palmony1951
Well-known member
מה דעתכם על בתי החולים בחיפה?
נערך לאחרונה ב:
זה מאוד תלוי במחלקהמה דעתכם על בתי החולים בחיפה?
אתה יודע בדיעבד למה היו לך?כשהיו לי אבנים בכליות
לא שתיתי מספיק מיםאתה יודע בדיעבד למה היו לך?
אה נכון דיברנו על זה ניזכרתי.לא שתיתי מספיק מים
ברגע שהתחלתי לשתות הרבה - הם פשוט נמסו
עד שהם יצאו הם הצטמקו מגולה בקוטר חצי ס"מ - לגרגר חול,
ועד שהוא הגיע למעבדה לבדיקה
גם זה נמס
מה שאני ממליץ מתוך ניסיון להשתדל לא להתקרב לבית חולים עם השם ה Dמה דעתכם על בתי החולים בחיפה?
אין מה לדאוגמה שאני ממליץ מתוך ניסיון להשתדל לא להתקרב לבית חולים עם השם ה D
איך אתה יודע למי אני מתכוון?!אין מה לדאוג
הג'רקי הוא לא משם
איך אתה יודע למי אני מתכוון?!![]()
מה דעתכם על בתי החולים בחיפה?
רשלנות רפואית נדירה יש בכל בית חולים.
- המרכז הרפואי בני ציון בחיפה נקשר במספר תביעות רשלנות רפואית, הכוללות מקרים של אי-אבחון מחלות, טיפול לקוי ומחדלים סביב לידה, שהובילו לפיצויים משמעותיים ולעיתים אף לביקורת שיפוטית נוקבת. מקרים בולטים כוללים פיצוי של 6.5 מיליון ש"ח על רשלנות באבחון ניוון שרירים ותביעות עקב שיתוק ילד או מות עובר.
מקרים בולטים של רשלנות רפואית בבני ציון:
- רשלנות בלידה ובהפריה: בפסק דין מ-2025, בית המשפט המחוזי בחיפה פסק פיצויים של כ-6.5 מיליון ש"ח להורי ילד עם ניוון שרירים, בשל שרשרת מחדלים רפואיים במהלך הפריה חוץ-גופית ומעקב הריון בבית החולים.
- רשלנות באבחון וטיפול: תביעה נוספת עסקה בילד בן 11 שסבל מדימום מוחי והפך לסיעודי, תוך טענות לטיפול לקוי.
- טענות לזיוף מסמכים: בעבר עלה חשד לזיוף רשומות רפואיות בבית החולים בניסיון לחפות על רשלנות.
- מות עובר: תביעה בגין מות עובר בשבוע 34 עקב מחדלים רפואיים והעדר טופס 17.
לי יש כרגע חשבון פתוח עם בני ציוןרשלנות רפואית נדירה יש בכל בית חולים.
זה לא קריטריון
אבל בבית חולים רמב"ם יש מנתחי עוברים ויילודים יותר טובים, לאותם מקרים בהם במהלך ההריון מזהים סיבוכים
אז אם לא זיהו סיבוכים כאלו, בני ציון עדיף
ואם כן זיהו, רמב"ם עדיף.
לאף ילד שלנו לא זיהו בעיות, ולא נתקלנו באף יולדת לא מרוצה בבני ציון.
שתףלי יש כרגע חשבון פתוח עם בני ציון![]()
לשיעורין.
מה רע?לשיעורין.
רסקו לי את הגוף והנפש. ירדתי 10 קילו ב 10 יום
אוזמפיק?לשיעורין.
רסקו לי את הגוף והנפש. ירדתי 10 קילו ב 10 יום
כללי כללי זה לא משחק ניחושיםאוזמפיק?
הכול התחיל אצלו מחיסון הקורונה, אם אני זוכרת נכון -
נראה שזה כמו ברשתות המזון, יש מזון שהכי זול ברמי לוי, יש שהכי זול ביוניברס ויש שהכי זול בויקטורי וכדי לקנות בהכי זול צריך להסתובב בין החנויות כך שכל הכסף שייחסך האוכל יתבזבז על דלק או על תחבורה ציבורית. כך גם יש מחלקות גרועות בבית חולים אחד ויש מחלקות אחרות שגרועות בבית חולים אחר.ואיזה ביח הכי גרווע?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.