לפי עבודתך, שהיא לא מושקעת, זה די פשוט. בוא אני אשאל אותך שאלה אחרת, למה שבנאדם שישי לו ילד אחד ירוויח 300,000 שקל בחודש בזמן שאדם שיש לו 4 ילדים ירוויח 3300 שקלים?
אתה כן משקיע, עם כל הכבוד לעובד נקיון בלי השכלה, אני (לצורך העניין) השקעתי את מרבית שנותיי בשביל להגיע לאן שהגעתי. למה שאבא לילד אחד יקבל יותר מאבא ל4 ילדים? מה ילדים זאת עבודה? אבא לילד אחד שהשקיע בחיים שלו יקבל יותר מאבא ל4 ילדים שהעדיף לפרוש מהלימודים, מכיוון שהראשון השקיע והשני לא.
לא. אני אמרתי שאדם מרוויח וירוויח בהתאם להשקעה ולתרומה שלו למקום עבודתו. זה שצריך לעלות את שכר המינימום זה דבר נפרד (רק לא בבת אחת), אבל הבעיה שלך היא עם המיליונים של השני? צרות עין לשמה.
ציונות זה בדיוק מה שהוגדר שזה וכל אחד יראה אם זה מתאים לו, אם לו שיגדיר את עצמו אחרת. אני לדוגמא ציוני-סוציאליסטי. וציונות, עד כמה שידוע לי, היא התישבות בארץ, חתירה לשלום אם העמים שסביב, ושמירת הפן היהודי והרוב היהודי במדינת ישראל! (זה מה שזה בערך לא?)
מבחינתי ציונות זאת הכרה בארץ ישראל כמולדתו, מקורו ומקומו של העם היהודי. זה המקום היחידי של העם היהודי. ציונות בשבילי זה גם אוסף של ערכים של אהבת הארץ, התיישבות, חתירה לכיוון המטרה ואמונה בתורת ישראל ובמורשת ישראל.