סרטון של הימין

Deathatred

New member
הסכם שאין בו מנגנוני

אכיפה ובקרה נידון מראש לכשלון. הפלשתינאים הפרו את ההסכם עוד מההתחלה - ערפאת הבריח איתו נשק, הכוחות החמושים חומשו מעל ומעבר למה שהותר בהסכם, החלה הסתה רצחנית כנגד היהודים שפרס, ביילין, פונדק וחבריהם העלימו ממנה עין (וגם היום הם שותקים אל מול חינוך הילדים להפוך לפצצות). השיא היה שב 1996 כשפרס השמאלני היה בשלטון ערפאת גמל לו במתן רשות לחמאס לבצע סדרה של פיגועי תופת בתקווה שפרס יוותר מעבר למה שרבין היה מוכן. הפיגועים הנ"ל הביאו למהפך - הליכוד עלה במקום פרס שהפרטנר שלו לשלום בגד בו. אחרי סידרת הפיצוצים האלה האמון נפגע קשות וכעת אחרי האיתיפאדה האחרונה אפשר לומר שאמון כבר לא יהיה יותר. וביילין יהיר - "לא טעיתי" ולא מוכן לבדוק כלום במעשיו? האם הייתם נותנים לאדריכל שבנה גשר שהתמוטט עם מאות אנשים עליו לבנות עוד גשר למרות שהוא מצהיר שהוא היה בסדר ושהוא לא ישנה את שיטת בניית הגשרים שלו? ביילין ואוסלו נכשלו. אדרכילי ההסכם לא למדו מהכישלון והם גם לא מוכנים ללמוד. אני לא מתכוון להפקיד דברים חשובים כאלה בידיהם שנית.

שיחקת לידיים שלנו צחי...

אתה דיברת על כך שלא היו מגנוני אכיפה- טעות חמורה. ולכן ביבי חתם בהסכם חברון על כך שהאמריקאים ישמשו כמנגון אכיפה ויוודאו שההסכמים מקויימים. ומה אמרו האמריקאים? אמרו ש אש"ף נלחם בטרור ובהסתה ורואים בשטח תוצאות- ירידה תלולה בכוחו של החמאס ובמספר הפיגועים . וביבי, מה עושה ביבי? לא מפנה את ה-13% שהבטיח, ומגדיל את הבנייה בשטחים. אתה רצית מנגון אכיפה? קיבלנו אחד, אבל ביבי לא קיים את ההסכמים. אפילו עראפת הרוצח המתועב היה מספיק חכם כדי להבין שהוא חייב לקיים את ההסכמים כאשר האמריקאים מפקחים, מה שגם סותר את הטענה המגוחכת שלך שהוא לא יישמע לאמריקאים. אבל ביבי לא קיים. קל להאשים את מי שחתם על אוסלו, אבל האמת היא שהאשמה נופלת על מי שלא קיים- עראפת, החמאס, ביבי, ברק, ושרון.

נ.ב. תתעלם מהטעויות...

הקטנות בניסוח, זאת פשוט השעה ידידי. התיקון- גם עראפת חתם על ההסכמים, כמובן. החמאס לא חתום עליהם, כמובן. לילה טוב.

Deathatred

New member
בהסתה אש"ף לא נלחם מעולם

הוא רק דאג שהחמאס לא ישתוללו כמו פעם מטעמי אינטרסים. בינתיים הוא דאג להכין את צתשתית הטרור לפיצוץ הגדול. כעת, ערפאת לא יסכים למנגנון פיקוח אמריקאי מהסיבה הפשוטה - הוא עבר את נקודת האל חזור ביחסיו עימם וחשף את דמותו האמיתית - טרוריסט שמקיים קשרים עם עיראק, אל-קעידה וחיזבאללה. עובדה שאת הבנות מיטשל/טנט ערפאת הפר בלי חשבון. בכל מקרה, ביילין הוא לא האיש שיכול לתכנן הסכם כי הוא חי בעולם אוטופי ובונה גשרים כאשר הוא מזניח את על הדברים שפועלים בעולם האמיתי - חיכוך, גלים, רוחות ושינוי טמפרטורה. אחרי שהוא עצם עין מההסתה הפלשתינית ומההפרות ההסכמים שלהם ועד היום הוא עוצם עין ומבחינתו זה בסדר שהם קוראים לרצח יהודים (עובדה - הוא לא עושה כלום בנידון) הוא פסול מכל בחיני שהיא למלא את התפקיד הרגיש של כתיבת הסכם.

דילגת על כל הסעיפים הקשים

ציפיתי ממך לקצת יותר כנות. בהסתה אש"ף מעולם לא נלחם? אז אני מניח שהאמריקאים משוחדים. האבסורד בכל הסיפור הוא שעראפת ממש פחד מהאכיפה האמריקאית, והתנגד בחריפות בטענה שהם פרו ציונים. הוא רצה את האו"ם או האיחוד האירופי. אבל יצא בסוף שהם קיימו את ההסכמים בזמן שאנחנו הפרנו אותם בבוטות. את הבנות מיטשל/טנט גם אנחנו הפרנו בלי חשבון. והעובדה שנחשף פרצופו האמיתי של עראפת מצויינת- כעת הוא יהיה חייב לפנות את הבמה לאנשים מתונים יותר, אלא שהתעקשו על קיום ההסכמים ומלחמה בחמאס גם בתקופות השפל והשקרים של ביבי. ג´יבריל רג´וב הוא מושחת, אבל אני אעדיף אותו בכל יום טוב על עראפת. אבו מאזן ונוסייבה מוכנים להתפשר על סעיפים קשים במו"מ כמו זכות השיבה. אני רוצה לשבת איתם למו"מ. העתיד של המדינה שלי תלוי בזה. כל האמרות שלך בנוגע לעראפת נכונות, עראפת לא רלוונטי, אבל אם נהרוג אותו או נגלה אותו במהרה נהפוך אותו לכן רלוונטי. צריך לתת לחברה הפלשתינאית להשתקם לבדה, ולחזור לשולחן המו"מ עם אנשים מתונים יותר. להגיד שביילין עצם עין אל מול הפרת ההסכמים זה פשוט חוסר הבנה מוחלט של המציאות. בזמן שכבר שנתיים כולם מדברים על כמה שעראפת לא רלוונטי, היחיד שבאמת מנסה להפיל אותו מהשלטון ולהגיע להסכם עם גורמים עוקפים ומתונים הוא יוסי ביילין. אז מי כאן הדון קישוט? ד"ר יוסי ביילין הוא איש משכמו ומעלה ואחד המדינאים הכי טובים שיש לנו במדינה. ציוני, הומני, אדם עם חזון.

Deathatred

New member
כן, אש"ף מעולם לא נלחם בה

האמריקאים פשוט לא בדקו לעומק. מבחינתם, דיו שערפאת הצליח להשיג הפסקת אש עם החמאס. בקשר למתונים ברש"פ - מבחינת עמדות יכול להיות שיש על מה לדבר, אבל השאלה היא האם יש להם שליטה כלשהי? האם נוסייבה או אבו-מאזן יכולים להזיז משהו או האם בכוחם להילחם בטרור ולהפסיק את ההסתה. אין לי בעיה לתת לחברה הפלשתינית להשתקם לבדה, רק מספר סייגים: 1. ששהתקמות הזאת לא תהיה כרוכה בטרור נגדנו. 2. אני מפחד שאם הפלשתינים יתחילו לטבוח אחד את השני (וסביר להניח שזה מה שיקרה שם) שוב יאשימו את ישראל על זה שהיא לא נכנסת להפריד כוחות (כמו שהיה בלבנון). בקשר לביילין - ביילין עצם עין (אפילו בתקופות שהשמאל היה בשלטון) וממשיך לעצום עין ועדיין ממציא הסכמים בלי קשר לשאלה האם בכלל ימלאו אחריהם? מה זה שווה לחתום על הסכם שמיד למחרת הוא כבר יופר? ביילין, כמה שיש לו חזון פשוט לא מחובר למציאות המזרח התיכונית. אולי זה בגלל שאת ההסכמים הוא ממציא בבתי-מלון אירופה ולכן הוא מתאים אותם לחברות רציונליות שאצלם אמינות ויושר הן ערכים חשובים ולא לחברות של "כל דאלים גבר" ו"כבוד של פחד" שקיימות במזה"ת. ביילין בונה גשרים יפים מאוד בתיאוריה - אך אין סיכוי שיחזיקו מעמד במציאות: הוא פשוט מזניח את כל הדברים הקטנים שהורסים גשרים.

אתה מתעלם מדיונים קודמים בנושא

האמריקאים דווקא כן בדקו לעומק את מלחמתו של אש"ף בחמאס. זה לא צחוק ידידי, הם ביצעו מאות מעצרים. אתה צריך להבין איזה תהליכים היו שם. זה התחיל עוד בתקופת פרס, הפיגועים הגדולים של החמאס באוטובוסים. השב"כ הגיש לעראפת מסמך שבו נטען שהחמאס מתכוון לחסל אותו ואנשים מארגונו. ההערכה הזו התחזקה עוד יותר בימי נתניהו. הייתה נכונות מסויימת בצד הפלשתינאי להילחם בכוח בטרור. יש מסמכים שמראית שבין 96 ל-98 ירדה רמת ההסתה והארגונים של רג´וב ודחלאן באמת ניצלו זמן כדי להילחם בטרור ולא בצה"ל. עראפת השיג הפסקת אש עם החמאס, אתה צודק לחלוטין. אבל נראה לי שאת המושג הפסקת אש אתה לא מבין. אתה בעצם טוען שבאמת הייתה קודם אש בין עראפת לחמאס? נכון מאוד. גם היום יש, אבל כולם מתאחדים כנגד הישראלים. תיקח כדוגמא דומה (וכמובן שאיני משווה בין האישים והארגונים...) את המלחמה של בן גוריון באצ"ל ובלח"י והסגרת האנשים לבריטים. ההבדל כמובן נעוץ בגדולתו וחכמתו של בגין לעומת החלאות האלו, לא באתי בכלל להשוות, אני רק משווה את המציאות שהייתה קיימת- הלאומנות נצחה את ההגיון של אש"ף. כרגע כולם ביחד נגד ישראל. נתניהו הרס את המרקם שנוצר שבו הייתה מלחמת אחים בין הארגונים המתונים לבין החמאס והג´יהאד, מצב שעשה לנו רק טוב. עכשיו, בקשר למה שאמרת על כך ש´הפלשתינאים יטבחו זה בזה´- בדיוק בשביל זה צריך כוח אמריקאי-בינ"ל. כוח שאתה התנגדת לו בהודעות קודמות שלך כאן, להזכירך... בקשר לשאלה- האם אנשים מתונים יוכלו לשלוט בשטח? אני משוכנע שרג´וב יוכל לשלוט בשטח, אבל הוא לא אדם עם חזון שיפעל למען מטרה, הוא משוחת ואינרסנט. אני לא נגד מו"מ איתו, אבל השאלה היא כמה הוא אמין אם לא עונים לאינטרסים של המאפיה שלו. אבו מאזן ונוסייבה הם אנשים מתונים שיוכלו לשלוט בשטח בעזרה בינ"ל. אין מנוס ממשא ומתן איתם.

Deathatred

New member
כשאמרתי ש

ערפאת השיג הפסקת אש של החמאס - כלומר - הוא עצר את הפרמבלומטים ושכנע את הארגון להנמיך פרופיל. בתשתית שלו הוא לא פגע כי בשנת 2000 היא הייתה קיימת וחזקה. הוא שיכנע את החמאס להפסיק את האש כנגד ישראל, אך כשהיה נוח לו הוא הרשה להם לבצע פיגועים. גם היום הוא נוקט את המדיניות הזאת, כפי שהודה דובר החמאס בפליטת פה שחצנית. ערפאת "נלחם" בטרור רק על פני השטח - כלומר: HALT ולא FIGHT ולא VANQUISHED. הוא השעה אותו זמנית עד למועד יותר נוח. האמריקאים, שהיו להוטים לשלום, הסתפקו בזה. >> עכשיו, בקשר למה שאמרת על כך ש´הפלשתינאים יטבחו זה בזה´- בדיוק בשביל זה צריך כוח אמריקאי-בינ"ל. כוח שאתה התנגדת לו בהודעות קודמות שלך כאן, להזכירך... << צבא אמריקני שכפוף ישירות לנשיא ארה"ב כן ואשר פועל בתיאום עם נציג צה"ל (תוך מתן זכות לוטו לישראל במקרים מסוימים) - כן. כל קומבינציה בינלאומית אחרת - לא. דחלאן היה מעורב גם הוא בטרור ולכן לא אמין במיוחד. כרגע רג´וב ונוסייבה הם האלטרנטיבה היחידה הסבירה אך הם חסרי כוח שלטוני. בכל מקרה, לפני שהמנדט האמריקאי יכנס לשטחים ברור לך שיצטרכו לנקות שם -כלומר: הרבה מבצעי "חומת מגן" בכל הערים הפלשתיניות ומחנות הפליטים שמשמשים חממת טרור.

Alexco

New member
זה לא הוגן

גם ישראל הפרה הסכמים גם ישראלים קוראים לרצח ערבים (ערבי טוב זה ערבי מת, אין ערבים אין פיגועים וכו´)

יש דבר אחד שאתה לא לוקח בחשבון

וזה שלפלסטינים אין צבא, בניגוד לישראל. אז מה שהמצגת הזאת מציגה, זה אנשים בודדים, שלא מייצגים אף אחד אחר. זאת לעומת צה"ל, שהוא צבא מאורגן. הצבא שמציג אותך בפני העם הפלסטיני

מה קורה לאנשים כאן בזמן האחרון?!

תסתכלו מה המקורות שלכם לתמונות המפוברקות האלה. איך אתם יכולים לבלוע כל תמונת הסתה אנטי-ציונית בלי לחשוב בכלל על המקורות והמידע שמובא בה? זה לא נראה לך קצת לא הגיוני?

מקור אמין למדי...

מחרתיים אני אקבל תעמולה של גבלס משכן של המכותב שלך. האם גם זה יהיה ראוי פרסום?

eviv

New member
אבל למה כל מה שנגד הצבא

הוא אנטי ציוני כל מישהו שאומר שאנחנו לא פועלים טוב זזה אומר שהוא אנטי ציוני? מה אז אני אנטי ציוני??? אבל אני ציוני... להזכיר לכם שלא פעם דיברנו נגד הפעולות של צהל? אז מה נוער מרצ הוא אנטי ציוני? אני לא בטוח אם הייתם מראים רק תמונה אז מילא אי אפשר לסמוך אבל תקראו דוחות שהיו תקראו חומר עדויות. לא יכול להיות שהכל שקר

אלושה

New member
אנטי ציוניות..

זה שאתה מדבר בעד האויב זה מראה על אנטי ציוניות בגידה במדינה שלך ! ברגע שביצעת דבר זה אתה כבר בוגד באמונותיה של מדינתך ועובר לצד האויב קרא את זה שוב ותחליט אם זה לא בגידה אז מה זה בגידה??

Deathatred

New member
מרינר

תנועת נוער מרצ בקנאטים אם יש בה אנשים שלא מבינים מה פסול באנטישמיות ובעלילות דם ולמר אתר התעמולה של החמאס הוא לא מקור אמין. יש כאן אנשים שלא יודעים להבחין בין טוב לרע. צריך להעביר פעילות דחוף בנושא האנטישמיות בנוער מרצ ובנושא תעמולה אנטי-ציונית שקרית.

נלקח לתשומת לבי...

ואתה יכול לקרוא לי אלון.

Alexco

New member
אתה קורא

לגוש-שלום ולאינדימדיה אנטישמיים, ואני מסיק מכך שאתה הוא האנטישמי ביננו... וכשאתה תומך בפשעי מלחמה אתה הוא זה שלא מבדיל בין טוב לרע...

Deathatred

New member
תבדוק את העובדות לפני שאתה מדבר

ותראה שצירפתי כמה דברים אנטישמיים באינדימדיה. אז תבדוק לפני שאתה מדבר. מי שמאמץ בלב שלם תעמולת חמאס לא יודע להבחין בין טוב לרע.

למעלה