אני אוהבת את...
ג´ן כי היא חכמה, מקסימה, יפה, פתוחה, ישרה, עמוקה וכייפית. ג´ואי כי היא יפה, חכמה, ומאוד כנה ואמיתית. דוסון כי הוא כנה, אמיתי וחכם. פייסי כי הוא חמוד, אמיץ, כייפי וחכם. די אהבתי גם את אנדי שהיתה מתוקה ומצחיקה והיה לה אופי טוב והיא גם נראתה טוב. סבתא הרבה פעמים חמודה אבל לא ממש מעניינת. ג´ק אני לא אוהבת. גם אודרי לא משהו אבל אני אומרת את זה גם בגלל שהיא חדשה ואין לי חשק להתרגל אליה. הדמות שאני הכי פחות אוהבת זאת בסי אחות של ג´ואי. היא מעצבנת נורא. גם לי יש סקר: לגבי כל אחת מהדמויות הראשיות, איזה מעשה שהיא עשתה הכי זכור לכם לטובה ואיזה מעשה הכי זכור לכם לרעה? תשובות שלי: פייסי- לטובה:הרומן עם תמרה והשיחות עם דוסון לרעה:שהוא זרק את אנדי בגלל שטות ג´ואי- לטובה:שהיה לה האומץ להיפרד מדוסון ואיך שהיא הסבירה את זה, איך שהיא אהבה אותו בסתר לפני זה ובכתה בספריה, הנאום שלה בתחרות היופי לרעה:איך שהיא מתנהגת לפעמים בהתלהבות-יתר כשהיא שמחה ועושה פרצופים קצת יותר מדי מחויכים דוסון- טוב דוסון מאוד יציב באופי שלו קשה לחשוב על טוב ורע. ג´ן- טוב:איך שבמסיבה היא השתכרה ועלתה למעלה עם 2 בנים ודוסון לקח אותה משם והדברים שהיא אמרה לו. ועוד הרבה דברים טובים יש לה... רע:שלפעמים היא יותר מדי סבבה עם אנשים לדוגמא עם ג´ק וטובי אנדי- טוב:כל האהבה שלה לפייסי רע:שלפעמים היא נהיית לחוצה הרבה יותר מדי ומתחילה להשתגע (ואני לא מתכוונת למחלה שלה) טוב הספיק לי לסווג את הדמויות, מה לכם יש להגיד?....... שיר.