סקר

zeusofurim

New member
סקר

שני שאלות יש לי לעם 1. עוד כמה זמן אתם מעריכים ש-50 סנט יהיה מספר אחד כמו שאמינם היה בשנים האחרונות? 2. איך יגמר הסדרת דיסינג של מרדה ושיידי? א.רצח ב.גמירת קריירה עקב השפלה ג.לא יקרה כלום כולם ישכחו שזה בכלל היה ד.נסיון של מישהון נטרלי לעשות סולחה

hevel

New member
אממ לדעתי 50סנט זאת תופעה חולפת

ולשאלה השניה-ג.

zeusofurim

New member
אני חושב....

אני חושב שהוא יהיה ענק... אבל לא יגיע עד כדי כך גבוה כמו אמינם... אבל בכל זאת הוא כרגע אחד מחמשת הראפרים הכי טובים והכי מבוקשים ולדעתי הוא ישאר שם הרבה מאוד זמן... בכל שבוע יוצאים חמישה מיקטייפס של DJאים שונים KAY SLAY CLUE WHOO KID KOOL KID ENVY DIRTY HARY ועוד טובים ומוכרים... ובכל מיקסטייפ כזה יש שיר אחד או שניים של 50 סנט וזה נעשה עניין גדול כמו חובה שיהיה אחד אם לא הדיסק לא שווה... אז הוא, יהיה וימשיך להיות בין חמשת הטובים שנים רבות לדעתי ואני לא יודע עם הוא לא מספר אחד כרגע...

kref

New member
התבלבלת הוא לא מחמשת הראפרים

הטובים ממש לא הוא גרועל אבל הוא כן מחמשת הראפרים המבוקשים. והוא באמת רק תופעה חולפת. ולשאלה השניה -ג-

Psycho BuZZ

New member
עכשיו דעתי ../images/Emo13.gif

אני חושב שפיפטי יישאר עוד כמה שנים טובות בפסגת ההיפ הופ, אולי לא מס' 1, אבל בכל זאת אחד הנחשבים... הראפר הזה רק מתפתח בתחום, והוא עושה זאת נהדר כשהוא כבר הראפר הכי מפורסם מאז צאת הסינגל הראשון "In Da Club" וגם האלבום Get Rich Or Die Tryin. וגם אני חושב שכשאמינם יוציא אלבום חדש ב-2004 הוא יהיה שוב מס' 1. לגבי השאלה על הביף בין שיידי ומורדר: א. אני חושב (גם קצת מקווה) שזה ייגמר ברצח של מישהו... תגידו שאני דפוק, תגידו שאני טמבל, אבל לדעתי זה יהיה יותר טוב כשיידעו שבהיפ הופ זה לא רק דיסינג זה את זה, אלא גם עניינים רציניים יותר... ב. אף דיס/ביף לא גמר קריירה לאף ראפר... זה בכלל לא הגיוני... ג. אם לא יהיו דראמות, כמו שהיו עם פאק וביגי, אז זה יישכח עם הזמן... ד. ניסיון של מישהו נטרלי לעשות סולחה? בשום אופן לא! אני מהמר על א' בכל מקרה...

zeusofurim

New member
חבר'ה, נתון מעניין שישפיע על הבחירה

50 מכר כבר יותר מ-4 מיליון עותקים... שזה הרבה מאוד

Gershenman

New member
תגיד לי אתה מטומטמם?

מקווה שזה ייגמר ברצח של מישהו? מיסטר גאנגסטה,קל לך לדבר מפה מאחורי המחשב.. אבל כנראה שאתה שכחת לאיזה הלם עולם ההיפ הופ נכנס אחרי הרציחות של פאק וביגי..זה שהם היו מטומטמים מספיק כדי לשכוח לא אומר שזה עושה את זה טוב. רוצה שזה יהיה רציני וזה לא רק דיסינג? אתה הורס פה היבט יפה של ההיפ הופ, של הkeep it on the mic.. לצערי המטומטמים האלה,שנתמכים על ידי מטומטמים כמוך, לא יפסיקו עד שמישהו יירצח.. וכשהמישהו הזה יהיה אמינם נראה איך אתה תגיב. אידיוט

Psycho BuZZ

New member
זה לא בדיוק למה שאני התכוונתי

ומה שאני חושב, אבל אתה צודק, ומה שאמרת זה נכון...

bboy tb

New member
זה לא רק קשור לאמסיינג

התופעה הזאת אלא להיפ הופ בכלל... תראה את פרשסט קידס ותחכים קצת חתיכת אידיוט...

אתה דפוק וטמבל

מעבר לחולי הנפשי המסוים שצריך כדי לרצות שמישהו ירצח,עוד רצח יכול להיות סוף של ההיפ-הופ.יותר מידי פעמים בעבר כבר הוכח יכולים להיות "עניינים רציניים יותר".

RiRo

New member
ממש לא הולך לרדת עלייך

אבל אדיוט , אם אתה רוצה לציין משהו לפחות תבדוק טוב טוב... לא היה ראפפר שגמר את הקריירה בגלל דיס וביף? חחח הצחקת אותי שמעת פעם על הג'וס קרו ? האם אתה מודע שbdp סיימו להם את הקריירה? אז תקשיב חתיכת טמבל וונבי , רוצה לזבל את הפורום פה? סבבה, אבל פעם הבאה שאתה אומר כאלו דברים מפגרים יושב מול המחשב ומדבר על גנגסטה סתכל לפחות בעובדות . ואם תאמר על דברים שהם לא הגיוניים בכלל לא יהיו שום רציחות כל אומן שירצח אומן אחר יאבד את כל הקהל הפופי שלו , יודע לא כל הקהל של אמינם גנגסטה קשוח כמוך... ופעם הבאה נסה לדייק בעובדות יצאת חמור... PZ

kapoya

New member
צודק!!!

אבל אין לך מה להתעצבן עליו הוא סתם ילד מסכן שלא מבין כלום מהחיים שלו

Psycho BuZZ

New member
אמממ...

למה בגסות אבל?! טוב, אז טעיתי... מה הבעיות ש'ך?! ולדעתי זה בכלל לא הגיוני שאיזה ביף/דיס יבייש איזה ראפר/הרכב אז הוא יפרוש... ול-kapoya: חשבתי שתכתוב משהו שקשור להיפ הופ ולפורום... אבל לא, האובססיה ש'ך לגביי פשוט גוברת על זה... אני באמת מרחם עליך!

RiRo

New member
לדעתך....

למה בגסות? שיט נעלבת עכשיו אני יבוא לג'י עם שחפץ יריות בלאגן הא?

למעלה