חזיראיזה מאכל אתם לא אוהבים?
זה לא כל כך מאכלים אלא יותר מוצרים, אבל בדרך כלל אמנע מ:איזה מאכל אתם לא אוהבים?
לפני או אחרי הטעימהרגל קרושה.
בעצם לא "לא אוהבת", מתעבת.
לא אכפת לי לראות את האיש שלי מתענג על המאכל הזה. רק שזה לא יגיע לצלחת שלי.לפני או אחרי הטעימה? תמיד שמעתי על אנשים שלא מסוגלים לראות את זה ומתוך כך לא מסוגלים לאכול את זה. טענות נגד הטעם עצמו פחות יצא לי לשמוע עד כה.
התכוונתי אם יצא לך לאכול אותו בעצמך פעם ולהחליט שלא טעים לך, או שעצם המראה שלו מרתיע אותך (גם אם לא מפריע לך שמישהו אחר אוכל) מלנסות בכלל.לא אכפת לי לראות את האיש שלי מתענג על המאכל הזה. רק שזה לא יגיע לצלחת שלי.
ברור, אחרת איך הייתי כל כך נגעלת מזה?התכוונתי אם יצא לך לאכול אותו בעצמך פעם ולהחליט שלא טעים לך, או שעצם המראה שלו מרתיע אותך (גם אם לא מפריע לך שמישהו אחר אוכל) מלנסות בכלל.
לכן שאלתיברור, אחרת איך הייתי כל כך נגעלת מזה?
אין לי מושג מה זה רגל קרושה אבל אני חולה פשוט חולה על רגל של פרה בתוך החמין של השבת.רגל קרושה.
בעצם לא "לא אוהבת", מתעבת.
גם מרק רגל נהדר.אין לי מושג מה זה רגל קרושה אבל אני חולה פשוט חולה על רגל של פרה בתוך החמין של השבת.
זה מעדן מדהים בעיני, למרות שיש לדבר הזה מרקם של ת_ת של היפופוטם.![]()
אז זהו שהחמין המרוקאי הוא מרק רגל לכל דבר.גם מרק רגל נהדר.
כשאמי ז"ל היתה מכינה רגל קרושה היא היתה מכינה קופסה למשלוח עבור האיש שלי, שיהנה.אני כל כך אוהבת רגל קרושה , אחת לשנה בעונת החורף אני נוהגת לקנות לעצמי מנה של רגל קרושה במקום שמכין כמעט כמו בבית אמא. אולי אפנק את עצמי ביום שישי הקרוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.