סרבר צ'ק

סרבר צ'ק

נקסון כנראה גילו שלא תיקנו כלום אתמול..... כמה האקרים שאני מכירה נכנסו אתמול למשחק וכתבו - "ניצחנו"....... הצרה היא שאני הולכת לעבודה ולא אוכל לתפוס מקום טוב בשוק. למרות שהמשחק כל כך לא יציב שאולי כדאי לקחת הפסקה מהשוק לשבוע.....

השעות: 7 בבוקר עד 9 וחצי בבוקר.....

Pacific: 10:00 PM - 12:30 AM Monday, March 28, 2011 Eastern: 1:00 AM - 3:30 AM Tuesday, March 29, 2011

מתקנים את פאפ ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif הפורום חורפ

In addition to the security update, the bug causing the Piece of Cracked Dimension that is used to summon Papulatus to disappear when dropped will be fixed, and the missing March Chair King quest will be enabled--it can be activated by obtaining a Cat's Love Chair from Gachapon. חבל שלא מתקנים את ההאק שגורם לערוצים לקרוס..... אני אוגרת חפצים ולא שמה חנות בשוק נכון לעכשיו.

אפשרות לרול בק !!!!

Update: The development team is working on a fix to address the item duplication exploit. The hot question is whether we will rollback servers or not. To that end, we need more time to determine the situation versus potential impact of such an action, and will provide a message about that when we can." זה אומר שהקווסט שלי בסכנה, כל הדרופים שלי והמכירות שלי בשוק בסכנה, כל ה NX שלי בסכנה. אני לוקחת הפסקה מהמשחק. למרות שיש לי כרטיס ניסיון כפול חודשי שעלה לי המון המון NX...... מילא לבזבז 50 שקלים על הכרטיס אבל לא בא לי לבזבז גם שעות מול המחשב לחינם. הקטנה שלי בת 3 ביום ששי. ננצל את הזמן להכנות.

Guid

New member
אאוץ'...

אני מקווה שלא יהיה רול-בק...
ומזל טוב לקטנה, סמדר

מ י ל ר

New member
מזל טוב לקטנה! D:

ופאק, מקווא שלא יהיה רולבק... חחח, דווקה שיש סכנת רולקבק, זה הזמן שאני הכי משקיע ויש לי מלא דברים טובים למכור.

צ ל י ל 8

New member
סמדר, איך השגת כזה כרטיס?

או שהתכוונת לכרטיס של דאבל דרופ חודשי.....

מ י ל ר

New member
חזר המשחק! (לא היה RB)

תענוג, היה לי אחלה מכירות D: יש פאץ' קטן שצריך להוריד.

צ ל י ל 8

New member
מזל, מכרתי אתמול את הקשת הישנה שלי

נמכרה ב-300 מיליון
וסו, סוף תיקנו את פאפ
זה אומר שגם עכשו אי אפשר יותר לצבור חתיכות בסטורג'?

אבל לא דובר על היום !

זה בדיוק הבאסה ! הם עדיין שוקלים את זה ויודיעו בקרוב על החלטתם ...... בכלל לא מדובר על השעתיים וחצי של היום מדובר על נקודת זמן שאינה ידועה בעתיד הקרוב......

צ ל י ל 8

New member
אז מה נראה להם? שאנשים ימשיכו להשקיע

ולשחק ואז פתאום הם יחליטו לעשות רול-בק של כמה ימים? אפילו מעט ה-NX שהם יתנו לא יפצה על כל הזמן האבוד הזה ;-[

צ ל י ל 8

New member
לדעתי האישית, גם אם הם רק שוקלים לעשות RB

הם חייבים להוריד את המשחק לגמרי. הם לא יכולים להשאיר את המשחק פתוח ואחרי זה לבוא להגיד, אופס רגע.. יהיה רול-בק. הזמן של אנשים לפעמים יותר חשוב מעליית הרמות. אין מחיר לזמן מבוזבז

צ ל י ל 8

New member
גררר... העניין הוא שעכשיו הוא בקושי יתן

לי EXP
יהיה מאוד! מעניין ללכת אליו עכשיו אחרי כ"כ הרבה רמות. מעניין כמה זמן ייקח לי

למעלה