סקר!!!

Chewbacca

New member
בפאבים בד"כ בירה

Leffe עם יש, רצוי מהחבית, אבל אם אין חבית בד"כ יש בקבוק. כששורה עליי מצב הרוח המתאים אני מוסיף שוט של קוארבו גולד.

D r a m b u i e

New member
אני בדיוק כמו צ'ובקה

ומלווה את זה אם יש תקציב בצ'ייסר ברבן כלשהוא.

Jack Daniel

New member
B&B../images/Emo72.gif&../images/Emo72.gif

בלגיות : הואגאדן-איזה ניחוח, לף (מהחבית כמובן), פלורפה אייל: מרפיס, באס...גינס וגולדסטאר קפואה עם השיפוד (למה לא-אנחנו לא באירופה)
צ'ייסרים-בורבון או וויסקי קנדי,בבית לפני היציאה לבאר... בקיצור אין לי בירה אחת אהובה...

Angel of Chaos

New member
בפאבים, חבל לבזבז כסף על אלכוהול

טוב שאפשר לשתות בבית, אז 90% מהפעמים אני מזמין גינס 10% מרלו 0.00001% משהו אחר

Jack Daniel

New member
איך?../images/Emo8.gif

מקום חשוך, עם ברזים, ובחורים עם זקנקני תיש מחזיקים כוס.

ט ר ז ן

New member
מתחיל באחת וודקה

וממשיך עם בירה, לא מכיר סוגים אבל יודע שאוהב את הכהות

night mistress

New member
רגע רגע...

זה המקום הזה עם כל הגברים החסונים והשריריים? אלה שיש להם מעיל מעור ומשקפי שמש מגניבות כאלה? אלה שמעל 180? זה שכולם נראים בו טוב..? גן עדן?

Jack Daniel

New member
../images/Emo11.gif מיס?

משקפי שמש, מעיל עור, שרירים? את בסרט שליחות קטלנית....

amircn1

New member
תן לבחורה לחיות בסרט../images/Emo3.gif

אם זה מה שהיא רוצה...

amircn1

New member
הבירות שלי

בד"כ לף (גם מהחבית וגם מהבקבוק!) או 1/2 קרלסברג מהחבית ואם אני ממש מתפרע, אני מזמין כוסית חביבה של וויסקי

dusa

New member
גם אני...

בדרך כלל בירה, וגם אני שמחה ללף. אם אין אז טובורג או גולדסטאר. לפעמים מנסה בירות חדשות. ולפעמים איזה קפה עם אייריש קרים אבל בדרך כלל לא כי הם לוקחים הרבה כסף על האייריש קרים ושמים ממש ממש מעט, וזה מעצבן אותי. במילים אחרות, הם אף פעם לא יודעים להכין את זה כמו שאני אוהבת!!!!!!

Chewbacca

New member
אני מכיר את הבעיה

שנים אמא שלי מנסה להכין לי קפה כמו שאני אוהב ללא הצלחה. הפתרון: כל פעם מחדש אני אומר לה בדיוק מה לעשות (לא שהיא מקשיבה לי) יש לי הרגשה שזה גם עובד עם בארמנים. פתרון נוסף: להכין לבד!

marsala

New member
Tetley Bitter

או גינס או בודיגטון/ קילקני ולפעמים מולט נקי .. THATS ME IN MY PUB........... MOSH

dusa

New member
יכולה להגיד לך בבירור שהברמנים,

לפחות בחיפה, לא מקשיבים למה שמבקשים, או אולי זה המלצריות שלא מקשיבות??? בכל מקרה, כדי להכין לבד, אני אשאר בבית...... ויש לי כאן מספיק אלכהול בשביל פאב אז אני מכוסה

למעלה