סקר

sOrCeReSs

New member
מסכימה

גם אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלהם ויש להם דיי הרבה שירים שאני מתחברת אליהם

mis. tory

New member
PINK FLOYD כמובן !

אם לא אז הביטלס. או לד זפלין וגם deep purple...

Distorted...

New member
יש כמה:

queen the police. moonspell metallica. כל אלה השפיעו עליי מאוד, בזמנים שונים כמובן.

Distorted...

New member
יש כמה:

queen the police. moonspell metallica. כל אלה השפיעו עליי מאוד, בזמנים שונים כמובן.

metal head

New member
על זה אני חייב להגיב...

קורן, זה להקה ממש עלובה, אין להם טיפה של מלודיה, הם לא קשורים בכלל למטאל!! ואני לא יודע אם הם קשורים למוזיקה!!!!, הם סתם קופצים משתגעים וחושבים שזה מגניב והם ממוסחרים לגמרי! המילים שלהם לא קשורות לשום דבר וביקיצור קורן להקה מסריחה ביותר שהמוזיקה שלהם שווה ל*** של חמור!!!

^pAin^

New member
אתם המבינים הגדולים במוזיקה!!!! ../images/Emo31.gif

מה אתם יודעים בכלל אז מה שהם קצת ממוסחרים גם מטאליקה ואף אחד לא אומר על זה כלום והשירים שלהם בכלל לא דומים אחד לשני וזה כן מטאל ולימפ ביזקיט יותר מזעזעים מהם!!!!!!!1

L.B.R.H

New member
אני מסכימה

שקורן להקה עלובה למדי... אבל לא צריך להגזים... יש אנשים שדווקא כן אוהבים אותם...

metal head

New member
כן קורן!!!

למה משהו שאמרתי לא נכון???? אני לא פגעתי באף אחד במילים האלה חוץ מהלהקה העלובה הזאת, וזאת לא רק דעתי כל מטאליסט אמיתי יודע שמה שאמרתי זה נכון!

נכון......

הם סתם מתלהבים מעצמם ויש להם חרא לירסים שבדרך כלל מסתקמים ב 12 שורות לשיר

peace and love

New member
קורן היא אחת הלהקות

הכי לא מקוריות שקיימות... כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר. אפילו לימפ ביזקיט פחות מזעזעים..

Sham 69

New member
אממממממ .....

בנגינה - Spastic Ink ומי שמתנגד אז כנראה לא שמע אותם בגלל שהמתופף עושה שם סולואים של גיטרה, ויש להם נגנים מצויינים. בהשפעות זה כמובן פאנק .. exploited, the clash, ramones ולא יודע .. אולי יש עוד להקות שלא עולות לי לראש כרגע .. ביי ...

epitaph

New member
חייבים להקה?

כי אם זה בכלל אז הייתי אומר ג´מי הנדריקס אבל אם זה חייב להיות להקה אז לד זפלין או דיפ פרפל.וכיום דרים תיאטר.

הנה lyrics טוף של dream theater:

i was sitting on the edge of is bed staring at the headline on the paper he said, "look at poor Geme Kelly i guess he won´t be singing in the rain" you can take away my heroes can u take away my pain take away my pain leave the cold outside pleas dont let it rain dont stumble on my pride take away my pain i´m not frightened anymore just stay with me tonight i´m tired of this fight soon i´ll be knocking at your door יש המשך למי שמכיר שיר יפה.. גם hollow years טוף

למעלה