סקר!

דנטל

New member
בעד המצעד, לא בירושלים

בשביל מה להתעקש עם זה? וגם לגבי המצעד היה רצוי שהוא באמת יביע משהו שחשוב לקהילה ולא סתם יהווה במה לאנשים פרובוקטיביים.

shaharrr53

New member
נגד.

אמרו שיעשו אותו בסוף באצטדיון טדי,אז זה לא יפריע לאף אחד.

shaharrr53

New member
למה?

הם יכולים לעשות את זה במקום סגור.לא כל מי שעובר צריך לראות בחורות ערומות

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif נגד.

אין לי בעיה עם המצעד, אבל למה בירושלים? למה צריך להתווכח, אפשר גם לכבד את הצד של הדתיים, פשוט לעשות את זה במקום אחר.

לכל המתנגדים לזה שזה יהיה בירושלים...

למה? דווקא בירושלים כן דווקא! למה הדתיים צריכים לשלוט פה על כולם? ובגלל שלא נאה להם אז הם אוסרים את זה ומתמרדים נגד זה ומקשיבים להם?(כן הרגע שמעתי בחדשות שיש חוק נגד מצעד הגאווה..) בירושלים אנשים לא סובלנים(בעיקר החרדים) אז כן דווקא צריך לעשות פה שאנשים ינסו לקבל גם אנשים שהאהבה שלהם שונה משל החרדים, מה הבעיה בזה? נכון זה פרובקטיבי ואפשר אולי לעשות טיפה יותר צנוע, אבל למה לבטל? ולמה במקום סגור מה הקטע? ואני חושבת שזה דווקא חשוב שיהיה מצעד כזה ושאנשים יתחילו לקבל ולהבין שזה לא משהו חריג ושהוא מקובל לגמרי.

נושבו

New member
אני לא חושבת שזה בגלל שהאהבה שלהם

שונה משל החרדים... הם מתנגדים בגלל שזה פרובוקטיבי מאוד ולא צריך בירושלים, עיר הקודש, להתנהג בצורה כזו. אין לי שום בעיה עם הומואים ולסביות אני דווקא מאוד בעדם:) אבל לדעתי הם צריכים לעשות את המצעד במקום אחר ולא בירושלים.

"לא צריך בירושלים עיר הקודש להתנהג בצורה כזו"

למה בעיר אחרת זה יהיה בסדר? מה הקשר בצורה כזו? מה וזה שבנות שהן לא לסביות הולכות עם לבוש נורא חשוף זה בסדר כי הן לא לסביות?... אני חושבת שכן אפשר לבקש שהבנות לא ילכו ערומות, אבל לא צריך לאסור מצעד כזה. ובטח שלא להוציא חוק נגד זה..

marik

New member
איזה חוק? מה זה השטות הזאת?

אין ולא יהיה חוק כזה! היה... פעם... לפני המון שנים.... היום כבר אין! וגם לא יהיה!

marik

New member
הצעת חוק ראשונית

שעברה בקריאה טרומית. היא צריכה לעבור עוד פעמיים. ואומרים שהיא עברה רק כדי שש"ס תתמוך במועמד לנשיאות. לא נכנס לפוליטיקה וחוקים - אבל המהלך עצמו הוא לא חוקי, ואם זה יגיע לבג"ץ - זה יפול.

למעלה