סקר

epitaph

New member
מממ...

אולי בגלל זה שלושת השירים האחרונים בgarage הם קאברים של motorhead...

Bodom-child

New member
קנוניה

אולי אני היחיד שצועק שהמלך הוא עירום אבל תנסו להקשיב לעומק בשירים של בלאק סאבאת ואז אולי תשימו לב או שאתם לא מכירים כל כך את מטאליקה ובלאק סאבאת לעומק אם כן בטוח הייתם שמים לב לדימיון

מה אתה רוצה?!

מה כבר אמרתי שלא מצא חן בעניי כהן מוזיקה גדול כמוך ומטאליקה להקה מדהימה אחת הכי טובות בהיסטוריה לדעתי ולדעת רבים וטובים

PanterA-TomeR

New member
אמ....

לדעתך ולדעת אוהבי קורן רביד.....(תיקון קטן) ובקשר לבלאק באבאת´ אז מטאליקה עשו גם קאבר שלהם...אז?

אני שונא את קורן.....

ואתה עשכרה טמבל מה שאתה אומר בעצם שמי שאוהב את מטאליקה אוהב את קורן אתה לא חושב שיש הבדל ענק בניהם?! ופנטרה דרך אגב למרות שהם להקה מעולה בזכות עצמם(יש לי את כל הדיסקים שלהם) הם העתיקו ממטאליקה בתחילת דרכם

Yael Floyd

New member
פינק פלויד!!!!

ברור, ללא ספק... ובקשר ללהקת הרוק של היום.. הממ....תן לי לחשוב על זה... אני אחזור אלייך אח"כ...

Mobius

New member
לאן הגענו?

אף אחד כאן לא שמע על פרוג? אולי צריך באמת לספר לכם על רוק מתקדם? השאלה איזו להקת רוק היא הטובה ביותר אכן חסרת טעם עקב הכלליות שלה, אבל עדיין, שום איזכור לזרם הזה? אני מאוכזב...

היו אזכורים

היה לך את פינק פלויד, וגם אופת´ מושפעים ביותר מהפרוג. ורק בשבילך - אופת´, ואחריהם קאמל.

ed547

New member
וגם אני כתבתי: spocks beard

למרות שכנראה אף אחד בארץ לא מכיר אותם חוץ ממני..:( אחריהם בפרוג רוק באים יס וג´טרו טול

ed547

New member
אבל אם מבקשים להקת רוק אחת הכי

טובה בכל הזמנים.. אז נראה לי שאבחר ב the doors מקימי הפסיכודליה

ed547

New member
אבל אתה גם שומע לימפ ביזקיט.

תקן אותי אם אני טועה ואתה לא בעמדה הכי טובה לקבוע אם ספוקס טובים או לא. בכל מקרה מה שמעת שלהם?

Yael Floyd

New member
אווו....זה ממש סקסי!!!

גבר שאוהב את פינק-פלויד ומצטט סרטים של דיסני... רק תתחיל לכתוב בשגיאות כתיב ואני אתאהב בך!

חולוני

New member
הלהקה הכי טובה בכל הזמנים לדעתי

היא - Queen זאת ה-להקה. אני פשוט מתרגש כל פעם מחדש מתי שאני שומע אותם..אוי רק לשמוע את הקול של פרדי..בריאן בגיטרה, רוג´ר בתופים, ג´ון בבס, פשוט עושה לי את זה.

Jeki....

New member
guns & roses או pink floyd

guns בגלל הקול המטריף של אקסל , האקורדים שספלאש דפק וכמובן בגלל השיר שמוריד מכל אדם דמעה (נחשו....) november rain pink floyd בגלל המוסיקה המולחנת המקורית ביותר שאי פעם עוד נשמעה ,רוק נקי שעוד לא נשמע עוד לעולם, וגם בגלל הסרט האלילי The wall שגם בו הפגינה הלהקה מקוריות אמונתית שמועררת המון מחשבות בכל אחד מאיתנו לכיוונים שונים.....קשה להחליט....

black soul

New member
קשה לי קצת לענות על זה...

אני לא מכירה הרבה להקות רוק טובות, אני יודעת שפינק פלויד מאוד אהודים - אבל אני אישית ממש לא חולה על המוסיקה שלהם... וכן על להקות דומות... אישית אני מאוד אוהבת את המוסיקה של נירוונה - אולי זה נשמע קצת קיטש אבל אני חושבת שהם באמת להקה טובה, למרות שיש להם את אותם המקצבים...

למעלה