סקר!

marik

New member
נורא קל להפחיד אתכם מסתבר...

בקצב הזה, עם הדיווחים של אחמניגד - תוך חודשיים כולכם בורחים מפה לים

צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo219.gif

אבל אני לא אברח לים,אני מניחה שלמקום נידח. אני אשנה את השם לנבאחו,אגדל שפם והמון שיער ואהפוך לגבר [בלי לנתח את עצמי]. ואז לא יקרה לי כלום D::. -__-".

המ, זה מורכב.

מצד אחד- בעד, כי גם הם צריכים מקום להתבטא וזה... מצד שני- נגד, למה בירושלים? מול העיניים של החרדים, שמתנגדים לזה? זה יוצר מהומות, וזה סתם... למה אי אפשר לעשות את זה בת"א, או בערים אחרות?

marik

New member
בת"א אין חרדים?

בערים אחרות אין חרדים? אין דתיים? מה הקשר לחרדים בכלל???? כל מה שהם מבקשים - תמיד הם מקבלים ואף אחד מאיתנו לא סירב ולא נלחם בהם. רצו לסגור כבישים - סבבה. רצו להשבית את המדינה בסופשים - סבבה. רצו כשרות - סבבה. רצו כסף - סבבה. לא רוצים צבא - סבבה. אני משלם מיסים כמו כולנו. הם לא! המיסים שלי מועברים אליהם כדי שהם יקנו סכינים וידקרו אותי. זה נשמע לכם סביר והגיוני???????

תשמע,

אם אתה רוצה שתהיה פה מלחמת אחים, [ואני לא מגזימה. יכולה להיות], סבבה :) אני, רוצה שכולם יחיו בשלום, בת"א, יש חרדים אבל לאף אחד אין בעיה עם זה שעושים שם מצעד גאווה! פשוט זעזעת אותי עם זה: רצו להשבית את המדינה בסופשים - סבבה. רצו כשרות - סבבה. חמוד, אתה נולדת יהודי! אז היהדות אומרת ששבת זה יום מנוחה, היהדות אומרת שצריך לשמור כשרות.

marik

New member
היהדות גם אומרת...

לכבד את רעיך, לא לרצוח, לא לשקר ועוד הרבה דברים. אני יהודי, אבל אני חילוני. אני שומר כשרות אבל יש אחרים שלא רוצים לשמור כשרות. טוב להם לאכול בשר וחלב ביחד. למה שיכתיבו להם אחרת? למה מישהו צריך לבוא ולשלוט לי על החיים ולהגיד לי איך לחיות את החיים שלי? יש לי אמא ואבא ואני לא צריך את השחורים האלה שיחנכו אותי מחדש. ועם כל הכבוד, אנחנו מדברים פה על מצעד שמסמל חופש, כבוד, שיויון ואהבה. לא מלחמה. על מה פאקינג כל הוויכוח? אם להביע אהבה או לא? אם לדרוש שיויון זכויות או לא? לכם קל לדבר כי לכם החיים קלים... אבל בואי נראה אותך יושבת בחיבוק ידיים כשאת לא יכולה לקבל משכנתא, את לא יכולה להוריש לבת זוגתך כלום, את לא יכולה לקבל הנחה בבריכה השכונתית כי את נחשבת רווקה ולא משפחה, את לא יכולה לאמץ ילד, לא להתחתן ובעצם יש עוד מליון דברים שאת לא יכולה לעשות ולא ניכנס אליהם כרגע (פנסיה ועוד). רבותי, אל תסתכלו רק על הצלחת שלכם... אתם כל כך אוהבים את האחים שלכם - אז תאהבו את כולם. לא רק את מי שנוח לכם איתם. הם אחים שלכם , וגם אנחנו אחים שלכם. הם מקבלים מהמדינה הכל! אנחנו לא! הם חיים בשקט.. חיים של דבש! אנחנו לא! אנחנו צריכים לצעוד כדי לקבל משהו.... הם מקבלים והרבה גם בלי להניד עפעף. אז כל עוד אני לא מתהלך להם מתחת לחלון של הבית... שיעזבו אותי בשקט ויתנו לי לחיות בשקט.

דנטל

New member
באותו מידה לא נשמע לי סביר והגיוני

ללכת למקום בו יש איום שידקרו אותך.

marik

New member
אז את בעצם סגורה בבית ולא זזה לשום מקום?

כי את יודעת כמה התרעות ממוקדות יש על פיגועים בארץ? ת"א במקום הראשון. גם י-ם. פיגועי דקירות, פיצוצים ומה לא... וחלילה אל תעברי את הכביש - כי את עלולה להידרס. חלאס... תתחילי להבין שמדובר על החיים שלי ואיכות החיים שלי - אז תביני!! אם אני מפחד לספר בעבודה שלי שאני הומו רק כדי שלא יפטרו אותי... אז יש צורךך להילחם. אם אני בוכה כל יום, כי אמא שלי זרקה אותי מהבית - אז יש לי על מה להילחם במדינה הזאת. אני פעם ראשונה בחיים שלי, נלחם על מה שטוב לי! אני עושה משהו בשבילי!!! בשביל עצמי! בשביל כל מי שכמותי. את לא תביני את זה לעולם, כי את לא סובלת ולא עוברת את מה שאני עובר... אני גם לא מייחל לך לעבור את זה... אבל גרתי באר"הב שנתיים - ואני מספר לך שההבדל הוא שמיים וארץ! שם הרגשתי כמו מלך... ופה אני מרגיש כלוא ולכוד... זאת ההרגשה הכי נוראית בעולם לחיות ככה (סטייל כלא, בית סוהר של החיים). אני לא יודע איך לתאר לך את זה... אבל תנסי להבין אותנו ולהיכנס לנעליים שלנו - תביני שאנחנו לא נלחמים סתם כי בא לנו ומשעמם לנו... היינו יותר משמחים לסגור איזה אצטדיון ולרקוד כל הלילה. אבל זה לא העניין.... (וסתם לקטע, שנה שעברה ארקדי גיידמאק הציע לבית הפתוח לממן את כל העברת המצעד למקום אחר. את יודעת כמה כסף זה היה חוסך להם? מקל להם על החיים? הוא היה מוסיף להם עוד איזה מליון, משפר את כל העניין, כולנו היינו נשכרים - פרט לעניין קטן אחד... וזה התועלת של המצעד. לכן לא הסכמנו. אנחנו צועדים בי-ם כדי להשיג תועלת, לא להנות ולרקוד. מי שרוצה לרקוד - שילך למועדונים.) ולסיום, אני רק אבקש, להפסיק לסנגר על פושעים, רוצחים ודוקרים למיניהם - ולהבריח אותנו משם, ולהתחיל ללחוץ עליהם ולהרביץ בהם הגיון והבנה, שאסור לדקור! אסור לרצוח! אין אלימות! לא אלי את צריכה לבוא ולהגיד לי תברח מפה!!! אלא אל החרדי עם הסכין את צריכה ללכת ולהגיד לו שיניח אותה וישתמש בפה שלו! הפה שלהם יכול היה לעזור להם הרבה יותר מהידיים המטונפות שלהם. למה לערבים אתם לא אומרים ללכת? למה אנחנו לא הולכים למרות שכל מדינות ערב מנסות להעיף אותנו מכאן? אז חלאס!

דנטל

New member
לעזה אתה נכנס?

אגב, במשפט אחד הפלת את הטיעון של עצמך לגבי התקפלות - אם אתה עובד במקום עבודה ומסתיר את זהותך המינית מחשש לפיטורין, זו האמאמא של ההתקפלויות. איך אתה יכול לעבוד במקום כזה? להתפרנס בזכות מישהו שלא מקבל אותך זה פשוט דוחה מרוב שזו התקפלות. ולגבי אמא שלך - מה הקשר בינה לבין המצעד? נתת דוגמאות שלא עושות לך בכלל שירות.

marik

New member
הדוגמאות הן לא עלי...

הם סתם דוגמאות כלליות שעלולי בראש... מסיפורים ששמעתי לאחרונה. ואיך זה בדיוק מפיל את הטיעונים שלי? להיפך... אנשים מפחדים לספר על זהותם, ובזכות המצעדים האלה - זה ישתנה. ובעתיד לא יפחדו לספר במקומות העבודה, בבית הספר וכו'... דווקא בגלל הפחד הזה שמצוי בכל מקום- חייבים!!! לעשות משהו בנדון. וזה בטח לא להתחבא ולהתקפל ולשבת בבית.

marik

New member
בוודאי שכן...

ההתנגדות הזאת, וההתקפלות מצד ראשי הקהילה - מעבירים מסר חמור לבני הנוער בקהילה. המסר שמועבר הוא שאנחנו לא רצויים, שאנחנו לא טובים, שאנחנו מקולקלים. לכן בני נוער מתאבדים. לכן ההורים זורקים אותם מהבית. לכן הם נושרים ממסגרות לימודיות. לכן נרצחים הומואים כל הזמן. יש אלימות הומופובית. יש מקומות עבודה שלא מקבלים לעבודה אם ידוע מראש על נטייתך המינית. יש רופאים שלא מוכנים לטפל בך. ועוד... ועוד... את באמת רוצה שאני יעשה לך סיור רחוב?? את מנהלת פה וגם אני. שלחי לי מסר, ונצא לטיול לילי ברחובות ת"א, ותכירי כמה מאותם בני נוער. אחרי שתראי ותשמעי אותם - תביני למה הדוגמאות האלה כן נכונות. הם לא פוליטיות - הן חברתיות. ולמצעד יש פן פוליטי בעיקר, אבל גם המון צד חברתי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני בעד המצעד, לא משנה איפה

למה? כי בדיוק כמו מצעד האהבה ועוד מצעדים כאלה ואחרים, הקהילת הגאה הם גם אנשים עם זכויות והם יכולים לעשות מה שהם רוצים. פשוט שטויות שמוחים על זה..

I L O V E MCR

New member
אוקיי -דעתי../images/Emo129.gif קראו לכם בכיף:]

ישנם דברים שנאמרו פה שהם נכונים ואפילו הגיוניים. אני לא לסבית ולא הומואית [טוב הומואית אני כןP:] לדעתי הם צריכים לקיים את המצעדים האלה אבל במקום קצת יותר "מרוחק" אפשר להגיד או פשוט מקום שהוא ל-א ירושליים. הסיבה היא לא בגלל שיש שם חרדים וזה מפריע , ירושליים קדושה לכל היהודים ללא יוצא מין הכלל החרדים אינם היחידים שמחשיבים עיר זו למקום קדוש העיר הזו גם עיר הבירה שלנו , של כ-ל המדינה הזו. אני לא מתנגדת לתהלוכות כאלו אך אני הייתי מצפה לכבוד כלפי העיר

shaharrr53

New member
אוקיי.

לא קראתי את ההצפות של כולם,אבל רק שתדעו שעושים את המצעד במקום סגור!שלא יפריע לאף אחד.

marik

New member
כלוב זה מספיק טוב לך?

או משהו יותר סגור מזה? כי הארון שלנו לא מספיק סגור קטן מצחין ולחוץ לנו... אז אולי תציע לנו משהו עם פחות חופש... ועם הרבה סגור!

marik

New member
אההה ושיהיה גם רחוק ממך

שלא תדבק חלילה מהחיידקים שלנו. שלא תראה אותנו - אחרת תקבל בחילות. העיקר כשאתה מאונן - אל תשכח להשפריץ על הלסביות שלך... טוב? בעעעע

למעלה