סקר

uri80

New member
את ארופאית במקרה?

כי ישראלים לא מאמינים ולא יאמינו בתורות. למה לעמוד אם אפשר להידחף בעזרת "אני, יש לי רק שאלה"

אני מאמינה באלוהים. נקודה.

אני מאמינה שבמילה ``תורה`` התכוונת לחמישה חומשי תורה, נ``ך, משניות, גמרא, רמב``ם, תניא ועוד. ספרים מרתקים בעיני. הרבה יותר מהארי פוטר או נרניה

גם אני

לא חושב שיש הכרח לומר שהרמב``ם\תניא כל מה שכתבו היה משמים כי גם אני למשל יכול לכתוב כאלו מאמרים אבל התורה עצמה היא לדעתי יש בה מן האמת רק שחז``ל שהיו אנשים כמוני וכמוך הם הרגישו שהם חיים בשמים ולכן כתבו את התורה אבל כל עוד שמעתי מאלוהים שהם דיברו בשמו אין הכרח להאמין שהם היו מלאכי אלוהים ושהכל מאלוהים רק בגדול התורה חייבת להיות אמת!

מכל מה שכתבת

הבנתי רק דבר אחד: שאתה יכול לכתוב מאמרים! מצוין. רק למה אתה מבזבז את זמנך היקר בפורום? על אנשים (עלובים) כמונו? (``עלובים`` -לא כולל את ריגולטו)

uty76

New member
אני מאמין בעבודה רוחנית

אני מאמין שעבודה רוחנית יכולה להתחולל גם ברמה של עם. ולכן לשאלתך, אני לא מאמין במשה ובתורתו. אני כן מאמין בעבודה רוחנית שאפשר לעשות דרך תורת משה (שאני אישיתי כן עושה אבל באופן אינדווידאלי ובמוצהר נונ קונפורמיסטי).

עוד פעם

זה לא שמשה המציא אותה כמו שמוחמד המציא את האיסלאם זה עם שלם שמעיד שראה את מעמד הר סיני ואותם מליוני אנשים שישקרו שראו במו עיניהם את זה אם זה לא היה!

לא תאמינו מה ראיתי הרגע!!!!

אש ירדה מהשמיים, ואלוהים צעק בקול!!! חייייייייייייייייייייים!!!! אמרתי לו ,תגיד לי מה עובר עליך?? הוא התרגז ואמר: שתוק אידיוט!! תשמח שבכלל שמעת אותי, יש אנשים שקונים סמים מיוחדים כאלה חזקים בכל מיני צבעים .ו...?? נאדה, כלום, לא רואים ולא שומעים . אמרתי לו : תגיד זה אתה שהוצאת את היהודים ממצרים? והוא ענה לי: נראה לך? אתה שרוט? אם זה נכון, אז למה כל שנה כולם יורדים לסיני ומתמסטלים למוות? סתם איזה בדואי לקח שכטה חזקה ומכר לכמה ברסלבים בפוטנצייה " סיפור חזרה בתשובה" אמנון יצחק זה עם התרבוש המעפן עזר לי ב"שיפוצים" של הסיפור המגניב... אבל בחייך? אנשים כמוך לא אמורים להאמין לי\ בי \ ברוחות רפאים \ במקובלים תאבי בצע \ בסקרים של טרולים מטורללים. וככה המום מהרעש הברקים והערפל, נזכרתי שצריך לקום לעבודה... אופססססס בעצם לא. ועובדייה זה ה"מקלל" איים בגיהנום על המאמינים השרופים (שגם ככה יישרפו בגיהנום)

תראה

הרי רוב העולם מאמינים בדת וגם אתה אם יספרו לך סיפור פלא לא דתי שהתרחש בהרי ההימליה אתה תאמין בכל אופן לא יתכן שרוב רובו של העולם הם הטפשים וההזויים ואילו האתאיסט מר חיים הנכבד שיצא אחד לאלף הוא החכם והנבון מכל האנושות ההזויה שלא מאמין בכוח אלוהי והשאר (מליארדי מוסלמים נוצרים, יהודים, וכו`) קנו איזה סיפור הזוי מאיזה טרול מטורלל באיזה פורום... נ.ב. אני לא בא ורוצה להשפיע עליך שתאמין אלא רק להסביר את דעותי.

justchip

New member
רוב העולם כן טיפשיים

טוב אולי לא טפשים אבל מאמינים בשטיות שנח להם איתם, במשך שנים הם האמינו שהעולם שטוח, שהוא מסתובב סביב השמש ושחלבונים הם החומר הגנטי בגוף אז הם מאמינים גם בקול גדול שיצא משמים ונתן להם לוחות אבן -מה זה אומר בדיוק?

justchip

New member
../images/Emo6.gif

שמתי לב למה שכתבתי, התכוונתי שהשמש מסתובבת סביבו ושחלבונים הם החומר התורשתי.

justchip

New member
שוב פעם ניסחתי משהו לא נכון?

חומר תורשתי מקודד לחלבון (בעיקר) אבל בעבר חשבו שהחלבונים בגרעין הם החומר התורשתי וה DNA רק מייצב אותם או משחק תפקיד משני אחר. בגלל המבנה הפשוט שלו.

uty76

New member
שנתיים מתוק שלי

שנתיים טהור ויקר שלי שב תנוח אל תירא (= אל תפחד, אבל אשמח אם תקרא את זה גם במשמעות אל תירה...) תקשיב: אני שיתפתי אותך בפרט אישי. בדרך חיים. בקודש היכל ההחלטות הלא מושלמות שלי. אני מאד מבקש שתדע לכבד את רשות היחיד שלי ובוודאי שלא תבוא לשפוט אותה

תסתכל בהבהרה שלי

אני לא בא להיכנס לפרטיות של אף אחד פשוט אתם קופצים עלי שאני מאמין ואני מסביר את עצמי!

מה השטויות האלו

לך תכתוב בפורום מתכונים לבשר, האם אתם מאמינים בצמחונות? תשובה ענינית לשאלותיך לא אכתוב לך כי נמאס לי כבר לדסקס על זה, ואם אתה לא מחב"ת אלא באמת רוצה לחקור, אז לך תבדוק באתר חופש ובדעת אמת וגם אולי בפורום אתאיזם ודת.

זה לא ככה

פשוט מענינותי למה יוצאים בשאלה האם מחוסר אמונה או מתאוות וכו` משום מה זה נראה בפורום שמי שיוצא בשאלה חייב להיות כופר בתורה להכעיס ואני לא חושב כך לכן אני עורך סקר כאן

מה הסקר הבא?

למה לנשים בהריון שד ימין גדול משד שמאל? ואתה חייב לברר כדי שלא תחשוב שהם מוטציות?

למעלה