סרטי השבוע

survivorUS

New member
'שובר שורות'

זה 'שובר שורות'
כל העונה השנייה היו סצנות פתיחה מסקרנות שגרמו לך לתהות 'מה כבר יכול לקרות עד סוף העונה?'
ואז הגענו לסיום ומתברר שזה בסך הכל מטוס שהתרסק .
זה היופי של שובר שורות , גורמים לך לצפות למשהו יותר גדול, ליותר אקשן .
התסריטאים רשמו את הסצנות האלה וידעו מראש גם איך הם הולכים לסיים אותה.
כמו בעונה הראשונה , פרק 6 (אם אני לא טועה) , ג'סי וולטר חוזרים לבשל יחד וולטר מזהיר את ג'סי שהפעם הוא לא מערב אותו בכלל בעסקים בחוץ ותוך כדי אנחנו רואים מה יקרה , אנחנו רואים את וולטר עם דימום באף ועם שקית מלאה דם חוזר לאוטו וברקע נשמעים פיצוצים .
וגם שם אתה מתחיל לחשוב יותר מדי , לצפות ליותר ממה שקרה .
זו הייתה סצנה נפלאה אגב!

CallMeCavanaugh

New member
להיפך

העונה הראשונה הייתה חלשה למדי, ורק אחריה הסדרה התחילה לתפוס גובה.

Scorsese

New member

ערן1987

New member
ומה שאני ראיתי השבוע היה..

בקתת הפחד: יש מצב שכבר דיברתי עליו פה ואני לא זוכר, אז אם זה קרה - סליחה על החפירה הנוספת. ובכל מקרה.. אי אפשר להרחיב יותר מדי על הסרט הזה בלי לספיילר אותו לחלוטין כי הספויילר לעלילה כולה מגיע בערץ 2 מצמוצים לתוך הסרט.

סרט אימה קליל וכיפי שצריך לבוא אליו בראש פתוח לגמרי כי הוא סרט אימה אחר לחלוטין ומעביר את הזמן בכיף. לגבי הספוילר, אני לא אגיד מהו אבל אדבר עליו - הוא רעיון מעולה שמבוצע בצורה טובה מאוד, שטותניקית ומהנה לחלוטין!

דירת המצוירים: כמה שאהבתי את הסדרה המפגרת הזו! היא מצחיקה, אין לה רחמים, אין לה אלוהים, היא צוחקת על כל פיפס שזז ועושה את זה ברוב המוחלט של המקרים בצורה מצחיקה מאוד אם אם בד"כ לא מתוחכמת בכלל - אבל פאק איט, באתי לפה לצחוק ולאו דווקא לחשוב על אמירה כזו או אחרת.

וככה גם הסרט, לא שונה לחלוטין (למרות שנראה לי שסגנון האנימציה הוא מעט שונה). ראיתי אותו עם חבר כששנינו בראש טוב (ונוזלי, לא עשבי) וממש צחקנו משעה וקצת של כיף. מפגר, מגעיל, דבילי, מטומטם ומה לא - זה פשוט מצחיק. וכן, יש גם ביקורת רבה על ישראל עצמה ועל עוד דברים אבל הם רק הבונוס. העיקר שיצאתי עם חיוך גדול על הפרצוף שלי מהסרט הזה.

חתולים על סירת פדלים: לסרט הזה רציתי לבוא בראש טוב (ונוזלי) ושכחתי, אז אולי בגלל זה לא נהניתי ממנו כמו שהייתי יכול. סרט בסדר שכזה, לא מעבר ולא לצפייה בקולנוע (מזל שיש לי מנוי לסינמטק כי הייתי מתאכזב מאוד לשלם עליו מחיר מלא). יש בו כמה קטעים משעשעים שבאים לעיתים רחוקות מדי ולמעט קטע קורע אחד הוא לא כ-ז-ה מצחיק. מעביר שעה וחצי בסבבה ולא מעבר לכך. ומיכאל מושונוב צריך לפרוש ממשחק ולהתרכז בראפ, הוא לא מאותם אנשים שיודעים לעשות 2 סוגי אומנות בצורה טובה.

מראה שחורה: כן, זו מיני סדרה ולא סרט אבל אי אפשר באמת שלא לדבר על זה. זו לא סדרה מופתית כמו שרבים טענו פה ושם, אבל היא בהחלט דבר שאי אפשר להישאר אליו אדישים (יעידו ההורים שלי). היא מבוצעת מצוין ומפרק לפרק היא נהיית מעניינת יותר ויותר, גם אם פחות מזעזעת. המסר שלה חזק, חד וברור - ובעיקר בוטה ו"לפנים" כמו שאומרים. הכי אהבתי, התרגשתי והתחברתי לפרק השלישי שדווקא אליו באתי בלי שום ידיעה לגבי מה שיהיה בו פחות או יותר ואולי בגלל זה הוא המועדף עליי.

הייתי סקרן לראות המשך לסדרה הזו, אם זה אפשרי בכלל. דברים כאלה צריך לעשות יותר ויותר ולשדר את זה בערוץ 2 בפריים טיים, לא להחביא את זה ב-VOD של הוט ולגרום לי להוריד את זה כי אני בכלל ב-יס. משום מה זה לעולם לא יקרה.

הסרט של דירת המצויירים נשמע טוב

אין על הסדרה הזאת
אתה יכול להביא קישור לימדב בבקשה?

סלט של סרטים

צא וראה
אין צורך להרחיב... סרט מרהיב, בעיניי. קשה ועוצמתי.

Sweet Home Alabama (נו, רציתי להתאוורר קצת
)
קומדיה עם ריס ווית'רספון על מעצבת מצליחה שחוזרת לעיירת הולדתה כדי לנקות כמה שלדים מהארון.
נו, מה אני אגיד לכם... מביך. חלק ניכר מהסרט העברתי באנגרי בירדס חלל.

Jawbreaker
קומדיית אימה על שלוש תיכוניסטיות פופולאריות שהורגות (בטעות, סוג של) חברה שלהן עם jawbreaker (מוות טעים), נתפסות ע"י החננה התורנית, והופכות אותה למקובלת בתמורה לשתיקה.
מישהי הזכירה אותו בפורום לפני אי אלו שבועות והוא נשמע לי חמוד. לא התבדתי!
עם כמה שזה בעיקר קומדיה ודי מטופש - היו רגעים שעוררו בי תחושה לא נוחה (ומעטים סרטי האימה שמצליחים לעשות את זה). נחמד מאד.

אתה לא מסתכל טוב...

זה סרט מלחמה סובייטי על ההשתלטות הנאצית בבלרוס. הגיבור של הסרט הוא נער בלרוסי שמצטרף לפרטיזנים מתוך התלהבות נעורים, והעניינים מתגלגלים כך שהוא מוצא את עצמו פלוס-מינוס בודד ובעיקר - חשוף לחוויות ומראות מאד קשים.
הזהירו אותי לפני הסרט שהוא מאד קשה לצפייה, אבל לא הזדעזעתי יותר מדי. הקושי הוא יותר באווירה ופחות מבחינת "מה שרואים".
יש קטעים שהיו לי נורא מוזרים, אבל זה רק תרם לתחושה הכללית. גם מבחינה ויזואלית היה די מוצלח לדעתי.

אם אתה קופא בקלות כמוני: מומלץ לא לראות ישר אחרי מקלחת/חפיפה, יש בסרט וייב עז של קור ורטיבות

CallMeCavanaugh

New member
באמת לא שמעת על צא וראה?

מדובר באחד מסרטי המלחמה הכי מוכרים בהיסטוריה, ויש רבים שמחשיבים אותו לסרט המלחמה הטוב ביותר אי פעם. ממש לא סרט שאנשים רואים כי הם "מחפשים להזדעזע".

Demon Barber

New member
Jawbreaker נשמע מסקרן!

למרות הציון הרע בימד"ב ובכל אתרי הביקורות למיניהם, נראה לי שווה צפייה בכל זאת...

טוב, הוא לא שיא האיכות...

(מנמיכה לך את הציפיות...)

אבל באמת שהיה די סבבי. קצת אימה, קצת קליל. נחמד שכזה.

* יותר טוב כקומדיה

אבל זה כבר באמת מאד אינדבידואלי, כל אחד נלחץ/נגעל מדברים אחרים...

למעלה