סרטי השבוע

ערן1987

New member
סרטי השבוע

אתם יודעים מה לעשות

mrpink3

New member
צייד הצבאים, שבעה פסיכופטים, ארגו

צייד הצבאים - בפעם הראשונה שניסיתי לראות לפני כמה חודשים, נרדמתי עוד בחלק הראשון הידוע לשמצה. הפעם החלטתי לראות שוב ואכן, סרט מעולה.

שבעה פכיסופטים - סרט נחמד

ארגו - סרט טוב. מה שאני רוצה לומר הוא שאין לי שמץ של מושג איך לעזעזל אלן ארקין קיבל מועמדות לאוסקר. לא רק שההופעה שלו לא הייתה מספיק טובה, אלא שהיא הייתה נוראית.

Yo-man

New member
עלובי החיים

כמישהו שחובב את הסיפור של עלובי החיים, ראה את המחזמר בלונדון ומחזיק בדיסק הכפול של המחזמר - אני קצת יותר ביקורתי מהאדם הממוצע לסרט הזה.

יו ג'קמן מצוין. אן האת'וואי מדהימה. ראסל קרואו משחק טוב אבל הטון שלו לא מתאים (לאוזן שלי) לתפקיד של ז'אוור.
הסיפור הוא אותו סיפור (פחות או יותר) פלוס כמה משפטי קישור שהדמויות שרות בצורה שונה מהמקור.
היתרון של הקולנוע על פני ההצגה הוא כמובן הסט, תחושת המרחב וזוויות צילום שמאירות סצינות במימד נוסף שלא נראה עד כה בהקשר של הסיפור הזה.

למי שלא מכיר את הסיפור - מצפה לכם חווייה מטלטלת. למי שמכיר, אין הרבה חדש. אבל הסרט עשוי בצורה מאוד מרגשת וחכמה. תכינו טישו ובשום אופן אל תלכו לסרט הזה עם דייט, אלא אם לא אכפת לכם שרואים אתכם בוכים.
סרט מאוד מוצלח ומרגש.

timboy123

New member
תגיד,

הבנתי שבמחזמר הם שרים כל כולו, בלי הפסקה. האם זה ככה גם בסרט? או שזה בסגנון סוויני טוד-מדברים ולפעמים שרים?

Yo-man

New member
הינה גרסה ללא ספוילרים רק בשבילך

הסרט מאוד מרגש.
עשוי מצוין. משוחק היטב.
טיפה שונה מהמחזמר המקורי, לא בסיפור אבל כן בקטעי קישור חדשים.
אן הת'אוויי מעלפת. יו ג'קמן מצוין. ראסל קרואו בסדר, אבל...

שורה תחתונה - אני מאוד אוהב את הסיפור המקורי ועל סמך זה מאוד ממליץ על הסרט, אבל מי שלא אוהב מחזות זמר או דרמות תקופתיות אין לו מה לחפש בסרט הזה.

timboy123

New member
בינתיים רק צפייה חוזרת בדג'אנגו.

אתן לכם קצת רקע על הצופים בהקרנה בה נכחתי-

משמאלי, ישבו חבורת בני 20 אמריקאים ששילבו בין אנגלית לעברית עם מבטא כבד, שאמנם שאלו שאלות יחסית לעניין כמו "היי זה לא טרנטינו שם?" ו"וואי, איך שסמואל ל. ג'קסון הזדקן..." ו"כן, בטח שזה ההוא מ'ממזרים' זיהיתי אותו בשנייה הראשונה למרות השפם" אבל עשו זאת מהרגע שהתחילו עד הפרסומות עד סוף הסרט (וזה סרט של פאקינג שעתיים וארבעים וחמש דק') ובקול רם לגמרי.
מאחורי ישבו חבורת ערסים (ואצל ערסים חבורה זה לא שלושה-ארבעה אנשים, אלא חמולה של עשרים איש בערך) בני שתים עשרה בערך שאלוהים יודע איך נתנו להם להיכנס לסרט, שמוגבל מגיל 16, עם קול צפצפני ומעצבן, שלא הבינו מילה מהסרט. מילא זה, אבל אחד מהם כנראה כבר ראה את הסרט לפני עם אבא שלו שכנראה הסביר לו, אז הוא טרח להסביר לכל החמולה את הסרט, ומכיוון שזאת חמולה של עשרים איש הוא היה צריך לעשות את זה בצעקות/להעביר את זה בין אנשים כדי שכולם ידעו ויבינו. ומילא זה, הוא לא רק הסביר להם, הוא גם טרח לדחוף ספויילרים פנימה ו'להסביר' למה הפרט הזה חשוב ושבהמשך יקרה איתו זה.. אני למזלי כבר ראיתי את הסרט, אבל לאמא שלי לדוגמא זה פשוט הרס את כל הסרט, בצפייה הראשונה שלו.
מלפני, ישב לו זוג שהתמזמז לאורך כל הסרט.
שורה אחת מעל הערסים האלה ישבה גברת שאם לשפוט לפי כמות הטלפונים שהיו לה במהלך הסרט, היא צריכה להיות מינימום מנכ"לית חברת פלאפון בזמן המשבר שהיה לא מזמן. והיא טרחה לענות לכולם. לא מאוד מפתיע-אלה לא היו עובדי חברת פלאפון שמתקשרים בלחץ לדווח על קרייסס במערכת, אלא שירפז אורפז וחמוטל שהתקשרו לשאול אותה מה נשמע כפרה עלייה חיים שלי אוזניים שלי נשמה של ברבור והאם היא תבוא לאירוע בשישי/שבת (למי שנורא מעוניין לדעת-על אירוע של אחת היא נאלצה לוותר כדי ללכת לאירוע של השנייה. ממש בחירתה של סופי מה שהלך שם).
כשהתחילו לפנות אליה בתלונות היא שלפה את התירוץ שלא ניתן לערער עליו- "יאללה, מה אתם רוצים?? ואם זה משהו חשוב??!!". כשהגברת הבינה שהתירוץ הזה לא עובד, היא החליפה לתירוץ משכנע עוד פחות "בסדר, מה,איך אני יכולה לכבות את הפלאפון בחושך שאני לא רואה??"

ובנוסף לכך-זאת היתה כבר צפייה שנייה שלי בסרט.

ולמרות הכל-נהנתי מהסרט מאוד.

9.5/10

בנוסף, קניתי אתמול את המהדורה שנראית כמו ספרון של 'נערה עם קעקוע דרקון' של דייויד פינצ'ר, אבל עדיין לא הספקתי לראות.

בקשר לזה, אסף, אתמול הייתי צריך אותך, אבל לא היית בסניף כשהתקשרתי-
אחרי שקניתי את הדיוידי התיישבתי איפשהו בצד החנות ופתחתי אותו. המהדורה יחסית מושקעת, אבל כשהגעתי ל'שלב' של הדיסק, הופתעתי-הדיסק הוא דיסק 'פשוט', שנראה ביתי, ועליו כתוב במה שנראה כטוש "the girl with the dragon tattoo", ולכן חשבתי שאולי רומתי והדיסק הוא דיסק צרוב.
מדובר ברשת חנויות גדולה (סטימצקי) ולכן התקשיתי להאמין שזה דיסק צרוב, אבל כשיש ספק-אין ספק.
לפני שניגשתי אל החנות, החלטתי להתקשר אליך, מפני שסמכתי עליך שתדע ושלא 'תעבוד עלי', וגם תיארתי לעצמי שעם אוסף כזה מרשים בטח יש לך את המהדורה, ככה שאתה תדע.
התקשרתי לסניף, אבל אתה לא היית שם.
אז הלכתי אל המוכרות בחנות, שהיו מאוד נחמדות והופתעו בדיוק כמוני. הן פתחו בשבילי עותק נוסף של המהדורה, והדיסק היה גם שם כזה.

זהו

timboy123

New member
למי שמעוניין-תמונות של המהדורה של tgwtdt

המהדורה מבחוץ (ה'ספרון' מקופל בפנים, בתוך האריזה החיצונית)

timboy123

New member
אריזה חיצונית+ספרון מקופל

אסף-מוזמן להעלות לפורום DVD אם תרצה

למעלה