סקר:

דוד 97

New member
סקר:

1. איזה רכב ישלכם? 2. איך קניתם אותו? 3. כמה הוא עלה לכם? 4. כמה זמן לקח לכם לעבור לקנדה?

ShacharWeis

New member
אוקי

1. Dodge Carava 2006 2. בכסף 3. 9000 לפני שנתיים 4. בערך 5 חודשים התארגנות.

orenfriedman

New member
תשובות:

1. טויוטה פריוס '07. 2. חדש, במזומן, בארה"ב (יבוא אישי). 3. בסביבות 25000$ אחרי כל המסים, אם אני זוכר נכון. 4. לא מבין את השאלה. לקח לנו בערך 12 שעות טיסה מת"א לטורונטו, ועוד טיסת המשך לונקובר למחרת.

בובציק

New member
מה זה אומר "יבוא אישי"?

איך עושים את זה בעצם? (אנחנו עוד לא בקנדה" אבל נהיה עוד מעט). :)

orenfriedman

New member
עשה חיפוש בפורום

הנושא נדון הרבה בעבר. חוסכים הרבה כסף ביבוא רכב מארה״ב. נסה גם לגגל import Prius to Canada וסביר שתגיע לבלוג הישן שלי שמתאר את התהליך בפירוט - נכון לשנת 2007.

drz400e

New member
יחסית מאוד פשוט

ומאוד משתלם למי שמחפש לקנות מכונית במזומן. צריך לעשות תחקיר פשוט ולראות אם המכונית נמצאת ברשימת המותרות ליבוא ,ואז מדובר בביקוקרטיה מאוד פשוטה(נדמה לי שצריך לשלוח את מסמכי הרכב יום מראש למעבר שדרכו מביאים את הרכב , ואז מיסים ודי זהו). מומלץ לבדוק אם היצרן הספציפי מציע את האחריות שלו גם בקנדה. שמעתי שיש חברות שלא מכבדות את האחריות שלהן מחוץ לארץ הרכישה.

shuttles

New member
אוקי תשובות

1. כחול 2. בזריזות, היה כבר 25- מעלות בחוץ + רוח 3. 3 שנים, לך תזכור... 4. הרבה יותר מאשר למצוא רכב. הרבה פחות מאשר לחסוך את הכסף לרכב.

תשובות

טויוטה קורולה קנינו חדשה במזומן 24K לא מבין שאלה 4 אבל אנסה לענות. הגעתי כסטודנט, ותוך שנתיים שיניתי את מעמדי לתושבות קבע.

rinam

New member
אז ככה

1. הונדה סיויק ספורט 2. מזומן 3. לא עניינך 4. כמה שנים טובות

dannyk27

New member
תשובות

1. 2004 expedition 2. הלוואה ששולמה אחרי שנתיים. 3. 170000 4. כשנה

דוד 97

New member
תודה לכולם

rinam לא צריך לקחת ללב|
לגבי 4 התכוונתי לתהליך כולו ובקשר ל2 אצלר דילר אדם פרטי ? כאלה דברים אבל שוב תודה!

ShacharWeis

New member
13% , כל המחירים שמפורסמים

באיטנרנט, במדפי החנויות, בפרסומות, זה תמיד ללא מס.

drz400e

New member
ובמקרה של מכוניות , אין עמלות נסתרות

בעבר הם היו מפרסמים כמו כרטיסי טיסה , מחיר שאין לא הרבה קשר למחיר הסופי , ואת העמלות אפשר היה לגלות רק בסוכנות. הממשלה שכריכה אותם לפרסם את המחיר האמיתי והסופי , שעליו אסור להוסיף דבר (אבל כן לתת הנחה). אני מאמין (ומקווה) שגם תעשיות אחרות בדרך לשבת מתחת לחוק הזה , כמו באמת כרטיסי טיסה , או חברות שמוכרות כרטיסים להופעות אונליין.

buffalon

New member
הממ לאדון המנהל

ייתכן שיצא חוק כזה אבל עדיין אתרי האינטרנט לא מציגים מחירים מלאים, אכן ישנה אפשרות באתר להציג מחיר סופי, אבל זה באותיות יחסית קטנות וממילא זה לא מופיע על גבי הפרסום בטלויזה או בעיתונות.. ככה שחצי מהבעיה נפתרה.

drz400e

New member
אתה בטוח? חשבתי שהחקו מכסה גם את האינטרנט

אני יודע שהמחירים שאני ראיתי במודעות עכשיו (מחפשים רכב שני) , תואמים בדיוק את המחירים שאני רואה ברשת(למעשה , בעיתון הם כמעט תמיד נמוכים יותר). יש לך קישור למה שאתה אומר? ואגב , קוראים לי דודו , או drz400e , ומעבר לניהול אני גם חבר משתתף בפורום , אז תודה על התואר , אבל הוא מיותר

buffalon

New member
אהלן דודו

לאחרונה חיפשתי לקנות רכב חדש, מסקנתי הייתה שהאתרים של היצרנים השונים , מציגים באופן מאוד מאוד ברור את מחיר הMSRP אבל את המחיר הסופי כולל מיסים ואגרות שונות למינהם , זה כבר תלוי כמה התאמצו לעשות. למשל טיוטה, כמו שמישהו נתן בשרשור הזה קישור לאתר שלהם, מאפשרים באופן קליל יחסית לראות את המחיר המלא.. אותם דבר עם אתר kia פולקסווגן למשל, דורשים ממך להתקדם עד הסוף והמחיר המלא יוצג לך לבסוף, אבל לא בצורה בולטת יותר מידי. יש אתרים גרועים יותר מבחינת הממשק והם של הונדה וניסאן. בניסאן עד היום לא הצלחתי להבין כמה אני משלם על הרכב במוזמן ואיך זה בכלל מתחלק... אתה יכול לטעון שזה סך הכל עבודת המתכנת ,שבנה אתר מסורבל ואני אגיד שהצדק עמך, באופן חלקי. לדעתי האתר של לקסוס קנדה נראה מזוויע לעומת האתר של טיוטה קנדה, אבל וזה האבל הגדול פה, גם האתר הגרוע ביותר מציג באופן ברור ובולט את מחיר הMSRP כמו האתר המוצלח היותר. בעיתונות ובטלויזיה לא יצא לי לראות אף פעם מחיר שהוא לא MSRP ואם אולי אי פעם זה הופיע בעיתון , זה מצריך קניית מיקרוסקופ אטומי.

drz400e

New member
אני בטוח שאתה טועה בקשר לעיתון

הם לא יכולים לשים שום מחיר שלא כולל את כל העמלות. פשוט לא יכולים. אני מול העיתון עכשיו וכל המחירים ברורים וגדולים. (אולי זה העיתון....
?) בקשר לאינטרנט , אולי אתה מתכוון למחיר לפני התוספות ולא עמלות? כי גם אם אתה צריך לעבור את מערכת האתאמה האישית (איפה שמוסיפים את כל התוספות שאתה רוצה לרכב) , עדיין , המחיר שתקבל הוא המחיר כולל כל העמלות.

למעלה