סקר

ed547

New member
הולו יירז זה השיר שפטרוצי כתב על

אבא שלו? שיר חביב וממוסחר..

Wicer Man

New member
Metropollis Pt.1

מישהוא קרא פעם את המילים של השיר מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פטרוצ´י ממש טוב בליריקס והשיר הזה מראה למה!

Guns andRoses

New member
IRON MAIDEN &GUNS N´ ROSES

להקות הרוק הכי טובות שאי פעם היו אף אחד לא מגיע לרמה שלהם

הממ הממ

גאנז אנד רוזס? מה? הלהקה הזאת חדשה בדיוק אפס מוסיקלית, וכל מה שהם עשו זה להיות מתקתקים ופופולריים. איירון מיידן לעומת זאת עשו בדיוק אותה מוסיקה במשך עשרים שנה. בחירות קצת... מפוקפקות.

טבסקו

New member
פהההההההההה

אז ככה קודם כל לא חייבים לחדש מוזיקלית בשביל לעשות מוזיקה טובה. דבר שני לגאנז יש המון אבל המון שירים מעולים. אני לא מדבר רק על המוכרים: NOVEMBER RAIN, DONT CRY וכו COMA , ESTRRANGED, CIVIL WAR ITS SO EASY אומרים לך משהו? אם לא אז תרוץ לשמוע אותם ואח"כ תחזור אליי....

אהממ

נכון, לא חייבים, אבל אם רוצים לתת ללהקה את התואר של הלהקה הכי גדולה אי פעם אני חושב שזאת צריכה להיות להקה שחידשה משהו בעולם המוסיקלי.

Guns andRoses

New member
דוקא כן חידשו

אני לא מומחה בקשר לרובים ושושנים אבל יש לי דיסקים של איירון מכמה תקופות והדיסקים האחרונים שלה שונים מהקודמים והם עדיין מעולים

יש הבדל בין לחדש ללהשתנות

אולי האלבומים שלהם קצת שונים אחד מהשני (אין שוני גדול) אבל אין בהם חידוש או התקדמות, סתם חזרה על עצמם.

L.B.R.H

New member
אני לא מבינה...

מה מוצאים באיירון מיידן... לא יודעת... פשוט לא אוהבת אותם... וגם גאנז לא משהו... אפרופו גאנז, מישהו ראה את הקליפ של Fat lip\Sum 41? (מי שראה יבין איך זה קשור...)

taya

New member
בקסטריט בויז.

אני אאלץ להיות לא מקורית במיוחד ולבחור בפינק פלויד במקום הראשון ולד זפלין במקום השני. בקשר ללהקת רוק הטובה ביותר היום, אני בוחרת ברדיוהד, אלטרנטיביים אלטרנטיביים- אבל טובים.

BlackShadow

New member
לימפ ביזקיט!!!

סתם..סתם.. אי אפשר לשאול מהי להקת הרוק הטובה ביותר.. כי יש כאלה שכתבו קורן (אחד למעשה) ויש כאלה שכתבו פינק פלויד וזה שני ז´אנרים שונים לגמרי.. רוק זה יותר מדי כללי... היית שואל "מהי להקת הדת´ מטאל הטובה ביותר" או "מהי להקת הגראנג´ הטובה ביותר" וכו´...

mis. tory

New member
כן אבל אם אומרים בכללי ´רוק´ אז

אין ספק שפינק פלויד הם הכי טובים.

ההחלטות שלי......

לדעתי הכי טובה בכל הזמנים היא בלאק סבאת שגם היא הכי פורצת דרך במיחד בתקופה שאוזי היה שם בקשר להיום אני חושב שמטאליקה שהיו פשוט מדהימים עד וכולל האלבום השחור

Bodom-child

New member
מטאליקה שאבה

הרבה מאוד מבלאק סאבאת והרבה ריפים שלהם נלקחו מאוזי ושות´ למרות שהם שונו במקצת הם עדין מזכירים

PanterA-TomeR

New member
אני גאה בך

הדבר הראשון הנורמלי שיצא מהפה שלך....בקשר לבלאק סאבאת´ במובן...מטאליקה סתם זבל...אם כבר טראש אז קריאטור... CYCLOPE_GORGOROTH

new_rider

New member
ועוד דבר...

כתבתם מקודם איזה להקות השפיעו על מטאליקה, אז מה שכתבתם באמת נכון! אבל... אני לא יודע אם מהם הם לקחו את ההשפעה המוזיקלית אבל את הגישה שלהם בדוק שהם לקחו!(לארס אמר בראיון וגם אפשר להבין דיי בקלות!) הם לא אחרים מmotorhead!!!(הדגולים!) ... רק שתדעו...!

למעלה