סקר

MuffinMan

New member
אוקי

שניהם לא טובים נכון! אבל בשביל מוזיקה ישראלית הם ממש הברק! ואני מדבר על הדיסק הראשון של היהודים. אליאב

וכמו כל להקה ישראלית אחרת

אחרי הדיסק הראשון הם נדפקים. חוץ ממשינה ומוניקה סקס וכמובן עוד כמה. הייתי ביום העצמאות בהופעה של היהודים עם חברה שלי לשעבר וזאת הייתה הופעה חובבנית עם סאונד גרוע.

MuffinMan

New member
יום העצמאות!

גם אני הייתי בהופעה שלהם ברעננה! והם לא היו כל כך גרועים! וזה יום העצמאות הם נוסעים ממקום למקום אתה לא יכול להשוות את זה להופעה רגילה! ובקשר ללהקות ישראליתו שמוציאות דיסק אחד! אז זה מזכיר לי 2 הלהקות השיראליות שהם ממש טובות שאני מכיר הוציאו רק דיסק אחד! ואלה תומז והזבובים! אליאב

טלושית14

New member
אני לא יודעת מה בקשר לאחרות...

אבל ברוק העצמאות היה להם ת`הופעה הכי טובה (אולי חוץ מאביב גפן.. אבל זה כבר סיפור אחר....)

חשבתי ו....

דבר ראשון אני לא יכול להגיד איזה סגנון אני הכי אוהב בכלליות זה מטאל אבל למטאל יש המון סוגים והמון תת סוגים ותת תת סוגים ובכל סוג אני אוהב להקה מסוימת ולא מהמטאל אז רדיוהד וגרין דיי היו פאנק רוק עכשיו הם רוק מינסטירימי ועשית סלט אי אפשר להתיחס ממש לסקר שלך תתמקד יותר יומטוב לכולם ותהנו במפגש כי אני לא בדיוק יכול להגיד

MuffinMan

New member
כשלון חרוץ!

זהו ברוק קולות אני מודיע שהסקר היה פשוט כישלון! אליאב

ed547

New member
למוניקה סקס יש באסיסט מעולה..

אמרתי את זה כאילו באפרופו ללהקות ישראליות טובות..:)

טלושית14

New member
היהודים של לא רוק??

אז מה כן????? מוניקה סקס והיהודים שתיי להקות מעולות!!! לא מתכווחת.. אבל הדיסק הראשון של היהודים.....זה פשוט ה-דיסק!

BlackShadow

New member
הדיסק הראשון של היהודים מצוין!

הם לא שייכים בכלל למיינסטרים

אפרת*

New member
מסחרי???

איך אפשר להגיד על היהודים שהם מסחריים? זאת אחת הלהקות הכי פחות מסחריות שאני מכירה

antichrist

New member
היהודים

היהודים פעם היו טובים אבל כמו אביב גפן(גועל נפש) הם התמסחרו, והשירים מסריחים והמוסיקה מונוטונית

Unite & Win

New member
איך אתה מעיז!?!??!?!?!??!

להגדיר את לימפ ביזקיט כפאנק רוק!??!?!? הלהקה חסרת הניסיון המוזיקלי הזאת לא נכנסת להגדרת פאנק רוק בשום אופן!!!!! בכל מקרה... אני 1 ו- 4

epitaph

New member
לימפ זה מטאל?

אם כבר אז שילוב בין ראפ לפאנק ואולי אם קצת מטאל (יש לזה שם אחר?)

למעלה