סרטי השבוע

(לא על הקטע בחלום, על הסרט)
סרט מאוד דפוק אבל זה מה שהופך אותו לקורע מצחוק.

Murdock18

New member
ההומור הזה לא מצחיק אותי...

וזה בלשון המעטה. אני ממש לא אוהב את אדם סנדלר, רוב שניידר ודומיהם.

באמת?
באיזה הקשר?

Murdock18

New member
"בדרך כלל" זה פשוט לא מספיק,

לא במקרה הזה. אם אכן מדובר במקרה נקודתי, אני אשתדל לסלוח. אבל אני לא מבטיח כלום!

האמנם? אני מתחיל לחשוד...

Chandler Rulz

New member
אני כ"כ אוהב את "נאמנות גבוהה"!

אי שם בטופ 5 סרטי מוזיקה שלי (יחד עם "כמעט מפורסמים" כמובן, ו"הולך בדרכי")

וגם הספר של ניק הורנבי מצויין! מומלץ!

Murdock18

New member
מה דעתך על "סוויני טוד"?

אמור לצאת השנה "עידן הרוק", שמבוסס על מחזמר ברודווי מאוד מצליח. הסרט בוים ע"י הבמאי של "היירספריי", שזה גם כן סרט חמוד מאוד.

Chandler Rulz

New member
לא ראיתי "סוויני טוד"

אני גם לא בטוח שאני אוהב את כל הקרקס הזה שטים ברטון עושה (המספריים של אדוארד מעולה אבל).

וכמעט ראיתי את Rock of Ages בברודווי, אבל בסוף אמא התעקשה על "פנטום האופרה".. אני מקווה שיצא סרט טוב ולא סתם משהו שנראה כמו פרק ארוך של Glee.. חוץ מזה, בריאן קרנסטון משחק שם אז שווה לראות ולו רק בשבילו.

itoosh2

New member
גם אני ראיתי את...

"פנטום האופרה" בברודווי.

סוויני טוד ממש מייגע, יש לי על המחשב את הגרסת סרט של הBBC שאני עוד צריך לראות ומקווה שיהיה יותר טוב מהמחזמר המייגע של ברטון.
ואני אוהב את ברטון, נגנב מג'וני דפ ומאוהב בהלנה בונהם קרטר, ובכל זאת, אני לא אראה את זה שוב.

CallMeCavanaugh

New member
יש בעיה קשה לסוויני טוד של ברטון

אני לא יודע אם ג'וני דפ מבצע את תפקידי השירה ולא עושה אותם מספיק טוב, או שהביאו מישהו אחר שישיר והוא לא עושה את זה מספיק טוב. בכל מקרה, השירה של הדמות הראשית פשוט לא טובה.

Knotted String

New member
השבוע ראיתי:

* סקוט פילגרים נגד העולם (Scott Pilgrim Vs. The World) בפעם המי יודע כמה. זה אחד מהסרטים האהובים עליי, אני יודעת אותו כמעט בעל פה, וזה תמיד תענוג לראות אותו שוב. (במיוחד שזה לא היה רעיון שלי לראות אותו הפעם!)

* Easy Rider - אני לא זוכרת איך קוראים לו בעברית. ראינו אותו בשיעור, והיה בסדר. לא עניין אותי במיוחד אבל גם לא היה נוראי...

* החדר (Panic Room) - ראיתי את הסרט הזה לפחות איזה חמש פעמים, אני יודעת איך הוא נגמר, אבל אני עדיין במתח מטורף לאורך כל הסרט, לא ברור לי איך.
מכאן והלאה...

כל פעם שאני רואה את הסרט והיא יוצאת מהחדר כדי לקחת את הפלאפון שלה, אני לא יכולה להסתכל מרוב מתח.

אגב, שמתי לב לזה רק אתמול... יש קטע בו שרה, הילדה, חוטפת התקף ומג מרגיעה אותה.
הילדה, כמובן, היא קירסטן סטיוארט הילדונת, וההתקף הזה נראה בול כמו קטע מסרט שבו היא תשחק שנים אחר כך, דמדומים הראשון, בקטע בו הערפד נושך אותה.
זה היה מאד משעשע.

Knotted String

New member

אחרי שמונה וחצי, הכל סבבה בעיני.

(אגב, הוא חישב לא נכון את הזמן והשיעור נגמר לפני הסרט, אז הוא הריץ עשר דקות מהסוף כדי שנספיק לראות את הסצנה ההזויה הזאת במרדי גרא. הזוי משהו.)

מיכאל1411

New member
'סקוט פילגרים'

סרט מאוד נחמד, רק הלוואי שהיה לו סגנון ורגש כמו שיש לסרט הביכורים
הכובש ברובו של ריצ'רד איואדה, 'צוללת', בו צפיתי אתמול (Submarine)

'איזי ריידר' לא אהבתי, לא מבין מה מצאו בו האמריקאים שהפכו אותו לסמל דור.

'החדר' של פינצ'ר מעולה.

למעלה