סרטי השבוע

האירוניה היא

שהאדם ש-99 אחוז מהתגובות שלו הם ירידה או או סתם התבטאות בוטה פתאום מעודד אנשים לפרגן. ממש מקרה קלאסי של The Pot Calling the Kettle Black.

Kubachrick

New member
אני לא רואה את זה שונה משאר

התגובות שלי חוץ מהניסוח.
הינה אני שוב מזדעק על תגובה לא במקום,רק הפעם ניסחתי את עצמי בצורה יותר מעודנת.

mrpink3

New member
לא מבין, לרדת על אנשים שקצת הפריעו בקולנוע

זה הומור טוב? כל שבועיים בא איזה מושפע ויורד על ילדים מזרחים עם כמה שניניות זולות.
נמאס לי מההתנשאות הזאת. אז הם לא הבינו דברים מהסרט, הם לא יכולים לחכות לסיום הסרט ולדון עם הבחור שהבין דיון אינטילגנטי על המניעים של הדמויות וההתפתחות שלהן. אז הם מדברים באמצע הסרט, זה מה שהם יודעים. תלמדו להבין את הצד השני ולא לבוא להתבכיין על ההתנהגות שלהם, זה ממש פתטי לפי דעתי. אני לא אהבתי את ההתייחסות שלו והדרך שבה הוא מביע את הדעה שלה, אני לא חושב שהוא עשה את זה רק כדי "הו כל כך אהבתי את הסרט עד כדי כך שאפילו הם לא הצליחו להפריע להנאה שלי", אני חושב שהוא תפס חבורה של ילדים קטנים ולקח בעלות על דרך החשיבה והתרבות שלהם, רוב הפעמים אני שותק אבל הפעם אני לא יכול.

AsafA55

New member
יש לך כמה טעויות

קודם כל,מעניין שישר הסקת שערסים=מזרחים,אז אולי דווקא אצלך יש איזה בעיה קטנה.
שנית,אין קשר למוצא שלהם למה שהוא אמר,לא מבין למה בחרת להכניס את העניין הזה.

בקשר לביקורת,אתה מדבר שטויות.
בן אדם משלם כסף לראות סרט בהנאה,אתה לא לבד באולם,אתה צריך להתחשב באחרים.
למה דיונים על תוכן הסרט זה בסדר וטלפונים לא?
תשמע,הוא לא התלונן כאן על לחישות קטנות של אנשים או רעש לעיסת הפופקורן.
אבל רעשים שגורמים לך להתרכז בכל מלבד הסרט לא מקובלים,נקודה!

ואני חשבתי שהצופים אצלי היו בלתי נסבלים.

AsafA55

New member
אצלנו כולם נחמדים

יכולת לשאול את מי שענה לך בטלפון והוא היה יודע לעזור לך גם כן.
אל תשכח שאנחנו חנות השכרה,אז אנחנו נתקלים בטענות כאלה לא פעם.

בכל אופן,כן,ככה הדיסק צריך להיראות,זה קטע ספק מוזר,ספק מגניב.
גם בוראט אגב יצא ככה בזמנו,כאילו צרוב,אבל זה מקורי,שלא יהיו ספקות.

לגבי הקולנוע,זה אחד הדברים שאני מתעב בקולנוע,אתה אף פעם לא יודע על איזה אולם אתה נופל,ואם יש הפרעות,מה הגבול שבו מותר לך להעיר? או הסדרן יכול לזרוק מישהו מהאולם?
בתור אחד שהיה השנה בשתי הקרנות שבהן הסרט הופסק פעמיים מתחילתו ובאחת הפעמים חזר להתחלה בגלל הפרעות,עישון וכמעט מכות באולם,וסבל בפעמים אחרות מאנשים שצחקו בצחוק מוגזם,מטורף וקולני בכוונה ללא קשר לסרט (בלתי נשכחים 2),בחבורת ילדים שנכנסו לסרט שהם לא היו צריכים להיכנס אליו והפריעו עד שאחרי שעה הוציאו אותם (trouble with the curve) ובעוד כמה הפרעות "רגילות",אני יודע מה זה הבלגן באולמות הקולנוע.

מה שמצחיק/עצוב,זה כשהייתי צריך שיעיפו אנשים מהאולם,זה קרה אחרי שעה ואחרי תלונות רבות,ועכשיו נהיה קטע חדש ואדיוטי שבו לפחות בסינמה סיטי הסדרן נכנס כל רבע שעה,עשרים דקות בקולניות,יורד עד למטה עם הפנס שלו,עוצר,מסתכל כמה שניות,ושוב מרעיש עם הדלת ויוצא החוצה.
בעייתי ללכת לקולנוע בארץ.

timboy123

New member
בטוח שכולם אצלכם נחמדים,

אל תשכח שאתם החנות האהובה עלי.

נשמע שהיית בהקרנות זוועתיות ממש, אבל מן הסתם ככל שהולכים יותר לקולנוע כך גדל הסיכוי ליפול על הקרנות כאלה.
הופתעתי מאוד שבהקרנה הראשונה של דג'אנגו שראיתי (שהייתה ביום שהוא יצא ובשעה אטרקטיבית יחסית לסרט שנמשך קרוב מאוד לשלוש שעות, 20:30 אני חושב) לא היו הפרעות-להפך, הקהל היה מצויין וגם הוסיף לאוירה..

אני אישית משתדל להתאפק בנוגע להערות, אבל כשאני מרגיש שצריך, ואני מאוד רגיש לדברים כאלה, אין לי שום בעיה להעיר.

הקטע עם הסינמה סיטי נשמע נורא, אני לא נתקלתי בזה בבתי קולנוע אחרים.

מיכאל1411

New member
עד היום אני לא מבין את זה

מראש אני מכבה פלאפון כשאני צופה בסרט ולא משנה איפה. אז אלא אם כן אתה פאקינג מנכ''ל או בכוננות של כוחות ההצלה והביטחון,
למה לעזאזל אתה בא מלכתחילה לסרט? ממש אנשים שצריך להרוג. בגלל זה אין כמו צפייה ביתית.

BlackUnicorn

New member
או לפחות במינימום לשים על רטט!

ואם מתעקשים להציץ בפלאפון בכל זאת - אז להוריד את ה brightness! זה פשוט זוועה...

** רוזבד

New member
רק שניים

"הטיסה"
אין הרבה מה להרחיב,
דנזל וושינגטון משחק טוב,
בימוי טוב של רוברט זמקיס,
כתוב בצורה טובה,
בהחלט מומלץ

וסרט השבוע:
"עלובי החיים"
אני חייב לציין שיש לסיפור הזה הרבה גרסאות,
וזו הפעם הראשונה אי פעם שאני רואה גרסה כלשהי של המחזמר, אז לא ידעתי למה לצפות,
חייב לציין לטובה את המשחק של יו ג'קמן וראסל קרואו,
אן האתאווי (
) פשוט כובשת, ובתפקיד הקצר שלה סוחפת ומרגשת (בהחלט ראויה לאוסקר)
סשה ברון כהן והלנה בונהם קרטר על תקן האתנחתא הקומית בסרט,
מבחינה ויזואלית, הסרט מצולם וערוך בצורה נהדרת (מתפלא שהוא לא מועמד לאוסקר בקטגוריות האלו)
מוזיקה נהדרת, שירים טובים,
ממליץ לאוהבי מחזות זמר

mosh511

New member
שלושה סרטים ושלושה פרקים...

נתחיל מהסרטים, שלכל אחד מהם נתתי את הציון המקסימלי והמפנק ביותר שיכולתי להרשות לעצמי :

"הבחור של שולי"
חביב בעיקר בזכות הנוסטלגיה אך מטופש וחסר הגיון
5 בסולמוש

"מנהטן"
וודי אלן נהדר, שנון, ריאליסטי ואמוציונלי אך מעט מייגע
6 בסולמוש

"התרסקות"
נושא חשוב ומחנך אבל הסרט אוברייטד ועדיין הוליוודי למדי,
הציון עלה ברגע מ-6 ל-7 רק בזכות הסצינה האחרונה בה משתתפת הילדה...
7 בסולמוש

וכמו כן ראיתי את הפרקים 3, 4, 5 של סיינפלד ובכך סיימתי את העונה הראשונה.
10 בסולמוש, הסדרה הכי טובה בעולם...

Chandler Rulz

New member
שלושה בנתיים.

ג'נגו ללא מעצורים - משחק מצויין של כריסטוף וולץ. כמעט הצגת יחיד לצד ג'יימי פוקס שלא הפגין משחק יוצא דופן במיוחד (אבל לא גרוע). הרבה רגעים מצחיקים ודיאלוגים מעולים כמו שטרנטינו יודע. לדעתי הוא תסריטאי יותר טוב מאשר במאי טוב. אהבתי מאוד.

גנב עירוני - פעמיים הייתי בבוסטון ואני מאוד אוהב את העיק הזאת, כיף לראות סרט שמתרחש בה (וסבתא שלי גרה ממש ליד האיצטדיון של הרד סוקס, היכן ששיא הסרט מתרחש). בסה"כ עלילה טובה ושילוב של אקשן עם טקסטים לא שטחיים זה מתכון לסרט טוב.

קרוב להפליא ורועש להחריד - רציתי לחכות עם הצפיה עד אחרי שאקרא את הספר, אבל נאלצתי לפנות מקום בהארד דיסק.
סרט מקסים ומרגש (גם אם בקטעים מעטים מאוד יחסית). הופתעתי מהמשחק של תומס הורן בהתחשב בעובדה שההופעה היחידה שלו לפני הסרט הזה הייתה כמתמודד ב-Jeopardy! ובלי רקע במשחק.
אולי היה אפשר לקצר קצת מהסרט, לפחות איזו רבע שעה, אבל בשורה התחתונה - נהנתי. מקווה שהספר טוב באותה מידה לפחות.

Chandler Rulz

New member
הוא לא בטופ 100 שלי, זה נכון, אבל הוא לא נורא

יש לו עלילה מעוררת עניין ולא השתעממתי. אהבתי את הסרט כי נהנתי מהצפיה.

מיכאל1411

New member
שמתי לב ש...

הרבה אנשים מדברים על כך שג'יימי פוקס לא הרשים במיוחד ולדעתי הוא היה נהדר ועשה את המצופה ממנו, לא פחות ולא יותר.
למה אנשים לא מדברים על המשחק המאולץ של דיקפריו? הוא פשוט לא אכזרי או מאיים, זה לא עובד. הוא ניסה יותר מדי וזה לא תפקיד עבורו
בדיוק כמו שהתפקיד של בראד פיט ב'ממזרים חסרי כבוד' לא היה תואם לו.

לחלוטין על השורה השניה והשלישית.
פנים יפות. וגם זה לא בטוח...

בעצם אפשר אולי לטעון שהתפקיד של בראד פיט בממזרים, במידה מסויימת כן מתאים לו, כי זה בערך הדמות היחידה שהוא עושה בצורה בינונית סבירה שוב ושוב ושוב בצורה מאולצת.

** רוזבד

New member
אני כבר אמרתי בעבר

שלפי דעתי אין, אבל פשוט אין שחקן שהיה מגלם את אלדו ריין יותר טוב

למעלה