אצלנו כולם נחמדים
יכולת לשאול את מי שענה לך בטלפון והוא היה יודע לעזור לך גם כן.
אל תשכח שאנחנו חנות השכרה,אז אנחנו נתקלים בטענות כאלה לא פעם.
בכל אופן,כן,ככה הדיסק צריך להיראות,זה קטע ספק מוזר,ספק מגניב.
גם בוראט אגב יצא ככה בזמנו,כאילו צרוב,אבל זה מקורי,שלא יהיו ספקות.
לגבי הקולנוע,זה אחד הדברים שאני מתעב בקולנוע,אתה אף פעם לא יודע על איזה אולם אתה נופל,ואם יש הפרעות,מה הגבול שבו מותר לך להעיר? או הסדרן יכול לזרוק מישהו מהאולם?
בתור אחד שהיה השנה בשתי הקרנות שבהן הסרט הופסק פעמיים מתחילתו ובאחת הפעמים חזר להתחלה בגלל הפרעות,עישון וכמעט מכות באולם,וסבל בפעמים אחרות מאנשים שצחקו בצחוק מוגזם,מטורף וקולני בכוונה ללא קשר לסרט (בלתי נשכחים 2),בחבורת ילדים שנכנסו לסרט שהם לא היו צריכים להיכנס אליו והפריעו עד שאחרי שעה הוציאו אותם (trouble with the curve) ובעוד כמה הפרעות "רגילות",אני יודע מה זה הבלגן באולמות הקולנוע.
מה שמצחיק/עצוב,זה כשהייתי צריך שיעיפו אנשים מהאולם,זה קרה אחרי שעה ואחרי תלונות רבות,ועכשיו נהיה קטע חדש ואדיוטי שבו לפחות בסינמה סיטי הסדרן נכנס כל רבע שעה,עשרים דקות בקולניות,יורד עד למטה עם הפנס שלו,עוצר,מסתכל כמה שניות,ושוב מרעיש עם הדלת ויוצא החוצה.
בעייתי ללכת לקולנוע בארץ.