סרטים מצוירים

טוב, אז מה שאני אהבתי...

אחי הדוב. אני לא יודעת למה אבל הסרט הזה סוג של מרגש וכל פעם מחדש, לא ברור לי למה ואיך אבל הוא סרט מדהים. כמובן, אי אפשר לדבר על סרטים בלי לכלול את עידן הקרח 1 ו2. יותר אהבתי את העלילה של הסרט הראשון, אבל שני הסרטים האלו לא גמרו להצחיק אותי ואישית לא נתקלתי במשהו יותר טוב מהם. עוד אהבתי את מוצאים את נמו (העלילה במיוחד, הביצוע גם לא נופל), ואם כבר הזכירו פה את מולאן אז הוא גם סרט מקסים ונוגע כמעט כמו אחי הדוב.

מוזרר...

תגידו איזה מן חרדים אתם אם אתם רואים סרטים?? טחחח..... אהבתי את "אגדה שמגדה"... ממ....השבוע ראיתי את עידן הקרח ,2 מזעזע! הקטעים עם העכבר באמצע מזה לא קשורים...והעלילה...ברררר

חחח.. למה? אאחלה סרט.

אנחנו רואים רק גרובייס וסרטים מצויירים מצונזרים [אם יש צורך]... חחח

שירליחצ

New member
כל הסרטים הקלאסים של דיסני... לא החדשים....

מולאן!!! פיטר פן!!! ובת הים הקטנה!!!.... זה ה-סרטים...

לכל המגיבים...

לפי דעתי כל מי שהוא או היא מעל גיל 15 זה ממש תינוקי לראות סרטים מצויירים לא שאני איזו צדיקה תמימה שלא רואה סרטים (הלוואי שאני יהיה כזאת...) אבל סרטים של ילדים קטנים? חסר סרטים לראות??

מבחינת עדיפות את צודקת אבל..

זה לא העניין! העניין הוא שעצם ראיית הסרטים האלה לדעתי זה ממש תינוקי והלוואי שנזכה לא לראות סרטים בכלל!!!

תראי,

בכל מבוגר מסתתר ילד, ואם הילד לוקח את החלק שלו בסרט מצויר אני לא רואה בזה בעיה. לא אמרתי שזה מוסיף אינטלגנציה ומעיד על עודף שכל, אבל גם לא ההיפך.

יש לי דוד בן 35

שמאוד אוהב לראות סרטים מצויירים.. אז מה זה אומר שהוא תינוקי??? לא.. הוא לא!!! זה אומר על סיגנון הסרטים שהוא אוהב...

מצטערת אבל...

או שהדוד שלך משועמם או שמשהו לא בסדר איתו או שהוא פשוט תינוקי!! זה כבר ממש מוגזם! אצלנו בבית כל האחים מעל גיל 12 בערך כבר לא רואים סרטים מצויירים ובכלל המשפחה שלי הם מאוד בוגרים (הגדולים שביניהם) כל משפחה ורמת הבגרות שלה!

ממש לא..

כמו שיש אנשים שנהנים לאכול מאכל מסויים.. יש אנשים שנהנים לראות עם הילדים שלהם סרטים מצויירים.. זו סוג של הנאה.. או בילוי.. איך שלא תקראי לזה

מישו20

New member
זה כלל לא קשור לבגרות

האם סרט עם שחקנים אמיתיים התרחש במציאות? סרט מצויר מכיל על פי רוב קטעים קומיים ובעיקר פרודיים שלא תמצאי בשום סרט אמיתי אחר (סרטים לדוגמא- שרק 1 2 3, מי רצח את רוג`ר רביט ועוד הרבה)

מה קשור סרט מצויר לתינוקי?

זה תלוי בסרט יש סרטים לא מצויירים תינוקיים ויש מצויירים רציניים, זה עניין של סגנון, סוג הסרט לא מעיד על הרמה שלו....

toxic2004

New member
לא קשור לבגרות בכלל

יש אדם שאוהב סרטי אקשן ולעומתו יש אדם שלא סובל סרטים כאלו ואוהב סרטי ילדים וטבע אז הוא קטנוני ומשעמם? ואותו אחד הרואה סרטי אקשן הוא חייל במארינס? הסרטים לא קובעים את אישיות האדם. בכלל לא.

EinOdMilvado

New member
זה לא נכון

למרות שבאמת לראות בחור בן 35 צופה במלך האריותת מעלה תהיות בנוגע אליו חחח , אבל כל אחד והטעם שלו .. מממ בנוגע לסרטים - מלך האריות ומולאן אלו הכי חזקים בשוק .. מולאן הייתי רואה ללא הפסקה... גם הרקולס .. אתם והשירשורים שלכם ....

EinOdMilvado

New member
מתוסבכת פור אבר

מה זו ההתלהבות הזאת? חחח ... להוריד פרופיל
ומי כבר יכולה לפתוח שרשור כזה אם לא את?

למעלה