לעניין כל התיאור הזה.

timboy123

New member
על הסרט כבר דיברתי לא מעט...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=65&messageid=166989254

בנוסף תוכל למצוא עוד כמה הודעות שלי בקשר לסרט משוטטות להן ברחבי הפורום כתגובה להודעות שונות.
ה'רקע' על הקהל בא ממקום של להדגיש שלמרות כל זה עדיין מאוד נהנתי מהסרט, ככה שזה כנראה אומר עליו משהו, לא מתוך מקום של 'ליילל' כדבריך או למרר על כמה שהיה לי נורא.

Kubachrick

New member
התגובה הקצרה שלך

הייתה יותר מיותרת מהתגובה הארוכה והמעניינת של הבחורצ'יק
אז תלמד לפרגן פעם הבאה לבן אדם עם הומור טוב.

למעלה