סקר

50 סנט לא מספר אחד

אלא אמינם.אי אפשר בכלל להשוות בינהם,גם לא מבחינה מסחרית.מבחינה מסוימת ההצלחה של 50 היא ההוכחה לעוצמה המסחרית של אמינם. אבל 50 סנט בהחלט יכול להישאר בצמרת מבחינה מסחרית לכמה שנים אם הוא לא ישרוף את עצמו. לגבי הביף-כל הביף נועד בעיקרון להציל את הקריירה של ג'א רול.האלבום האחרון שלו נכשל יחסית וכבר לא מתייחסים אליו ברצינות בגלל כל הדואטים שהוא עושה.הוא הבין השסיכוי היחידי שלו להחזיר לעצמו את הכבוד הוא התנפלות על הראפר הגדול ביותר(אמינם).אין לו מה להפסיד כי הקריירה שלו נחשבת כרגע לגמורה גם ככה.

Itai S

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כנראה שלא רק באנריקה אתה מקנא... כמה נקודות: 1.ג'ה רול לא צריך לייף ספורט לקריירה שלו, הדיסק האחרון היה הרבה מאוד שבועות ברשימת 20 הכי נמכרים בארה"ב, ונמכר מצויין גם לעומת האלבומים הקודמים שלו (יותר מפלאטינה) 2."הקריירה שלו נחשבת גמורה" , מוזר 10 מיליון ויותר שקנו את הדיסקים שלו לא חושבים ככה ,ג'ה רול מתכוון להוציא עוד 2 אלבומים ולהתמקד בקריירת משחק בלי קשר למכירות. 3.לא מתייחסים אליו ברצינות? מי? כל המאגניבים ששומעים הארדקור? ומה זה כבוד? למכור פאלטינה משולשת מאלבום נחשב בעינייך מספיק מכובד? אה..ושהרבה מאוד ראפרים שהוציא דיסק בשנה שנתיים האחרונות ביקשו ממנו להשתתף באלבום שלהם להעלות מכירות...פשוט בושה ..זה לא מכובד הא? אגב בלי קשר אלייך בקרוב יוצא בארה"ב סרט חדש בשם Crime Partners בכיכובם של - Ja Rule, Snoop Dogg, Ice-T, John "BJ" Bryant, Charlie "Chuck" Baltimore & Tyren Turner! והסאונדטראק יהיה מפוצץ גם.

אאאאאא.....לא

1.הדיסק האחרון של ג'א רול מכר שליש משני הקודמים. 2.מי לא לוקח אותו ברצינות?האנשים שאוהבים היפ הופ.לא נקטתי עמדה(אני לא מעדיף את 50 סנט על ג'א רול) קבעתי עובדה. 3.הסרט הזה נשמע פשוט פיצוץ!צ'רלי בולטימור?סנופ?מה קרה?טום קרוז וג'וליה רוברטס היו עסוקים במקרה?נשמע כמו להיט ע-נ-ק!

DJ$upreme

New member
האחרון של ג'ה רול איכזב קצת

ומכר קצת מעל לפלטינה, לא כשלון צורב אבל בהחלט לא הצלחה היסטרית - וזה נכון שפיפטי גנב לו הרבה קהל, כי שניהם עובדים בערך על אותו פלח שוק.

הקטע שג'א רול(כמו נלי)

הוא ראפר ש"זכות הקיום" שלו היא למכור הרבה ולהצליח במצעדים.יש ראפרים שפלטינה בשבילם זה הצלחה,אבל לא בשבילו. ואתה צודק-תחילת הסוף שלו הייתה ברגע ש50 סנט התחיל לרדת עליו.

zeusofurim

New member
זווית שונה

ד"ר דרה לקח את אמינם הכישלוני תחת כנפיו... בזמן הזה דר דרה מכר כמו סוכריות, הוא לא היה מספר 1 אבל הוא היה ענק... עכשיו אמינם מספר לוקח תחת כנפיו את 50 שהיה כישלוני עד עכשיו... וההמשך הוא ש50 חם אבל השאלה היא... האם זה יקרה שוב... ומי שניכנסו תחת כנפיו ישאר מאחור...

יש כמה הבדלים

1.ד"ר דרה מעולם לא היה גדול כמו אמינם(מבחינת פופולריות) והוא גם לא "נשאר מאחור".הוא עדיין המפיק הכי נחשב. 2.חלק גדול מסוד ההצלחה של אמינם הוא צבע העור.50 תמיד ישאר שחור. 3.לאמינם יש כישרון ול50 סנט לא.

Itai S

New member
אין לראפר זכות קיום אם הוא לא מוכר

זה בתנאי שהוא לוקח את הראפ בתור מקצוע זה הבעיית הבנה הבסיסית שלך. פיפטי נגס בנתח שוק של ג'ה, ג'ה נגס נתח שוק של DMX וזה ממשיך, ככה זה עובד, וכמו שאמרתי בכל מקרה ג'ה רול מכוון את הקריירה שלו לסרטים אז הקיריירה בתחום הראפ תיגמר בכל מקרה אם ירדו עליו 50 איש או לא.

לא.ככה ג'א רול רואה את זה

הוא עלה על נוסחה "מנצחת"(שילוב של "הוק" של בחורה בשיר) ואת הנוסחה הזו הוא מנסה למחזר.מתי בפעם האחרונה הוא הוציא שיר שהוא לא דואט?איך אמר 50 סנט במשפט חכם(לשם שינוי)-"ג'א רול ואשאנטי יכולים כבר להיחשב ללהקה" ולגבי "הקריירה הקולנועית" שלו הגבתי למטה.

DJ$upreme

New member
תשמע, אל תגזים,צריך להתחיל מאיפשהוא

גם ג'ה רול לא מכר על היום הראשון שהוא התחיל לראפרפ. מכירות הם המטרה הסופית, אבל לא הסיבה לזה שאדם הולך ועושה ראפ. אדגם הולך ועושה ראפ כי הוא אוהב ראפ. המטרה שלו היא למכור ולהביא את הראפ שלו לכולם, אבל זו לא אמורה להיות ה ס י ב ה לעשות ראפ.

Itai S

New member
אף אחד לא מוכר על היום הראשון,

(ואם מישהו יביא לי דוגמה את 50 סנט , אז אני יגיד לו שפיפטי היה מוכר ועשה הרבה עבודת שטח לפני), ונכון שמכירות זאת לא הסיבה שבנאדם נכנס לראפ וזה לא מה שאמרתי, סה"כ אמרתי שבמציאות אין לאומן זכות קיום בלי למכור (כמובן שלא על ההתחלה....) אולי אם היינו בעולם מושלם אומנים היו מוציאים תקליטים בלי לשים על מכירות אבל אנחנו לא. וכשאומן הוא אומר שלא אכפת לו אם הוא ימכור או לא ימכור זה נוגד כל היגיון כלכלי (שוב, יוצא מנקודת הנחה שזאת הפרנסה שלו ולא תחביב), מאותה סיבה שמוכר צעצועי ילדים שנותן את הנשמה במוצרים שלו וזאת הפרנסה שלו צריך למכור ולא משנה כמה הוא לא מוכן להתפשר על חומרים ועל איכות מוצר, אם הוא יגיד שלא אכפת לו לא למכור ימצא את עצמו בלשכת התעסוקה תוך זמן קצר. That's all there is to it

זה לא נכון

מכמה בחינות: 1.כל אומן מתחבר לסוג מוזיקה אחר.הסגנון של נלי(ואני באמת מאמין שהוא עושה את המוזיקה שהוא אוהב) מטבעו יותר פופלרי ממה שעושים "הרוטס".זה לא בושה למכור הרבה אבל זה גם לא בושה לא למכור הרבה.זה לא עושה אותך פחות טוב. אם ניקח דוגמא מז'אנר אחר-פארל ג'אם.להקה שהייתה תקופה מסוימת הלהקה הכי גדולה באמריקה ומבחירה התחילה לעשות מוזיקה פחות מסחרית. הרבה אנשים רואים במוזיקה אומנות ולא מקצוע.באומנות אתה עושה דברים מהלב ולא מהראש.זה קודם כלי לביטוי עצמי. 2.יש גם אלמנטים אחרים.קח דוגמא מהמוזיקה השחורה-ג'יל סקוט או אינדיה איירי לעולם לא ימכרו בתקליט ספציפי כמו דסטיניז צ'יילד כי אין להן את ה"לוק" של ביונסה(שיעזור בלהשיג חשיפה).אני לא חושב שיש ויכוח שהן מוזקאיות "נטו" יותר מוכשרות ממנה(ואני לא בא אל ביונסה בטענות.יש לה כישרון ולא אשמתה שהיא נולדה יפה).אמינם ימכור תמיד יותר כי הוא לבן(שוב-לא אשמתו ובעייני הוא באמת ראפר גדול). אחת הטענות המקובלות אחרי הגראמי ב2002 הייתה שאינדיה איירי קופחה לעומת אלישיה קיז בגלל שהיא(אלישיה) יותר בהירה.אני לא יודע אם זה נכון אבל זה מראה שיש הרבה אלמנטים שנכנסים ל"למכור הרבה".

Itai S

New member
1. מה אתה רוצה?

2. שליש=פלאטינה במקרה של ג'ה 3.האנשים שאוהבים היפ הופ? מי הם אתה ו3 חברים שלך שחיים בסרט אנדרגראונד מטורף? בניגוד למה שחושבים פה בארץ, הקומרשל היפ הופ זה דווקא ה-גרעין האמיתי של היפ הופ באמריקה, וזה מה שהולך ברחוב ולא כל ראפר שמקליט במרתף ומחכה שפלג יזמין ממנו תקליטים (בצחוק
), אז שוב? מי אלה "אוהבי ההיפ הופ" שאתה מדבר עליהם? יודע מה...בוא נשאיר רק את "אוהבי ההיפ הופ" לפי ההגדרה שלך בתור משפיעים על המכירות אלבומים בארה"ב, בצורה כזאת אלבומי היפ הופ ימכרו קצת יותר מהאוסף 'קישקשתא וחברים, להיטים מהחינוכית' אה ו...בילבורד מבינים פחות ממך כשג'ה רול ממוקם שם כחלק ממכירות אלבומי היפ הופ ובעצם גם הוט 97 ופאוור 106 וBET ובעצם כולם לא "אוהבי היפ הופ" אמיתיים, נכון? 4.ידעתי שהייתי צריך לציין שהתוספת על הסרט לא קשורה להודעה שלך...כי משהו אוכל אותך מבפנים ולא ברור מה...הש.ח. של 'קשר משפחתי' לא עושים את העבודה? צריך שמות מפוצצים בשביל להיט?, מוזר...פריידי השני עשה 37 מיליון דולר בקופות בלי ג'וליה רוברטס וטום קרוז.. התקשרו מ'בלוק באסטר' ביקשו שתפסיק להרים קלטות של 'אישה יפה'...

????????????

1."אנשים שאוהבים היפ-הופ" זה לא חובבי אנדרגראונד.כנס לפורומים כלליים של מוזיקה שחורה(למשל בBET) ותראה מה חושבים שם על ג'א רול.זה גם מתבטא במכירות.עובדה שהוא ירד בצורה משמעותית.לא כתבתי שהוא "לא היפ-הופ" אלא שהוא בירידה. אגב-חלק גדול מהמכירות של הראפרים ה"גדולים" היא לגרופיות(בגלל זה ג'יי זי או 50 סנט לעולם לא יודו בפומבי שהם יוצאים עם אחת כמו ביונסה) וכיום הגרופיות זנחו את ג'א ועברו ל50 סנט(אל תשאל אותי למה.שניהם מכוערים). 2."קריירה הוליוודית"?פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.כדי לפתח קריירה הוליוודית צריך או להיות שחקן טוב להיות יפה.ג'א ידידנו לא עונה לאף אחת מהקריטריונים האלה ולכן הסרט שהזכרת זה בערך המקיסמום אליו הוא יכול לשאוף.

הכוונה ללהיות שחקן טוב או להיות יפה

ואני ממש,אבל ממש לא מעריץ של ג'וליה רוברטס(אם כי היא עדיין עדיפה על צ'רלי בולטימור).

למעלה