סקר

zeusofurim

New member
שאלה קטנה לעם...

לפנייכם רשימה של טופ 20 של הבילבורד... לקחתי אותה כדוגמא לרשימה של רשימת ה20 שירים הטובים ביותר שמושמעים בימים אלו... וזו רק רשימת דוגמא כי כל שאר הרשימות הן פחות או יותר דומות... ותשימו לב שהיא מורכבת משירי מיינסטרים... ואם כל הדיבורים של 50 הוא גם שר שירי אם טי וי ואמינם בנוי על שירי אם טי וי... אם כל הדיבורים על השירים של JA הם בעצם נימצאים באותה קטגוריה והשירים של JA היו גם במקומות הראשונים כמו שהשירים של 50 ושל אמ... 50Cent - In Da Club Jay-Z - Excuse Me Miss Snoop Dogg - Beautiful Ja Rule f/ Ashanti - Mesmerize Baby f/ Clipse - What Happened To That Boy Nelly - Pimp Juice Nas - I Can Lil Kim - The Jump Off Sean Paul - Get Busy Eminem - Superman Killer Mike - A.D.I.D.A.S. 50Cent - 21 Questions Eminem - Sing For The Moment Fabolous - Can't Let You Go DMX - X Gon' Give It To Ya David Banner - Like A Pimp Missy Elliott - Gossip Folks Keith Murray - Yeah, Yeah... Busta Rhymes - I Know What You Want Bone Thugs N Harmony - Home

נראה לי שזה מצעד ההיפ הופ

ולא המצעד הכללי.. אבל בכל מקרה-ג'א רול הוא לא יותר מיינסטרים מאמינם,אפילו פחות(לא נראה לי שג'א רול אי פעם קיבל "קאבר" של עיתון לא "שחור" או לא עיתון נוער).הנקודה שבעייני הוא ראפר גרוע עם שירים נוסחתיים שנשמעים אותו דבר.אבל זו כאמור רק דעתי.מוזיקה שה ענין של טעם.מי שאוהב אותו שיהיה לו לבריאות..

zeusofurim

New member
המצעד הכללי לא כל כך שונה

רוב השירים נימצאים במצעד הראפ

Itai S

New member
___

"(בגלל זה ג'יי זי או 50 סנט לעולם לא יודו בפומבי שהם יוצאים עם אחת כמו ביונסה) הייתי חייב לראות את זה שוב כדי להיות בטוח שאמרת את זה... ביונסה היא אחת הנשים הכי נחשקות שיש עכשיו בתעשיית המוזיקה, מי יתבייש בזה שהוא יוצא איתה? עזוב, בוא נגיד וכן פאדיחות ללכת עם מישהי שעשתה אפרו מטורף באוסטין פאוורס, ג'י זי הלך איתה כמעט לכל אירוע חשוב וכמובן הצטלם איתה...זה נחשב אצלך להסתיר את זה שהם יצאו?...אה והם גם התארסו....ממש שומר את עצמו לגרופיות..שתאכלס רובם נראו כאילו הם יצאו מ'ספיישל דודה שלי מנסה לראות כמה שנים היא תחזיק בלי מקלחת' אצל ריקי לייק.. ותמונה אם אתה עדיין חי בהכחשה

התמונה הזו היא מTRL

שהם באו לקדם את השיר.תמצא לי ראיון אחד(אחד!) שבו ג'יי זי הודה שהוא יוצא איתה(לא מאורס,יוצא). וביונסה היא אכן אחת הבחורות הכי נחשקות באמריקה(שניה כנראה רק להלי בארי בין השחורות) ובגלל זה כלל כל הגרופיות האלה שונאות אותה מוות(היא הרי כל מה שהן חולמות להיות). הבחורה השחורה הממוצעת באמריקה שונאת שלושה "דברים"(בהכללה כמובן):ג'יי לו,ביונסה ואשאנטי. תיכנס לפורומים וכמה ותראה בחורות שחורות(ושוב-דגש על בחורות) יורדות עליהן. הוא או 50 סנט לא ימנעו מלצאת איתה(אתה היית נמנע?) אבל הם לא יפרסמו את זה כי אותם גרופיות שוות להן הרבה מאד כסף(מכירת דיסקים וכ'ו).

Itai S

New member
התייאשתי ממך לאללה-

"תמצא לי ראיון אחד(אחד!) שבו ג'יי זי הודה שהוא יוצא איתה(לא מאורס,יוצא). " לקחת כדורים לא נכונים? ג'י זי "הודה"? מה זה פה אבו כביר? הם התארסו והוא לא הסתיר את זה מאף אחד ,אז מה הבעיה? בקיצור ג'ה רול ימשיך לעשות את המיליונים שלו, ככה גם נלי וכול אחד בתעשייה הזאת שימשיך לספק לקהל בדיוק את מה שהקהל רוצה ואמריקה תמשיך לפרנס אותם, ורק נאגניבים כמוך לא יכבדו אותם...אבל חפיף אני מאמין שאיכשהו הם ימצאו דרך לשרוד...

דבר ראשון-אני לא מבין למה אתה

הופך אתת זה לויכוח אישי.אין לי ריב איתך.אני לא אוהב את ג'א רול וזו זכותי כמו שזכותך לאוהב אותו.אי לי בעיה להתווכח אבל אפשר לעשות להתווכח בצורה עינינית ולא לגופו של אדם. דבר שני-אף אחד לא אמר שהם "מאורסים".זו שמועה שהייתה בעיתונות.באתרים ופורומים שחורים(למשל BET) קישרו את ביונסה כבר למוס דאף,אמינם,נאס,נלי,פארל ויליאמס ואפילו קובי בראיינט.הכל שמועות. דבר שלישי-נלי וג'א יכולים להמשיך לעשות את המוזיקה שלהם ומי שנהנה ממנה מוזמן להמשיך לקנות את הדיסקים שלהם.בסך הכל הצבעתי על העובדה שג'א רול מכר הרבה פחות מהדיסק האחרון שלו.

Itai S

New member
../images/Emo45.gif הצבעת על גם יותר מזה...

אבל לא משנה בכל מקרה לא נכנסתי לקטע אישי...ממש לא. אם אתה רוצה וויכוחים אישיים תרד על אמינם תראה איזה קטעים עם PSCHO MC

למעלה