סרטי השבוע

GK_FF

New member
מת על ג'וברייקר.....

הבנתי אגב שהוא דומה לheathers..... לא ראיתי אותו עדיין.

יה! אנחנו מסכימים על סרט! זה מרגש

3 סרטים

נחשים על המטוס- לא משהו. כקומדיה הוא רציני מידי, כסרט מתח/אימה הוא לא מותח או מפחיד וכסרט זבל כיפי הוא לא מספיק כיפי. מעיין יצור כלאיים שלא מצליח במה שהוא רוצה להיות.
אישה יפה- סרט מקסים, חמוד מאוד ומהנה.
שטח פראי- לא משהו. יותר מדי דיבורים ועלילה איטית למדי ומעט מדי אקשן. לא מה שציפיתי מסרט אקשן עם ליאם ניסן.
באטלשיפ- סרט נחמד. אקשן סביר, קטעים משעשעים ובכללי סרט נחמד מאוד.

CallMeCavanaugh

New member
זה נכון מה שסיפרו על נחשים?

שאחרי שכבר הסתיימו הצילומים אספו דברים שאנשים כתבו עליו ברשת והכניסו לתסריט וצילמו את התוספות האלה?
כמו למשל המשפט "I want the motherfukcing snakes off the motherfucking plane!" שלא היה בתסריט המקורי?

GK_FF

New member
נשמע כמו הרבה קרדיט לתת לו חח....

אני לא מכיר את הסיפור הזה

CallMeCavanaugh

New member
רק אחד

נערה עם קעקוע דרקון - גרסת דיויד פיצ'ר. אני מאוד אוהב את פינצ'ר, והוא לא אכזב גם הפעם. בתור מישהו שקרא את הספרים התאכזבתי מנקודות מסויימות, אבל אני חושב שהן מספיק שוליות כדי שמי שלא קרא את הספרים יוכל ליהנות מאוד מהספר. התעלומה עצמה קוצרה בטוויסט אחד, מה שבעיני פגע באמינות הפתרון, אבל חסך בערך עשרים דקות של סרט, וגם כך מדובר בסרט ארוך. היו כמה דברים קטנים שהציקו לי כי הם נלקחו מהספר השני, לפחות אחד מהם הוא פחות או יותר התעלומה הגדולה של הספר השני, מה שגורם לי לתהות מה בדיוק יעשו עם העניין הזה במידה ויפיקו סרט המשך. מצד שני, הספרים השני והשלישי לא באמת ראויים לקריאה, כך שאולי עדיף שלא יפיקו מהם סרטים.
בסך הכל, סרט מתח עשוי היטב, והליהוק של רוני מארה לתפקיד ליסבת' סלאנדר פשוט מצויין. דניאל קרייג עושה עבודה טובה בתור מיכאל בלומקוויסט, אבל לא כך דמיינתי את הדמות. מבחינת מראה, אני חושב שהייתי מעדיף לראות את פיליפ סימור הופמן בתפקיד.

מסכימה עם כל מילה, מינוס הקטע

עם פיליפ סימור הופמן. הוא תמיד נראה לי מדובלל וסמי-מבולבל שכזה (החיקוי שלו ב-SNL ע"י ג'ייסון סודייקיס אמנם קצת מוקצן אבל מתאר את זה די טוב). חוץ מזה, דמיינתי את מיכאל כשחרחר

N o a m V

New member
שרלוק הולמס - משחק הצללים

מהנה ומאוד נחמד. המשחק המצוין של דאוני ג'וניור הופכת את דמותו של הולמס
לאינטלגינטי, מתוחכם ומאוד מבדר. אהבתי גם את הבימוי של ריצ'י.

itoosh2

New member
שבוע בבית...

אל תתעסק עם הזוהן -

WTF???
אם אתה ישראלי ואוהב לראות שמזכירים עניינים ישראלים בהוליווד, תראה, אם לא, עזוב...
4/10

להציל את גרייס (2000)

אחד הסרטים החמודים שראיתי, שילוב גאוני בין הקלילות של השימוש בסמים והכבדות של פרברי לונדון.
כדאי מאוד לראות בתור סרט קליל וקצת מעבר...
8/10

מקום מבודד למות בו 2011

סרט עם כל כך הרבה פוטציאל, אבל עם כל רגע שהסרט ממשיך, הפוטנציאל פשוט לא מתממש.
סרט חמוד, שנהפך לאיטו לסתמי.
5/10

נאמנות גבוהה

אחד הסרטים היותר מהנים שראיתי, גם בתור חובב מוזיקה וגם לא. הדמויות כל כך מזוהות עם אנשים מהחיים שלי, והמסלולי מחשבה ההזויים של הדמות הראשית כל כך מדברים אליי. הייתה חוויה יוצאת דופן, והסרט חייב לקבל מעמד של סרט קאלט.
8.5/10

ghost world 2001

סרט חמוד מאוד, מביא לנו בעיקר את עולמה הפנימי והמעוות של בחורה בת 18, העולמות והאנשים שהיא נחשפת אליהם דיי מגניבים והופכים את הסרט למגוון ויפה. הסוף של הסרט קצת נמרח ונסגר בצורה קצת גסה. למעשה אין לי בעיה עם הסגירה הגסה, רק שזה היה מן אפילוג לא נחוץ לסגירה הרמונית שהם עשו, וכאילו יש לסרט שני סופים, אחד סגור ואחד פתוח.
בגדול מומלץ.
7/10

לונג

New member
מסכים בקשר לזוהן...

לא רואה סיבה להנות ממנו אם אתה לא ישראלי (וגם אז זה בערבון מוגבל)
לגבי נאמנות גבוהה, כבר מזמן הוא נחשב לקאלט...

CallMeCavanaugh

New member
אני חושב שמה שכיפי בזוהן

זה דווקא המקומות שבהם הוא לא מתאים לתרבות הישראלית. כמו פיזיבובלך. מאיפה הם הביאו את הדבר הזה? בכל מקרה, גם בשביל לזהות את הדברים האלה צריך להיות ישראלי.
יש עוד בדיחה מוצלחת אחת (ממש מוצלחת, הייתי על הרצפה להרבה זמן, אבל אני לא אכתוב איזו כדי לא לקלקל למי שמשום מה ירצה לראות את הסרט) בסרט, אבל בשביל בדיחה אחת מעולה ועוד כמה סבירות ממש לא שווה לראות אותו.

gavrik

New member
איזה קטע זה?

סיקרנת אותי... יצויין שראיתי את הסרט ודווקא נהנתי ממנו.
לא מחשיב אותו יצירת מופת או משהו אבל זהו סרט נונסנס שיודע שהוא כזה ולא מנסה להיות יותר ממה שהוא.

CallMeCavanaugh

New member
לקראת הסוף

כששתי הכנופיות נפגשות, ומהמכוניות יוצאים עשרות אנשים.

ראיתי את זה כל כך הרבה פעמים במחסומים בשטחים. עוצרת איזה מסחרית ויוצאים מתוכה מספיק אנשים בשביל למלא אוטובוס קומותיים בעמידה.

Murdock18

New member
בהחלט סרט ענק...

ברמת הדפקטיות שהוא מצליח להגיע אליה. אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיי, ליצור סרט כה גרוע להחריד זה משהו שדורש כישרון מטורף.

די, מורדוק, איזה מבאס אתה

הדפקטיות זה מה שמצחיק...
אגב, בשבוע שעבר הופעת לי בחלום!

למעלה