סקר

תשובות שלי בטח אף אחד לא באמת

מסתכל אבל שיהיה אני לא שומע שירים של זמרים מהאירו אחרי האירו עצמו ולא קונה את הדיסקים שלהם. אני נורא אוהב את הדג נחש. הם מצויינים!

DAN1EL

New member
ולשיר "לזוז" (עם MC שירי)

ויש עוד כמה נחמדים, אבל יותר מבחינת מילים, כמו "מספרים" ו"שירת הסטיקר".

ויש גם את שיר הסטיקר

כל השירים שלהם באמת מעולים! חייבת לשמוע!!!! יו מיכלי אני ממש אוהב אותך! באמת :)

תשובתי

1. אם יש שיר שממליצים לי עליו של זמר שהופיע באירוויזיון אני מוריד. מעבר לזה לא כל כך (כמובן שזמרי אופרסיון למיניהם חובה להוריד!!) 2. הכל- בעיקר פופ ודאנס אבל גם רוק/R&B עשוי טוב מתקבל בברכה.

ליאון ק

New member
בוודאי

יש לי דיסקים מצויינים של: ג'ינג'יס חאן (שני דיסקים מעולים!!!) אוורידיקי (דיסק כפול מהמם!!!) קליאופטרה (מהמם) שבנם פקר (מעולה) ווסנה פיסארוביץ' (שני דיסקים מצויינים) ז'ליקו (דיסק האוסף- מצויין) רוסלנה (ככה ככה) אתנה (שני דיסקים מטריפים!!!) אלינה קונסטנטופולו (מהמם!!!) קורינה מאי (דיסק אחד מצויין ואחד גרוע...) קרולה (אוסף כפול (נחמד) מאטיה באזאר (אוסף כפול מקסים) מיה מרטיני (אוסף כפול מצויין) ראף (נחמד) אמינה (מדהים) נטשה סנט פייר (אחלה דיסק) נראה לי שלא שכחתי אף אחד.

ליאון ק

New member
שאלה 2:

קודם כל שכחתי להוסיף ברשימה הקודמת את ich troje דיסק בינוני. אני מאוד אוהב מוסיקה ערבית- אום כולתום, פאריד אל אטרש, ג'ורג' בר... ומוסיקה ישראלית- יהודית רביץ, ריקי גל, אחינועם ניני, מתי כספי, שלום חנוך, שלמה גרוניך וקורין אלאל...

EurO

New member
../images/Emo45.gif אחלה שרשור,דניאל../images/Emo45.gifוהתשובות..

אהבתי מאוד את הרעיון
מעניין ללמוד קצת על החבר'ה פה מה הם שומעים פרט לאירוויזיון
למען הנוחות והכיף- אני כותב לכל להקה כמה שירים שאני אישית מאוד אוהב וממליץ,אבל כדאי להוריד
תכתבו גם אתם כמה המלצות ללהקות (דניאל- המוזיקה הליטאית, סרבית, לטבית מאוד מעניינת למען האמת
ספר לנו) כדי שכולנו נוכל להנות
Irafar
Stel fra ther- השיר הכי חזק שלהם
ענק ענק, וענק
Allt sem eg se Eg sjalf Alla leidh Fingur Storir hringir
Selma
Hit girl All the wrong people A Lifetime Opportunity Respect Yourself Let's Stay Up Lame Excuse
Sertab Erener
Ask \ Leave(ולא בגרסה של Fos עם מאנדו, אבל בהחלט בגרסה המצויינת של Leave
) Utanma (שיר גאוני
) Zor kadin Love Bites (השיר הכי טוב באלבום החדש לדעתי
) Got Me Like Oh Back To The Beach אם כבר אנחנו מדברים על סרטאב, אני רוצה לחזור בי- האלבום באנגלית מצויין
חוץ מ-Here i am שנשמע לי קצת מוזר, לא אוהב אותו בכלל
Ruslana
Svitanok Oj Zagraj Mi, Muzicenku Znaju Ja Arkan Skazhi Mjeny Kolomijka חוץ מאלה אני גם שומע שירים בודדים של Sahlene (למרות שיש את כל האלבום, הוא לא כזה טוב...
כשאני חושב על זה, רק 2 שירים ממנו
), אוולין סמואל (מעולה
אבל רוב השירים נשמעים אותו דבר), בת' (שיש לה דיסק פיצוץ
מומלץ בחום), אלכסנדרה וקונסטנטין (אלבום מקורי שקיבלתי מאלכסנדרה
דווקא לא רע
), וקצת קסנדי ואחרים (אנאבל קונדה, אינס וכאלה).
ולשאלה השניה..
בעיקרון אני די מגוון ופתוח לכל סוג של מוזיקה (פרט למזרחית
)- בתנאי שהשיר טוב ואני נהנה לשמוע אותו יותר יותר מפעמיים
ברשימה הזאת נכללים רוק קלאסי- כמו פינק פלויד (להקת הרוק הכי מדהימה שהוקמה אי פעם, לא היו ולא יהיו כמוהם), גאנז אנד רוזס וכאלה.. נירוונה (בעיקר האנפלאגד בניו יורק
), שנות השמונים, פופ (פופ לא זול- אני אישית לא מתחבר לכל הכריסטינות והבריטניות [הריבוי בכוונה
ועם הקוראים הסליחה] ורוב הזבל שמוכרים באם טי וי [שוב, הכל לדעתי האישית.. אתם יכולים לקטול]), רוק קלאסי, רוק ישראלי (משינה
מוניקה סקס, תיסלם, ברי, קספר, איפה הילד, היהודים וכאלה) ומוזיקה אלקטרונית (בעיקר בסגנון של טייסטו, וסטים של טייסטו
). בנוסף לזה, שירים מוזרים ממדינות מוזרות
גרובהאוס מדי פעם (מהונגריה), פולק מאסטוניה (Kirile loo- מומלץ
), פופ אסטוני (קאדי טום [אסטוניה 2005
], סלובודן ריבר וכאלה), שבדים (יש הרבה
מעניין בגלל מי
- כרגע אני בעיקר עם Itchycoo ושרה לופגרן
). וזאת סקירה קצרה על המוזיקה שאני שומע...
אפשר לקטול, אפשר להוריד מהסולסיק- תרגישו חופשי
בתמונה: Kerli, מקום ראשון במצעד השבועי עם 504 השמעות ל-Beautiful inside (הנתונים לפי ה-Library של הווינאמפ).

Generacija42

New member
אחלה טעם../images/Emo45.gif

אתה אוהב פינק פלויד - אז בטח תאהב את אומגה, הלהקה ההונגרית שהמלצתי עליה למעלה

לידנוששששששששששששששששש

שכחתי גם להוסיף שאני אוהב את קירילו בהחלט מומלץ ....לא כל אחד יתחבר אבל בהחלט מומלץ......וסלובדן ריבר וכו'....ואכן שכחתי להוסיף שאני אוהב פופ אסטוני מומלץ...קאדי טום לאסטוניה 2005 הגיע הזמן כבר משנת 01 היא נלחמת...יאאלה כבר שיבחרו בה...ואגב איזו תמונה יפה שמת של קרלי...הזמרת שהייתה צריכה לייצג את אסטוניה השנה למרות שאני מת על טייי לדעתי קרלי היא זאת שהייתה צריכה להשלח.... וגם סלובודן ריבר מאד מומלץ :p

תשובה לסקר...

1. שאלה רטורית- ברור! 2. אני פתוח ... זתומרת ... אני אוהב מוזיקה ספרדית מאוד! באנגלית פופ.... אבל אני גם אוהב את Urban Trad ...לדוגמא.. אז ככה שאני מגוון :)

NylonBeat

New member
תשובות!

1. כן! אני לא אתחיל לפרט כל אומן ואומן אבל רובם לקוחים דווקא מקדמים ולאו דווקא הזמרים שבאמת הגיעו לאירוויזיון. כמה דוגמאות של אומנים שדווקא כן היו באירוויזיון: ניקולה, סלמה, לאורה (פינלנד 2002), טומי נילסן (שבדיה 1989, היה חבר ב2 להקות רוק/גלאם משנות ה80 "EASY ACTION" ו"HORIZONT" וכמובן את שירי הסולו המדהימים שלו), יאן יוהנסן (ולהקת הבית שלו IGNITION), ייל יונסון, לנה פיליפסון, סאלן ועוד. 2.הכל כולל הכל, כל עוד אני מתחבר לזה ואני יכול לשמוע את זה.

DukiMan

New member
עכשיו אני - ארוך אבל שווה! ../images/Emo3.gif

1. אמני אירו': אורבאן טראד (בלגיה 2003) בריינסטורם (לטביה 2000) אוורידיקי (קפריסין 92 ו-94, יש לי כמה דברים מדהימים שלה) טאטו (רוסיה 2003. אהבתי אותן עוד לפני האירו') אוד ווילקן (דנמרק 95. יש לי אלבום מדהים שלה) אל באנו ורומינה פאוור (איטליה 76 ו-85, אל באנו גם היה בשוויץ 2000 - שומע מדי פעם דברים עתיקים שלהם) 2. חוץ מהאירוויזיון: וואו יש הרבה, אז סליחה, לידן, על שאני לא אתן המלצות ספציפיות... ועוד סליחה על השמות באותיות עבריות. אין לי כח לעבור לאנגלית ובחזרה... רוק מתקדם (שנות ה-70): פינק פלויד, קינג קרימזון, סופט מאשין שנות ה-80: אלטרנטיבי: דפש מוד, סמית'ס, מוריסי, מינימל קומפקט, קיור, סוזי והבאנשיז, אקו והבאנימן, ארט אופ נויז, ילו (Yello), טוקינג הדס, סטרנגלרז (ואלה רק הבולטים ביותר מביניהם) שנות ה-80: פופ: מאט ביאנקו, קאג'אגוגו, תומפסון טווינס, ספאנדאו בלט, טירס פור פירס, יאזו, דיוויד בואי, בננהראמה, קאלצ'ר קלאב, הווארד ג'ונס, מאדנס, שייקין סטיבנס, סטייל קונסיל, א-הא, מודרן טוקינג, פרופגנדה, פט שופ בויז, ועוד ועוד ועוד קלטי: קלאנאד, קוקטו טווינס, דד קאן דאנס, פוגז (כאן אני חייב אנגלית - Pogues) דאנס, האוס, אמביינט ואלקטרוני: כמעט כל דבר, אז אני לא אפרט. לאחרונה אני שומע את: דליריום, טייסטו, לאסגו, נארקוטיק ת'ראסט, איאן ואן דאל, סאפרי דואו, ג'וניור ג'אק, צ'יקיין, אייר, בייסמנט ג'אקס, קושין, מאסיב אטאק, אנדרגראונד פרוג'קט, ועוד ועוד ועוד. פופ: כמעט כל דבר, פרט ללהקות בנים, וביחוד כאלה ששרים בלדות (סליחה רוןרון
): אמה באנטון (
), קיילי, בריטני, כריסטינה, בלאק אייד פיז, דיידו, רייצ'ל סטיבנס, שוגהבייבס, אטומיק קיטן, סופי אליס בקסטור, גירלז אלאוד, וויל יאנג, קייטי מלואה, ועוד ועוד ועוד. רוק, אלטרנטיבי ואינדי: סטרוקס, סוויד, בלר (Blur), קוראל, בל אנד סבאסטיאן, טראוויס, פרנץ פרדיננד, אופספרינגז, מארון 5, דילייז, אלבו (Elbow), סיסז סיסטרס, סטילס, סטאנדס, ראסמוס, נייטוויש, ועוד ועוד ועוד. אורבאן והיפהופ: אני בדרך כלל לא סובל את הז'אנר הזה, אבל יש כמה יוצאי דופן: אאוטקאסט, מיסי אליוט, מיס-טיק, קליס, שון פול (לא כל דבר), ביונסה (לא כל דבר), ג'מיליה, קנייה ווסט, ועוד ועוד ועוד. ישראלי: אני די לא מחובר לכל מה שקורה היום (למשל, את "הלב" שמעתי בפעם הראשונה בתחרות הפורום האחרונה...) אבל יש לי כמה אהבות גדולות בקשר למה שקרה פעם: 60-70: החלונות הגבוהים, הנשמות הטהורות, מתי כספי כל הסצינה האלטרנטיבית בתחילת שנות ה-80: הקליק, רמי פורטיס, מינימל קומפקט, ועוד רבים וטובים. שנות ה-90: איפה הילד, מופע הארנבות של דר קספר, אביב גפן שנות ה-00: עידן רייכל

סלחתי כי BLUE הם בעלי סגנון מיוחד

ב"שוק להקות הבנים" וגם כי רב השירים שלהם אינם בלדות אלא שירי מסיבות שכאלה

DAN1EL

New member
שירי מסיבות? ../images/Emo12.gif

טוב, יכול להיות שבאלבומים שלהם זה ככה, אבל רוב הסינגלים הם בלדות, לא? ממ...ומה מיוחד? איך הם שונים מווסטלייף או אחרים?

למעלה