אני רוצה לומר לך משו:תקשיבי אני מכירה בנא' חכם בטירוף...משו לא רגיל.הוא קורה מאמרים של כל מיני סופרים והיסטוריונים יודעים דברים שבחיים לא תפזלי אליהם...וגם בתורה בוא נגיד שהוא בקיא בכל מה שתשאלי אותו....הוא פולט לך דברים בקצב והוכל...יום אחד כשהוא בא אלינו אז סתם דיברנו כל המשחה איתו וכו'..אז את יודעת מה הוא אומר:שהוא קרא את הספר עליסה בארץ הפלאות וכל פעם הוא מתפעל מזה מחדש...ומגלה דברים חדשים.אז את באה לומר לי שסרטים מצויירים מעיד על הבגרות של האדם?!....טעות בידייך.
אז ככה, אין על מלך האריות 1, בזה כולם חייבים להודות. מי שלא ראה יש לו ילדות עשוקה
גם מלך האריות 3 (או 1 וחצי, איך שלא קוראים לו) די מוצלח. אהבתי גם את כוורת בסרט (נראה לי שככה קוראים לו, או שמו בישראל: bee movie), אחי הדוב 1 (ה2 מסריח), רטטוי, עידן הקרח, והרשימה עוד ארוכה. טוב... עדיף סרט מצוייר מאשר.... לא ככה?
היה כאן ויכוח סוער [טוב נו קצת נסחפתי]... כ"כ הרבה סרטים.. ביקשתי לבחור רק אחד... אגב אתמול דיברנו על מלך האריות 1- וסרט מ ד ה י ם!!! [זו גם היתה הבחירה שלי].
הייתי בבייבי סיטר משעה 8 וחצי עד 1 והרווחתי 100 ש"ח. תודי שזה היה שווה, כי הילדים כבר ישנו ב9 וחצי ועשיתי מה בא לי אח"כ כבר לא התחשק לי לשבת למחשב, הייתי עייפה. שרדתי את היום בצורה טובה, בהתחשב בעובדה שלילה קודם ישנתי רק 45 דק'. ואגב, יש לי בעיה בהבנת הנקרא, ובעיה נוספת בלבחור דבר אחד מתוך כמה דברים