סרטי השבוע

GK_FF

New member
מחבב את קרוניקל מאוד..

ומתעניין באישה בשחור.. לא ידעתי שזה אימה בכלל.. (איפה ראית?)

CallMeCavanaugh

New member
ניחוש בנוגע לאיפה הוא ראה

בבית. הסרט יצא בארה"ב לפני כמה חודשים (בפברואר) וכבר זמין בבלוריי.

gavrik

New member
2 טובים

beginners - דרמה קומית רומנטית שונה מהרגיל, יואן מקרוגר משחק דמות שמוצאת אהבה חדשה (מלאני לורן) כאשר ברקע אימו מתה ואביו יוצא מהארון (כריסטופר פלאמר החביב) בגיל 64.
מריר, מתוק, אהבתי.

thursday - סרט שהזכיר בניחוח שלו את טרנטינו.
תומס ג'יין הוא מאפיונר לשעבר שחזר למוטב, כאשר חברו הוותיק (אהרון אקהארט הצעיר) פורץ לחייו ולחיי אישתו עם מטענים מהעבר.
הסרט קצר ואפקטיבי, מותח ובעל הומור שחור לפרקים.
מאוד אהבתי, אם כי הסצינה האחרונה הייתה ממש לא מתאימה לטון של הסרט והרסה אותו קצת.

בשעה טובה סיימתי את עונה 1 של "שרלוק".

אז, מה אני אגיד? וואו. וואו. פשוט סדרת חובה! המשחק והכימיה בין המשתתפים מושלמים, הדרך שבה כל קווי העלילה והפרטים הקטנים משתלבים אחד בשני נהדרים, הבימוי מבריק וההתאמה של סיפורי הולמס לעולם של המאה ה-21 מדהימים. העונה הראשונה נסגרת בקליף-האנגר ענק, אבל אני מתחיל את העונה השנייה ישר מחר.

Knotted String

New member

עדיין לא התחלתי את העונה השניה, ואני ממש ממש במתח.

זה קצת מצחיק שכל פרק, בגלל שהם כל כך ארוכים ומלאים, נסגר לחלוטין. אין קליף-האנגר בין פרק לפרק כמו בסדרות מתח אחרות. ואז מגיע הפרק האחרון ומשאיר אותך עם חתיכת סימן שאלה.

אני רק שמחה שאני רואה את זה עכשיו כשיש את העונה השניה, כי חברות שלי חיכו שנה ומשהו עד שהקליף-האנגר הזה ייפתר.
(כמו שאנחנו בטח נחכה לעונה השלישית...)

אני מסכים עם שניכם אבל.......

(ד"א, ראיתי כבר את העונה ה- 2 בחינם ב- VOD של הוט. זה היה ממש מעניין אז ראיתי הכל בפסח)
אני היחיד שחושב שהיחס בסדרה אל ווטסון הוא מעליב? עשו אותו ממש מטומטם. ולא, אני לא מתכוון מטומטם בהשוואה לשרלוק הולמס, אני מתכוון מטומטם בכלליות. חוץ מזה, הכל יופי

the YOOK

New member
"דאוס אקס מכינה" יכול להיות גם אלמנט ספרותי

שתורם ליצירה, לא רק הרסני. לפעמים הדרך הנכונה לסגור יצירה כלשהי היא "דאוס אקס מכינה" (ממש כמו שקטרזיס תורם לעלילה).

Alex Burgess

New member
במקרה של שובר שורות,

דאוס אקס מכינה זה האלמנט שמקדם את העלילה ופותר את כל הרגעים הדרמטיים בשקל שמחזיקים את הסדרה.

the YOOK

New member
אני לא מסכים.

הוא מדגיש את הרעיונות האירוניים שהסדרה עוסקת בהם.

BreakOfDawn

New member
הסדרה לא נגמרה עדיין...

או שפשוט לא הבנתי על מה אתם מדברים.

למעלה