סקר

.Metal_F

New member
לימפז ביזקיט

היא ניו מטאל כמופאפא רוצ`, סליפנוט, לינקין פארק וכו`. אפילו לא הזכרתי את זה (איכסה ביכסה!). למה אתם לא בפגישה?

BlackShadow

New member
אל תשייך את סליפנוט עם לינקין פארק

הם הרבה יותר מניו מטאל

.Metal_F

New member
קודם כל אני בת (F!)

וחוצמזה לינקין פארק זה כן ניו מטאל. ממש ניו מטאל ``במיטבו``. ואם אתה חולק על זה, בבקשה - תבקר אתרי הסבר על מטאל.

.Metal_F

New member
יקירי, אתה צריך ללמוד להתמודד עם

המציאות. אבל יותר חשוב - אתה צריך להרחיב אופקים בכל מה שקשור למטאל בפרט ומוזיקה בכלל.

a_duck

New member
סליפנוט היו דאת` בדיסק הראשון...

אבל אחר כך הם נהיו עוד להקה מסכנה כמו לינקין... וחוץ מזה הסקר לא היה בדיוק כישלון...פשוט הזה שכתב אותו לא חשב הרבה לפני והתחיל לדבר על דברים שהוא לא ממש מבין בהם...פעם הבאה שאתם עושים סקר תשקיעו בו קצת יותר מ3 דקות ואם אתם לא בטוחים בהגדה של להקה תבררו ואל תכתבו ישר שטויות...ככה יצא סקר נורמלי...

BlackShadow

New member
אז זה ככה:

איירון מאיידן, נירוונה, טול, ניטוויש, דפטונז, מיוז, רייג` אגינסט, סלייר ועוד כמה

antichrist

New member
סליפנוט

גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a_duck

New member
סוף סוף מישהו חשב על זה...

הם ניו מטאל...וחוץ מזה אדידס מטאל זאת הגדרה מפגרת...ולימפ ביזקיט רחוקים מפאנק וגם סקס פיסטולס זה לא פאנק רוק...זה פאנק קלאסי ויש הבדל...למשל תשוו את MISFITS לסקס פיסטולס...

BlackShadow

New member
איך אתה מעיז!?!?!??!?!?!?!?

לקרוא להם לימפ ביזקיט?!?? הרי זה - ביז ליפקיט

.Metal_F

New member
איזה בלאגגגגן......

אין לי מה להוסיף, באדם צ`יילד כעיקרון הביע את הנקודה שלי. אני הייתי מחלקת את זה ככה: פאנק סקה, וסקייט (פאנק רוק זה אחד מתת הז`אנרים של הסקייט). דוגמאות כלליות: noFX, Sex Pistols, Adicts, Misfits ומנגד: גרין דיי, אופספרינג, בלינק 182 וכל החרא הזה (לימפ ביזקיט לא שייך לפה. ממש לא) רוק רוק קלאסי - בלי הגדרת שנים מדוייקת,פשוט מה שנחשב כקלאסיקה: דיפ פרפיל, לד זפלין, ביטלס, פינק פלויד, וכו`. Prog Rock - מה שכולכם כל כך אוהבים...דברים כמו The Gathering ,King Crimson (זה גם נכנס לקלאסיקה כמובן) Heretic וכו`. רוק של ימינו (רציתי לקרוא לזה מודרני אבל אז קלטתי כמה צעיר הז`אנר הזה-רוק) פה ישנם כמה תי נושאים. מה שאני נוהגת לכנות פופ-רוק - מוכר, ממסוחר אם תרצו (לא אוהבת את ההגדרה הזאת) מפורסם וכי``ב. לדוגמא: אואזיס, אר אי אם, רד הוט צ`ילי פפס (של היום), הים וכו`. גראנג` כמובן (מגיעה לזה הגדרה. זה אחד הבודדים שנולדו בניינטיז). ותחת הרוק ``המודרני`` בכלל,נכנסים רדיו הד וחבריהם - חצי מוכרים-חצי לא. רוק ישראלי (וזה לא שרוק ישראלי הוא משהו מיוחד , ברמה גבוהה ושלם מוזיקלית שמגיעה לה הגדרה משל עצמו, זה רק בגלל שאנחנו ישראלים וזה טבעי שניתן למוזיקה בשפת האם שלנו בידוד כלשהו מכל השאר). אני חושבת שזה מכסה בגדול את סוגי הרוק...ולקטע האהו עליי: מטאל. אני כועסת וזועת שככה הזנחת את הז`אנר הזה וכולה נתת לו הגדרה אחת מסכנה. אז אני, מייחסת לו כוד רב. וכך הייתי מחלקת אותו: דום/גות`יק - ז`אנר בעל תדמית `אפלה` ומסתורית עם זיקת מה לימי הביניים האכזריים משהו. מבחינה מוזיקלית די מלודי; כמובן אלמנט האופרה - דבר נורא אופנתי בתחום; סולנית בעלת קול שובר חלונות וקורע לבבת. דוגמאות: Moonspell, Nightwish, Within Temptation, Paradise Lost וכו`... דת`/בלאק - מוטיבים `אכזריים` ושפלים. יכולים להיות סתם מדכאים. לכאן נכנס גם הברוטל מטאל כמו פנתרה (פנתרה זה לא טראש. זא נקודה נורא בעייתית אגב) בלאק מאופפין בסולן בעל קול בלתי ניתן לתיאור (ע``ע קריידל) לעומת הדת` שמאופיין בקול עמוק ונמוך יותר (ע``ע סלייר). הדת` גם פחות מהיר (כמובן, יש מיעוטים). טראש - הידעתם שהטראש של היום הוא ההארדקור של פעם? אכן אכן. טראש דומה במידת מה לדת` (יש הרבה להקות טראש דת` כמו ארצ` אנמי למשל) ומהכיוון ההוא הוא צמח במשך האייטיז. החלוצים בתחום: דייסייד, קיאייטור, סלייר, מטאליקה. אני אישית תה על ה`אנר הזה. פ א ו א ר מ ט א ל- ז`אנר שרק לאחרונה התחלתי להבין כמה הוא יפהפה. המקוריות, הריפים, הטקסטים, המלודיות לאהוב. מוזיקה מצויינת שכאמור צמחה ממהבי. דברים כמו רפסודי, אייסד ארת`, איירון מיידן וכו`. לזא`נרים הקטנים אני לא מעניקה הגדרה משל עצמם:) אינדסטרייל, פרוג מטאל שמוכר בזכות דרים ת`יאטר, ויקינג, דברים כאלה. עכשיו תדרגו את שלושת הז`אנרים האהובים עליכם.

אז ככה

אם נכנסים להגדרות אז רדיוהד הם אלטרנטיב , כמו גראנדדי ועוד כמה . ואם נכנס להגדרות לא נצא מזה , כי יש המון סוגים ותתי סוגים ותת תתי סוגים ובפרוד מטאל יש את סימפוני איקס ואברגרי שנראה לי שרק אני מכיר הם די חדשים ויש להם דיסק בכורה ענק . והפאווווור מטאל הוא האח החורג של ההבי הסכמנו על זה ביררתי את זה רבתי על זה עם אנשים אפילו התקשרתי לבוס שלי לשער במטאל המאר כדי לברר סופית פאוור = הבי מלודי סוף דיון ואני לא במפגש כי הבוס שלי עסוק בדברים יותר חשובים בח`ול כמו לעשות נה נה נה ניי ניי עם החברה הקובבה שלו ויהיה מפגש עוד מעט מקווה שהמנהלים הדגולים והיפים של הפורום יבואו יאללה ביי

MuffinMan

New member
הזנחתי את מטאל

כי אני לא הכי מבין במטאל! אבל ידעתי שישחטו אותי פה! אני בעד פרוגרסיב, קלאסי, וישראלי יש פה ושם הברקות שאני אוהב... אליאב

Bodom-child

New member
המממממממממ

את קוראת לנייטוויש דום ? חולק עליך........ אולי נוטים לגותיק אך בהחלט לא דום. וגם הם לא שרים על ימי הביניים.

.Metal_F

New member
טוב נו...

ניסיתי לחסוך במקום על ידי צירוף ז`אנרים דומים אבל לא בדיוק עבד לי:) דום (בדר``כ)שרים באוירת ימי הביניים וגם חלק גדול מהחומרים הגותיים (ע``ע Paradise Lost - Gothic) באותו הראש.

ReD-HoT-GiRL

New member
אוקייי........!!!

אליס אין צ`יי נס זה כל כך לא מטאל......!!!! זה גראנג`!!!! איך לעזאזל הגעת?!?!?! זה אמור להיות עם נירוונה ופרל ג`אם.... ורדיוהד ממש ממש ממש לא בסגנון!!

metalgirl

New member
הייתי עונה לך על זה

אבל הבעייה היא שאני אוהבת להקות מרוב הסוגים.אני אוהבת מטאל ואני אוהבת פאנק רוק ואני אוהבת את מה שהגדרת כ``הרוק היפה והרגיל של ימינו`` ומוזיקה ישראלית וגם קצת אלטרנטיב... אורית נ.ב. אני יודעת החלפתי שם משתמש אבל המחשב המטומטם הזה החליט שהוא מקבל רק את השם הזה

למעלה