סקר:

drz400e

New member
הסתכלתי באתר של ניסאן , ואתה צודק במקרה הזה.

המחירים הם אחן לפני פרייט ו PDI. אלה בדיוק הדברים שבגללם יצאו החוקים על הפרסום באונטריו. אולי הם משחקים על זה שהאתר הוא כל קנדי וההגבלות הן רק באונטריו? לא יודע. בכל מקרה עברתי גם על המודעות בעיתון , ובכולם יש את המחיר הסופי לא כולל מס בלבד. לא רק זה , בכולם יש גם הסבר על המחיר ושהוא המחיר הסופי , אבל שדילרים יכולים למכור בפחות.

drz400e

New member
עכשיו אתה סתם קטנוני.

הנה המודעה הראשונה שמצאתי. מה לא ברור? המחירים שם בגדול.

buffalon

New member
שמע יכול להיות שאני מתקנטן

אני פשוט מחפש רכב נוסף כעת (השרשור האחר שהעלתי) ויותר מידי פעמים לא הצלחתי למצוא ידיים ורגליים ולנסות לנחש מה יהיה המחיר הסופי של הרכב . לא בא לי להתחיל לבחור את צבע המושב, בא לי בשורה התחתונה לדעת כמה יעלה לי דגם X או Y. אם יעניין אותי מעבר אני אסתכל גם על האפשרות לריפוד.

buffalon

New member
שמע לגבי המודעה שהעלת

קבל חח על ההשקעה.. המחיר שאתה רואה שם בפונט המפוצץ, זה מה שנקרא בקנדית מחיר MSRP, כלומר לך תנחש כמה תשלם בסוף. ייתכן שבצד ימין למטה בקטן ובמטושטש (עקב הסריקה), יש איזה דיסקליימר שאומר שהמחיר הנל לא כולל עמלות כאלו וכאלו בסך כזה וכזה. אז הציגו את המחיר המלא, אבל זה נראה לא טוב עדיין לדעתי. אבל מצד שני יש לי בטן מלאה גם על תרבות מחירי הX.99 שנפוצה בישראל. אני אוהב אמרת בפרסום, אבל מצד שני זה דבר והיפוכו

drz400e

New member
והנה הדיסקליימר

אז אני לא מבין. מה הבעיה? אולי אני מבין אותך לא נכון?

buffalon

New member
שמע אולי זה נשמע קצת ממוצא

אבל לא ממש נתקלתי בפרסום שכזה לפני שהערת לי. טוב לדעת שהחוק נאכף ויש כאלו שאכן מפרסמים כמו שצריך... אולי זה קשור משהו ליבואן של הרכבים האמריקאים ולאיך שהוא מפרסם? אני בכלל לא מסתכל בכיוון של תוצרת דטריוט, ככה שאני לא יודע עם זה משהו ברמת היבואן שלהם או משהו כללי.. לגבי התוצרת שפירטתי באחת ההודעת מקודם ,זאת הייתה ההתרשמות הסובייקטיבית שלי. בכל אופן אני שמח לצאת קצת מועדד יותר אחרי הדיון איתך.

drz400e

New member
זו המודעה הראשונה שמצאתי

כשפתחתי את העיתון... נשבע לך שלא חיפשתי. תראה, אני מסכים שהשוק הזה היה נגוע בקטע הזה. ואני גם בטוח שזה רחוק מלהיות מושלם, אבל זה לא רע. אני עקרונית ממש לא אוהב את כל הטקס של קנית מכוניות בצפון אמריקה, עם כל ההתמקחויות וההלוך חזור. בכלל זה מוזר לי. כל כך לא מתאים למנטליות המקומית.

buffalon

New member
בגדול כל האתרים מראים מחיר MSRP

שהוא לפני freight and pdi ועוד כל מיני מיסי AC וכאלה. חלקם עושים עבודה טובה מבחינה ויזאולית להציג את המחיר הסופי, וחלקם קצת פחות. בכל מקרה , בבאנרים שתתיקל בהם המחיר MSRP מוצג בפונט 72 בולד והמחיר הסופי או העמלות שבאמצע, יהיה בפונט 9 דהוי .

buffalon

New member
למחירי הרכב צריך להוסיף בערך עוד 25 אחוז

כי חסר מס 13 אחוז וחסרות עמלות הזויות שונות ומשונות שעולות עוד כמה אלפי דולרים-בערך 2-3-4 זה כמו מחירי הטיסות, זה כמו רולטה, אי אפשר לנבא ולנחש כמה תשלם באמת

buffalon

New member
אונטריו חביבי..

בכל אופן זה הרושם הסובייקטיבי שלי, לא בא לחלוק עליך על קיום החוק, אבל בא לערור נקודה מסויימת על היישום שלו בפועל

דוד 97

New member
תודה לכולם! מחירי הרכב לא זולים כמו שחשבתי

אבל בהשוואה עם ישראל הכל זול! זה בטוח תודה תודה תודה לכולם!

ShacharWeis

New member
לא מהגרים לקנדה כי זול כאן.

יש הרבה סיבות להגר, לדעתי כלכלית זו לא אחת מהם.

דוד 97

New member
אף אחד לא מהגר בגלל עליות מחייה

אני לא חיי באדליות אבל אתם צודקים מחירי הרכב בסדר גמור אני סתם נוטה להגזים :p ושוב פעם נשלא תבינו אותי אל נכון אני לא עובר לשם בגלל המחירים ידוע לי שהכל לא ממש זול וזה בסדר אני יודע את זה אין מה לחדש תודה לכולם!

dekelsgi

New member
מוזרה לי ההנחה שלך.

"מחירי הרכב לא זולים כמו שחשבתי" על מה ביססת את מחשבותך?. תוכל לרכוש רכב משפחתי כמו ניסאן ב 15000 וגם קאיה ויונדאי לא יקרים. הונדה וטויוטה פופולאריים יותר ויקרים יותר. ב 18000 שמתורגמים ל 66000 תוכל לרכוש דגמי בסיס של כל החברות .זה פחות מחצי מבישראל. וכבסיס קורולה מגיע כאן עם מנוע 1800 ולא 1600 כך שההשואה האמיתית יותר זולה. דודג גרנד קרואן מתחיל מ 81000 ש"ח מנוע 3300 ואבזור נחמד. לעומת מעל 200000ש"ח .זה לא סביר+++?. משומש ההפרש גדל משמעותית.

למעלה