סרבר צ'ק

צ ל י ל 8

New member
תראו מי שמדבר..... ../images/Emo6.gif

הממממ

אבל אני לא משחקת לפנות בוקר, וגם לא ב 11 בבוקר..... אני כל יום בעבודה מ 8 בבוקר וחוזרת ב 4 אחר הצהרים. מ 4 עד 7 וחצי 8 אני בדר"כ לא ממש במשחק אלא רק מחוברת.

מ י ל ר

New member
יש לי ילדים וזה

על פי עיקרון אני עקר בית, ויש לי ילד בן 23, קוראים לו עידן, והוא נוב. אני מנסה לחנך אותו להפסיק להיות ליימר אבל זה לא עובד, הילד לא לומד, למרות שבזכותי ובזכות המשפחה שלי הוא בכלל קיים! יש סיפור של דודה שלי...

מ י ל ר

New member
מה? לא ידעת שעידן הוא הבן שלי?

מאז שהוא קטן אנחנו צוחקים ביחד וזה, במיוחד אחרי שאמא שלו עזבה... אישתי לשעבר הייתה אישה מאוד קשה, לבסוף היא חזרה לאנגליה להורים שלה. מאז הייתי דמות הורית יחידה לעידן, ומאז אנחנו החברים הכי טובים. בהתחלה רצינו לעשות שחקן משותף, אבל אז הוא הפציר בי לעזוב את הקשת שלו ולפתוח קוסם. וככה הסיפור התגלגל... והוא הביא אותי לפורום וכול זה

Guid

New member
חלקו אמיתי,

חלקו חרטה...
(החלק האמיתי הוא החלק עם המשפחה של אסף, סיפור הזוי לגמרי אבל נכון)

Don Nirtin

New member
הסיבה היחידה שהמשחק פתוח../images/Emo267.gif

זה הקאשופ. הםל א רוצים להפסיד רווחים יותר ממה שכבר הפסידו!

אם תקראו בפורומים של נקסון תגלו שכל אלו

שלא הצליחו להם הקוביות, הסקרולים וספרי הסקילים בימים האחרונים, מבקשים מנקסון לעשות רול בק בשביל נקודות מייפל....... ונקסון כמובן קוראים שם וגם מגיבים. הכל התחיל שמישהו כתב שם הודעה על ההאק של הדופליקציה של החפצים.....

צ ל י ל 8

New member
זה תמיד ככה ../images/Emo13.gif

מי שלא מצליח לו משהו יקר, מבקש RB (כמוני בפעם הקודמת
) מי שעשה דברים שיצאו לו טוב, עלת רמות וכו' ברור שלא ירצה. תמיד יש מי שמרוויח ומי שמפסיד.

ברור

אבל שאנשים ישבו בשקט ולא יתערבו. או שיהיו כנים עם הבקשות שלהם לרול בק...... מדברת על האנשים בפורומים של נקסון.... חושבת שזב ברור אבל ליתר ביטחון.

מ י ל ר

New member
שיחזירו לפני 2011 שנה!

נראה אותם כאלה גברים נראה את ה-NPC ישו נצלב (שוב) ואז נצחק עליו!

לפי מה שמדברים במשחק

לא יהיה רול בק ואם נקסון רצו לעשות את זה היו כבר עושים ..... לפחות ! 2 אנשים עלו היום לדרגה 200 בסקניה. אחד מהם האקר מפורסם....

איזה ארן?

ההוא מנתניה? לא נראה לי שהוא אי פעם יגיע לדרגה 200..... יש האקרים כבדיםםםםםםםםםםם בסקניה שחבל לך על הזמן. בחור אחד עם פיצול אישיות הכין 2 דמויות, ועושה לעצמו סמגות בין 2 הדמויות ..... אתה לא מאמין איזה אנשים משחקים במשחק הזה..... תבוא לבקר בסקניה בשעות הערב זה סטנד אפ קומדי של סמגות.

למעלה