סרטון - קרב ברחוב.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

cincin

New member
סיפורי צוענים

פעם בטיול באירופה בשעות ערב, אני וחברה, התקרבו אלינו 3 צוענים ,2 ילדים כבני 8 ואחת בערך בת 14, היא החזיקה בידיה כרטון ברוחב של 40 ס"מ , התקרבה וביקשה נדבה, אני ראיתי את שתי ידיה אוחזות בקרטון משני צידיו, אמרתי לה שאין לי, הייתי עם גינס והארנק היה בכיס הקידמי, אני לא זוכר שהרגשתי משהו, אבל באינסטיקט צעקתי עליה ותפסתי את כיס המכנסיים, הארנק היה חצי בחוץ, כל הסיפור היה אולי 5 שניות והיא לא ממש התקרבה עד כדי מגע, היתה במרחק נגיעת יד, לי זה לוקח יותר זמן ומאמץ להוציא את הארנק מהכיס של הגינס

מגניב...../images/Emo13.gif

לדעתי השניים האלה הי שיכורים ולכן לא נפלו מהאגרופים שקבלו בפנים... מישהו סיפר לי שאדם שיכור לא מרגיש את הכאב...(לא שאף פעם לא היתי שיכורה - אבל בטוח לא הלכתי מכות
) למען האמת ראיתי את ההוכחה לזה בעייני - במקרה היתי עדה לסרט ג'קי צ'אן חיי (קטטה) בין כמה בחורים שיכורים וראיתי שאחד מהם שבר את הכיסא על הראש של השני (תאמינו לי, הכיסא היה כבד) והשני עדיין המשיך לזרוק אגרופים ובעיטות למרות שנפתח לו הראש ודימם הרבה (שלא תחשבו שהוא היה ספורטאי או משהו בסגנון). נראה לי אם הוא לא היה שיכור היה מתעלף במקום :)))

Boogieman

New member
לא חייבים להיות שיכורים.

כאב הוא לא תמיד מיידי וגם אדרנלין משכך כאב. אני יודע שבפעם האחרונה שהחלקתי עם אופנוע וירד לי חלק לא מבוטל מהעור בכפות הידיים ובברך, את הכאב האמיתי הרגשתי למחרת בבוקר. בזמן שזה קרה זה בכלל לא עבר לי בראש, קמתי, העמדתי את האופנוע וכו', כאילו לא קרה כלום.

עדיין זה לא כמו לקבל מכה בפנים ...

או בראש... גם לי קרה הרבה פעמים שנפלתי או קבלתי מכה ולא הרגשתי את זה מיד, אך מכה חזקה בפנים היא אחרת. (עדיין אני לא טוענת שכל מכה בפנים יפיל אותך)

Boogieman

New member
מכה כזאת יכולה לטשטש

או להפיל, אבל זה לא קשור בשום צורה לכאב.

Boogieman

New member
יכול להיות קשר.

כאב מאוד חזק יכול לגרום לבן אדם לעילפון, זה סוג של מנגנון הגנה. זה קשור בעיקר בעוצמת הכאב ולא במקום הפגיעה. במקרה כזה, אלכוהול יכול לעזור שכן הוא משכך כאבים במידה מסויימת.

Vegaro

New member
נסיון אישי עם חוסר הרגשת כאב:

הייתי מחליק ברולר 7 שנים בעבר. פעם אחת קפצתי על מעקה, החלקתי ממנו ונפלתי עם הרולר על היד. לא הרגשתי כלום אבל ידעתי שמשהו מאוד לא בסדר - אחרי שהרמתי את היד, ראיתי שהאמה היתה מכופפת לחלוטין לאחור מהמפרק האמצעי. זה התחיל לכאוב בסביבות שעתיים אחר כך, בדרך לבית חולים (היה פקק :\ ) לא יודע מה גרם לחוסר כאב, הייתי מאוד רגוע אז אני לא יודע אם זה אנדרנלין. אבל היה לי תמיד מוזר שלמרות שלא הרגשתי כלום, ידעתי שמשהו קרה.

למעלה