סקר

רוק? בלע

להקת ה*מוסיקה* הכי גדולה שקיימת, והכי גדולה שהייתה קיימת אי פעם, היא (לדעתי לפחות) אופת´, לא היה כמו, אין כמו ולא יהיה כמו אופת´.

deeper

New member
שאלה מיותרת!

היתה ונשארה דיפ פרפל ומה בכלל חשוב מי עוד מנגן בכלל ???

a_duck

New member
אל תתלהב יותר מדי....

לדעתך הם הכי טובים...מי אתה שתחליט בשביל כולם שהלהקה כי טובה זה דיפ פרפל? בכל מקרה לדעתי הלהקה הכי טובה זה BLACK SABBATH ועכשיו ICED EARTH...

metal head

New member
טוב...

אני אוהב רק מטאל אבל אני גם לא יכול להחליט ממש... לדעתי הכי טובים זה אין פליימס, אבל אני חושב אותו דבר גם על רפסודי ועל האמרפול אז זה קשה

אואזיס

New member
רק אואזיס!!!!!!!!!

הם הכי טובים יותר נכון נואל גאלגר הוא כותב השירים הכי טוב והגיטריסט הכי טוב בהיסטוריה

shay or eli

New member
קשה אבל

נראה לי שאני אלך על קווין. למרות שגם הביטלס ופינק פלויד בהחלט יכולות להיות ראויות לתואר. להקת הרוק הכי טובה שקיימת היום זה קצת יותר קל: אליס קופר. בעצם זה כבר לא להקה אלא רק זמר... הממממממממ... שיהיה, אליס קופר.

hasaroot

New member
מסכים

קווין היו בהחלט להקה גדולה. הלהקה הכי טובה היום? זה כבר יותר קשה... זה אפשרי לבחור רדיהוד בתקופת האוקיי קומפיוטר?

פלונטר

New member
המממ...

היום זה די קשה להחליט, אולי מיסטר באנגל. בכל הזמנים זה כבר הרבה יותר קל, הפיקסיז כמובן.

JOE KALIBER

New member
פינק פלויד

ודיפ פרפל דיפ פרפל פועלים גם היום אז זה דיי נחשב אבל אם לא הם אז דרים טיאטר

wiz

New member
אממ.....

יש כל מיני להקות בכל מיני סגנונות.... אני לא חכול להגיד מהי הלהקה הכי טובה היום או בכל הזמנים, אבל אני כן יכול להגיד שאני הכי אוהב את המוזיקה של Dream Theater. אני הכי מתחבר למילים ולמלודיה, ולדעתי הם מעולים.

ed547

New member
המילים של דרים הם המילים שהכי פחות

מדברים אלי(אולי חוץ מכמה שירים באינפיניטי).. המוסיקה זה כבר משהו אחר.. המילים שהכי מדברות אלי הם של פארל ג´אם אני יכול להגיד ש spocks beard זאת הלהקה שאני הכי אוהב עכשיו אבל זה גם לא נכון כל כך כי אני שומע הרבה סוגים של רוק ואי אפשר לבחור אחת.. בלתי אפשרי..

wiz

New member
אני דווקא כן....

הנה כמה שירים לדוגמה... Take the time Another day A change of seasons Peruvian Skys Anna lee Take away my pain lins in the send Lifting shadows of a dream the silent man ועוד הרבה.... אין לי כוח לפרט עוד...

ed547

New member
מישהו אמר שהם לא טובים?

רק אמרתי שהמילים לא ממש מדברות אלי אבל אני אוהב מאוד את המוסיקה שהם עושים.

טוף... סליחה...

יש אנשים שאני מכירה שגם לא מתחברים אליהם הם אומרים שהם משעממים אני אישית לא מבינה אותם אבל נו טוף.. -שרון-

למעלה