סקר

ai27

Well-known member
מה דעתכם על בתי החולים בחיפה?
זה מאוד תלוי במחלקה
מחלקת לב ברמב"ם מעולה.
מחלקת יולדות ברוטשילד גם מעולה, אלא אם צפויים סיבוכים.

בגדול השיקולים הם יחס בין עומס - לאיכות כח האדם והיחס של הצוות
רמב"ם נחשב בית חולים מעולה מבחינת הרופאים - אבל יש מחלקות שסובלות מעומס יתר
גם הנגישות של רמב"ם מעולה
כרמל הכי גרוע מבחינת נגישות

כשהיו לי אבנים בכליות - כל הרופאים אמרו לי להתרחק מרמב"ם. בגלל העומסים

לא שתיתי מספיק מים

ברגע שהתחלתי לשתות הרבה - הם פשוט נמסו
עד שהם יצאו הם הצטמקו מגולה בקוטר חצי ס"מ - לגרגר חול,
ועד שהוא הגיע למעבדה לבדיקה
גם זה נמס
אה נכון דיברנו על זה ניזכרתי.

אז כבר חשבת על ניתוח אבל שתית מים וזה הספיק.

לסבתא שלי היה בגיל 80 לפני 15 שנה בערך - חשבתי שזה בגלל שהיא שתתה מים עם אבנית.

עשו לה ניתוח - פוצצו אותם.

מה שתית מינרלים/מסוננים?

מה בדיוק.

palmony1951

Well-known member
מה דעתכם על בתי החולים בחיפה?
  • המרכז הרפואי בני ציון בחיפה נקשר במספר תביעות רשלנות רפואית, הכוללות מקרים של אי-אבחון מחלות, טיפול לקוי ומחדלים סביב לידה, שהובילו לפיצויים משמעותיים ולעיתים אף לביקורת שיפוטית נוקבת. מקרים בולטים כוללים פיצוי של 6.5 מיליון ש"ח על רשלנות באבחון ניוון שרירים ותביעות עקב שיתוק ילד או מות עובר.
    מקרים בולטים של רשלנות רפואית בבני ציון:
    • רשלנות בלידה ובהפריה: בפסק דין מ-2025, בית המשפט המחוזי בחיפה פסק פיצויים של כ-6.5 מיליון ש"ח להורי ילד עם ניוון שרירים, בשל שרשרת מחדלים רפואיים במהלך הפריה חוץ-גופית ומעקב הריון בבית החולים.
    • רשלנות באבחון וטיפול: תביעה נוספת עסקה בילד בן 11 שסבל מדימום מוחי והפך לסיעודי, תוך טענות לטיפול לקוי.
    • טענות לזיוף מסמכים: בעבר עלה חשד לזיוף רשומות רפואיות בבית החולים בניסיון לחפות על רשלנות.
    • מות עובר: תביעה בגין מות עובר בשבוע 34 עקב מחדלים רפואיים והעדר טופס 17.

ai27

Well-known member
  • המרכז הרפואי בני ציון בחיפה נקשר במספר תביעות רשלנות רפואית, הכוללות מקרים של אי-אבחון מחלות, טיפול לקוי ומחדלים סביב לידה, שהובילו לפיצויים משמעותיים ולעיתים אף לביקורת שיפוטית נוקבת. מקרים בולטים כוללים פיצוי של 6.5 מיליון ש"ח על רשלנות באבחון ניוון שרירים ותביעות עקב שיתוק ילד או מות עובר.
    מקרים בולטים של רשלנות רפואית בבני ציון:
    • רשלנות בלידה ובהפריה: בפסק דין מ-2025, בית המשפט המחוזי בחיפה פסק פיצויים של כ-6.5 מיליון ש"ח להורי ילד עם ניוון שרירים, בשל שרשרת מחדלים רפואיים במהלך הפריה חוץ-גופית ומעקב הריון בבית החולים.
    • רשלנות באבחון וטיפול: תביעה נוספת עסקה בילד בן 11 שסבל מדימום מוחי והפך לסיעודי, תוך טענות לטיפול לקוי.
    • טענות לזיוף מסמכים: בעבר עלה חשד לזיוף רשומות רפואיות בבית החולים בניסיון לחפות על רשלנות.
    • מות עובר: תביעה בגין מות עובר בשבוע 34 עקב מחדלים רפואיים והעדר טופס 17.
רשלנות רפואית נדירה יש בכל בית חולים.
זה לא קריטריון
אבל בבית חולים רמב"ם יש מנתחי עוברים ויילודים יותר טובים, לאותם מקרים בהם במהלך ההריון מזהים סיבוכים

אז אם לא זיהו סיבוכים כאלו, בני ציון עדיף
ואם כן זיהו, רמב"ם עדיף.
לאף ילד שלנו לא זיהו בעיות, ולא נתקלנו באף יולדת לא מרוצה בבני ציון.

palmony1951

Well-known member
רשלנות רפואית נדירה יש בכל בית חולים.
זה לא קריטריון
אבל בבית חולים רמב"ם יש מנתחי עוברים ויילודים יותר טובים, לאותם מקרים בהם במהלך ההריון מזהים סיבוכים

אז אם לא זיהו סיבוכים כאלו, בני ציון עדיף
ואם כן זיהו, רמב"ם עדיף.
לאף ילד שלנו לא זיהו בעיות, ולא נתקלנו באף יולדת לא מרוצה בבני ציון.
לי יש כרגע חשבון פתוח עם בני ציון‼️

evglev1

Well-known member
מנהל
ואיזה ביח הכי גרווע?
נראה שזה כמו ברשתות המזון, יש מזון שהכי זול ברמי לוי, יש שהכי זול ביוניברס ויש שהכי זול בויקטורי וכדי לקנות בהכי זול צריך להסתובב בין החנויות כך שכל הכסף שייחסך האוכל יתבזבז על דלק או על תחבורה ציבורית. כך גם יש מחלקות גרועות בבית חולים אחד ויש מחלקות אחרות שגרועות בבית חולים אחר.

בכל מקום כשאחותי ילדה את האחיינית שלי היא גרה בנהריה בגלל המשרה של גיסי, ולמרות שהיא גרה בנהריה היא התעקשה ללדת ברמב"ם כי ממה שהיא ידעה המקום הכי טוב בצפון ללידה. האחיינית שלו תחגוג יום הולדת עשר בעוד חודשיים, כך שאולי הדברים השתנו מאז.

ai27

Well-known member
בכל מקום כשאחותי ילדה את האחיינית שלי היא גרה בנהריה בגלל המשרה של גיסי, ולמרות שהיא גרה בנהריה היא התעקשה ללדת ברמב"ם כי ממה שהיא ידעה המקום הכי טוב בצפון ללידה. האחיינית שלו תחגוג יום הולדת עשר בעוד חודשיים, כך שאולי הדברים השתנו מאז.
דברים כאלה לא כ"כ משתנים
אם צפויים סיבוכים - אין על רמב"ם. גם להגיע ברכבת מנהריה לרמב"ם מייד כשמתחילים צירים - ממש קל
אבל לרוב יודעים על דברים כאלה מראש - יש רמזים.

מחלקת יולדות בבית חולים רוטשילד [בני ציון]:
לחלק מהחיפאים ממש קל להגיע בכרמלית. אבל חניה באזור בעייתית
במחלקות יש שפע מקום, חדר לידה טבעית, לא לוחצים על משככי כאבים [למי שבקטע]
ופעם אחת אפילו הזמינו את אשתי להגיע מראש "כי יש לנו מקום פנוי ביולדות והלידה גם ככה השבוע"
פשוט כיף לעשות ילדים ככה

למעלה