סקר!!!!!

סקר!!!!!

עושים סקר את מי אתם אוהבים ולמה. דוסון ג´ואי פייסי ג´ין ג´יק אודרי סבתא (ממש אין לי מושג איך קוראים לה). מקווה שתרשמו חן זאת אני

1Shir

New member
אני אוהבת את...

ג´ן כי היא חכמה, מקסימה, יפה, פתוחה, ישרה, עמוקה וכייפית. ג´ואי כי היא יפה, חכמה, ומאוד כנה ואמיתית. דוסון כי הוא כנה, אמיתי וחכם. פייסי כי הוא חמוד, אמיץ, כייפי וחכם. די אהבתי גם את אנדי שהיתה מתוקה ומצחיקה והיה לה אופי טוב והיא גם נראתה טוב. סבתא הרבה פעמים חמודה אבל לא ממש מעניינת. ג´ק אני לא אוהבת. גם אודרי לא משהו אבל אני אומרת את זה גם בגלל שהיא חדשה ואין לי חשק להתרגל אליה. הדמות שאני הכי פחות אוהבת זאת בסי אחות של ג´ואי. היא מעצבנת נורא. גם לי יש סקר: לגבי כל אחת מהדמויות הראשיות, איזה מעשה שהיא עשתה הכי זכור לכם לטובה ואיזה מעשה הכי זכור לכם לרעה? תשובות שלי: פייסי- לטובה:הרומן עם תמרה והשיחות עם דוסון לרעה:שהוא זרק את אנדי בגלל שטות ג´ואי- לטובה:שהיה לה האומץ להיפרד מדוסון ואיך שהיא הסבירה את זה, איך שהיא אהבה אותו בסתר לפני זה ובכתה בספריה, הנאום שלה בתחרות היופי לרעה:איך שהיא מתנהגת לפעמים בהתלהבות-יתר כשהיא שמחה ועושה פרצופים קצת יותר מדי מחויכים דוסון- טוב דוסון מאוד יציב באופי שלו קשה לחשוב על טוב ורע. ג´ן- טוב:איך שבמסיבה היא השתכרה ועלתה למעלה עם 2 בנים ודוסון לקח אותה משם והדברים שהיא אמרה לו. ועוד הרבה דברים טובים יש לה... רע:שלפעמים היא יותר מדי סבבה עם אנשים לדוגמא עם ג´ק וטובי אנדי- טוב:כל האהבה שלה לפייסי רע:שלפעמים היא נהיית לחוצה הרבה יותר מדי ומתחילה להשתגע (ואני לא מתכוונת למחלה שלה) טוב הספיק לי לסווג את הדמויות, מה לכם יש להגיד?....... שיר.

אני אוהבת........

את פייסי קודם כל כי הוא מצחיק מתוק חכם שנון (ותגידו מה שאתם רוצים)אבל הוא גם נראה טוב(זה סתם בונוס לדברים האחרים שנפלאים אצלו!) וחבל שג´ואי לא רואה את זה (או לא פועלת!!) את ג´ן כי חמודה ואמיתית את ג´ואי כי מתוקה חכמה (ודוקא החיוך שלה חמוד....)ויפה את דוסון....כי הוא שם ובלעדיו לא הייתה סדרה (הרי היא נקראת דוסוןקריק את ג´ק בעונו הקודמות כי הוא וג´ן היו חברים טובים(בעונה האחרונה) והוא דמות קלילה אבל עכשיו(בעונה הזו) הבן אדם התקלקל גם אני אהבתי את אנדי...היא הוציאה מפייסי המון טוב!! אבל מה ?שברה את ליבו....מסכן! אודרי לפי דעתי גם ממש ממש מתוקה והיא מצחיקה (ומה שהיא עשתה בפרק האחרון-כל השפיכת אורז -סליחה ריזוטו-כל החולצה כל חמש שניות..) אבל הכי הכי (טוב חוץ מפייסי..) את גרמס!!!!! (אווליו-אם ככה כותבים..) כי היא מתוקה מצחיקה וממש מאגניבה!!!!!!! גו גרמס!!! יאאאאא והסקר השני....קשה קשה במיוחד בגלל שהזיכרון שלי לא משו בכלל ג´ואי-טוב: איך שהיא גרמה לפייסי להתאהב בה וכמה שהיא גרמה לו להיות מאושר רע: שהיא אפילו התלבטה אם לבחור בפייסי או דוסון-מה יש להתלבט זה לא ברור? פייסי-טוב:איך שהוא היה ממש ממש חמוד וסחף את ג´ואי ולקח אותה לשיט וגם שהוא התחפש לשוטר ושיגע את אנדי.... רע: איך שהוא צעק על ג´ואי במסיבה על הסירה.... דוסון-טוב: שהוא נתן לג´ואי את התמונה שלה ושל פייסי.... רע: איך שהוא נראה בעונה הראשונה...גם אבל באמת...שהוא בכה!!!!! גם בעונה השלישית וגם העונה!!! יש לי סיוטים בלילה מזה!!! ג´ן-טוב: איך שהיא תמכה בדוסון כשג´ואי עזבה אותו בעונה הרביעית... רע: שבגללה דוסון ידע קודם על ג´ואי ופייסי!! ילדה רעה!! ג´ק-טוב: איך שהוא נסע עם סבתא טנישק את איתן (היה צריל אומץ) רע: כל ההתנהגות המגעילה שלו העונה!!! זהו...........

לאנה

New member
אני אוהבת שני אנשים בלבד

קודם כל - אני הכי הכי הכי אוהבת את פייסי כי הוא כזה מתוק, חמוד, מתוק, אמיץ, מתוק, חתיך ו....אמרתי כבר מתוק?! הבן אדם השני הוא..... צ´ארלי, שאותו בכלל לא הזכרת! ובנוגע לדוסון (
), איכס!!!!!!!!!!! שונאת, שונאת, שונאת אותו!!!

התמימה

New member
נראה לי שמה שהכי מכעיס אנשים

בדוסון זה שהוא מנתח יתר על המידה, איכשהו בצורה מוזרה המוות של אבא שלו גרם לו למתן את הצורך לנתח והוא הפך לאדם הרבה יותר ספונטני ממקודם

תראי....

לאנה,גם אני לא מתה על דוסון (בלשון המעטה) אבל בלעדיו לא הייתה סידרה...אבל הוא די השתפר לאחרונה......

Dawson girl

New member
ומה אתי?

היי ממצב? אני הכי אוהבת את דוסון וג´ואי. לא רק ביחד. הנה הפירוט: ג´ואי- היא חכמה, שוברת לבבות ויודעת לעבוד קשה כדי להצליח ולהגיע לאן שהיא רוצה. וגם אכפת לה מאוד מהחברים שלה ומהסביבה. טוב- בפרק האחרון, שהיא אמרה שלא אכפת לה ולא לעשות מזה עניין (נו, בקשר לדוסון וג´ן), למרות שכולם ידעו עד כמה זה קשה לה. רע- אוי קשה לחשוב.... שהיא שיקרה לדוסון בעונה הקודמת, אחרי שהיא שכבה עם פייסי. אבל זה בגלל שהיה לה אכפת ממנו. דוסון- הוא חתיך, חכם, מצחיק ויודע לעודד חברים כשקשה להם. טוב- הוא גאד לג´ואי בכל התקופה אחרי שאמא שלה מתה. נכון שלא הראו את זה בסדרה כי זה קרה לפני שהיא התחילה אבל זה גם נחשב, לא??? רע- שהוא שכב עם ג´ן. אבל כל אחד מפשל לפעמים, גם הכי טובים. פייסי- איזה מגניב! איזה חמוד! אני מתה במיוחד על הקטעים בעונה החמישית, איך שהוא תמיד עזר לכולם... למרות שבעונות הראשונות לא ראו את זה, הוא טוב-לב ואני שמחה שכרגע רואים את זה. טוב- השיחה שלו עם ג´ואי בסוף הפרק האחרון. אהבתי! רע- שהוא כל הזמן קינא בדוסון בעונה הקודמת עד כדי כך שזה הרס לו את מערכת היחסים עם ג´ואי. ג´ן- מצטערת, אין לי שום דבר טוב להגיד על ג´ן. נדבר אחרי (ספוילר!) הפרידה שלה מדוסון. ג´ק- הוא התחרפן בעונה האחרונה אבל הוא בעצם בחור טוב. נראה לי שהוא יחזור לעצמו בקרוב. טוב- איך שהוא גרם לדוסון וג´ואי לחזור בפרק של החתונה בעונה 2. זה היה כל כך יפה.... אודרי- היא מצחיקה, שובבה ויודעת לגרום לג´ואי להשתולל קצת, דבר שהיא לא עשתה כבר הרבה זמן. טוב- שהיא שפכה על עצמה את האוכל כל הזמן (זה היה מצחיק בטירוף....) בפרק האחרון. רע- לא יודעת. אני לא מכירה אותה הרבה זמן. טוב מקווה שעניתי לכל הסקרים... צ´או ועוד 3 ימים יש לג´וש יומולדת...

*hadas*

New member
בלי שום ספק..../images/Emo42.gif

צ´ארלי ופייסי הם כאלו חמודים
אגב קראתי באיזשהו ראיון עם השחקן צ´אד מריי (צ´ארלי) שהדמות שהוא הכי מזדהה/ היה רוצה לגלם היא פייסי...

FlowerPower

New member
אמממ...

הכי הכי את ג´ן- דבר ראשון יש לה שם יפיפה! דבר שני היא השתנתה בהרבה מאז העונות הקודמות... אחרי זה את פייסי- הוא ממש חמוד והוא נהיה ממש בוגר ביחס לעונות קודמות וזהו
ליהי

Summer Spirit

New member
אני הכי אוהבת את...

דוסון לירי אלא מה?! תוכלי להבין את זה מהחתימה שלי בתפוז.. ולמה? יש מה לו לאהוב בו? כאילו אין ד´ההה הילד כוסון חתיך חמוד, אומנם מתוסבך יותר מבריטני ספירס אבל בכל זאת הוא מזכיר לי אותי.. גם לי יש קטע עם שכן שדי דומה לו ולג´ואי (אני בת שכולם ידעו) וגם אני רוצה להיות במאית ואני אוהבת קולנוע!

לאנה

New member
אני רק מקווה בשבילך

שאת לא בכיינית ופלספנית כמוהו!

לאנה

New member
יש כל כך הרבה פעמים, מאיפה להתחיל?

למשל כשאבא שלו מת (אבל זה מילא), או כשהוא האשים את ג´ואי במות אביו (מעשה תמוה, לא?!), או כשהוא התלבט - "האם לחזור לאוניברסיטה?, או להשאר בבוסטון ולהידבק לגואי כמו מסטיק?" כלמקרה, הזמן היחיד שבו הוא לא מתלבט הוא הזמן שבו הוא מתפלסף, אבל אם את אוהבת אותו, בבקשה, קחי אותו, לפחות תחסכי אותו משאר העולם.........

למעלה