סרטים מצוירים

sarati

New member
אומרים שכן...

עוד לא בדקתי את העניין. אם שווה תגידי לי אני יקח את הילדים...

חח.. בכיף..

אני אבדוק תעניין עוד היום

אני ``חולה`` על . . .

תום וג`רי, אני פשוט נשפך מצחוק כמו ילד כשאני רואה אותם. וסתם כך אהבתי את ``חיים בזרם``, ``רטטוי`` ועוד כמה בודדים שראיתי.

יייייייוווווו.......

סרטים מצוירים........הכיייייי הכייייי טובים שראיתי ואהבתי...זה תזיזו תרגלים.......וגיבור של כולם.........רטטוי........ואני גם אוהבת את טום וגרי........

sarati

New member
נשברתי סופית!

את/ה רועי/ת!!! די להכחיש! עליתי עלייך!!! דרדאדוס - תגיע!!

מפתאאאאאוווווםםםם

איייייזה רעים אתם.......אני רקקק מגיבה ממממשו את חושבת שאני רועית למממהההההה???????

toxic2004

New member
כייייייייייי אתתתתתתתתתת מגגגגגיייייייבבבבבהה

עייייייייייייייייםםםםםם ממממממממללללאאאאאןןןןןן ת''''''אלללללללללפפפפפפיייים ששששששגגגגגגייייייאאאאאאווווווותתתתת ככככככתתתיייייייבבבב ככככאאאילוווווווווווווווו ככככככככזהההההההההההההה!!!!!!!!!!11111111111 |אוווו|

חלושקית

New member
אני זוכרת כי..

יש לנו קלטות מפעם. הועברו לאחיינים שלי וסתם ככה האיכות של פעם בצפיית סרטים מוכפלת משל היום.

toxic2004

New member
הנה על הקטקטים למי שלא שמע

בשנות ה -80 כיכבו בטלוויזיה סדרות על גמדים שונים הגרים בעיירות ,קטנות ביער. היו כמובן הדרדסים וטוב טוב הגמד ובים היו הזרבובים אך לפני כולם הגיעו לטלוויזיה הקטקטים. הם היו יצורים קטנים בגובה ,של כ 2.5 ס"מ שחיו ביער בעיירה קטנה. גיבורי הסיפור היו טיפטיפ .שהייתה יתומה שגרה עם רופא הכפר העייף תמיד, וחברה הטוב טיפטיפון ביחד הם כברו הרפתקאות רבות, כמו שריפות, הצפות, רעידות אדמה ומפגשים עם טרולים גדולים. בעיירה חיו גם ראש העיר ובנו נאפו .הנודניק, הזקן החכם, האחות הקטנה של טיפטיפ והמכשפה הרעה הקטקטים ידעו לדבר עם חיות היער, איתם הרבו להתיידד והם נהגו לעבור ,ממקום למקום על גב חברם הסנאי המעופף. הקטקטים יצגו את האהבה .השלום וההרמוניה וכמובן שלכל פרק היה מוסר הסכל חשוב לילדים ,הסדרה הופקה ביפן ע"י טטסונקו הפקות, שהפיקה בין השאר את כח ג'י כשהגיעה הסדרה סוף סוף ,Belfy And Lillibit כבר בשנת 1980 Littl' Bits לארה"ב (וזה קרה רק ב 1991 בניקולודיאון) שונה שמה ל שם: הקטקטים (Belfy And Lillibit / Littl' Bits) התחלה: 1980 סיום: 1981 - עונה אחת פרקים: 26 פרקים/30 דקות קטגוריה: אנימציה/ילדים מדינה: יפן רשת שידור: סינדיקציה חברת הפקה: טטסונוקו הפקות המידע מאתר: http://www.tvclassic.net/index.htm

למעלה