סקר

Harrington

Well-known member
מנהל
רגל קרושה.
בעצם לא "לא אוהבת", מתעבת.
לפני או אחרי הטעימה :)? תמיד שמעתי על אנשים שלא מסוגלים לראות את זה ומתוך כך לא מסוגלים לאכול את זה. טענות נגד הטעם עצמו פחות יצא לי לשמוע עד כה.

משתפרת1

Well-known member
לפני או אחרי הטעימה :)? תמיד שמעתי על אנשים שלא מסוגלים לראות את זה ומתוך כך לא מסוגלים לאכול את זה. טענות נגד הטעם עצמו פחות יצא לי לשמוע עד כה.
לא אכפת לי לראות את האיש שלי מתענג על המאכל הזה. רק שזה לא יגיע לצלחת שלי.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא אכפת לי לראות את האיש שלי מתענג על המאכל הזה. רק שזה לא יגיע לצלחת שלי.
התכוונתי אם יצא לך לאכול אותו בעצמך פעם ולהחליט שלא טעים לך, או שעצם המראה שלו מרתיע אותך (גם אם לא מפריע לך שמישהו אחר אוכל) מלנסות בכלל.

משתפרת1

Well-known member
התכוונתי אם יצא לך לאכול אותו בעצמך פעם ולהחליט שלא טעים לך, או שעצם המראה שלו מרתיע אותך (גם אם לא מפריע לך שמישהו אחר אוכל) מלנסות בכלל.
ברור, אחרת איך הייתי כל כך נגעלת מזה?

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור, אחרת איך הייתי כל כך נגעלת מזה?
לכן שאלתי :). שמעתי מפי אנשים שהספיק להם לראות את המאכל, את הרעידות שלו על הצלחת, כדי להיגעל ולא לרצות לנסות בכלל. אנשים אלו מעולם לא טעמו את המאכל אבל לא יאכלו אותו בחיים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גם מרק רגל נהדר.
אז זהו שהחמין המרוקאי הוא מרק רגל לכל דבר.
אישתי השניה הייתה אוהבת את החמין יבש יבש בלי טיפת מים.
אפילו השעועית וגרגירי החומוס היו נשרפים ונחרכים מעט.
אבל אני הורגלתי מבית אבא לחמין שהוא מרק סמיך ועסיסי.
דבר שהייתי מתעורר באישון לילה והולך על קצות הבהונות לעמדה של הסיר שעל הפלטה
ומוסיף מים בנדיבות כדי שעד הבוקר יישארו בכל זאת מים בחמין.
אחרי זה הייתי מתעורר לקול צווחותיה של אישתי שטענה שהטבעתי והרסתי לה את החמין.|חיוךרחב|

אפרת10512

Well-known member
אני כל כך אוהבת רגל קרושה , אחת לשנה בעונת החורף אני נוהגת לקנות לעצמי מנה של רגל קרושה במקום שמכין כמעט כמו בבית אמא. אולי אפנק את עצמי ביום שישי הקרוב

משתפרת1

Well-known member
אני כל כך אוהבת רגל קרושה , אחת לשנה בעונת החורף אני נוהגת לקנות לעצמי מנה של רגל קרושה במקום שמכין כמעט כמו בבית אמא. אולי אפנק את עצמי ביום שישי הקרוב
כשאמי ז"ל היתה מכינה רגל קרושה היא היתה מכינה קופסה למשלוח עבור האיש שלי, שיהנה.

dory30

Well-known member
בורקס תרד, או כל דבר אחר שמכיל תרד. כנ"ל אנשובי.

stavanit

Well-known member
רגל קרושה מסוגלת לאכל בקר צהרים וערב
ושהיה בו הרבה שום,,,מתה על שום

למעלה