סקר

האמת

לגבי 1 . כמעט וכלום ..זה בעיקר יקרה אם תשלחו שיר טוב של האומן ותשימו אותו בתחרויות התפוזינה ..כמו השיר של קסנדי מהתחרות שהייתה וכו' - ככה אני לא ממש מכיר אמנים לעומק בניגוד לאלו כאן בפורום שמשקיעים להכיר את האומן ושיריו . 2. פופ - עברי ולועזי

טוף

1.אינס,שירלי קלאמפ..שרה לופגרן..פיימ...מאריה...קויט טומה...טאנל פאדר...סלין דיון....אבבא...פבריציו...אלסו...פרימייר מיניסטר...יש לי מלא שירים של אותם זמרים שציינתי... 2.אני אוהב הרבה מאד סגנונות....אני אוהב סגנון ילדותי שיטחי קיטשי מלוקק ורוד...ובמקביל אני אוהב גם סגנון איכותי מרגש מיוחד מדהים שונה.... ליאן ריימס,מישל ברנץ'.סלין דיון...כרסטינה אגילרה.. בריטני...דלטה גודרם.. מאיה בוסקילה...יו 2...אוונסנס...דיויד צ'רבט...אלטון ג'ון..ביטלס..קווין...אמ 2 אמ...ווסטייף...הקורס..אלאניס מוריסט...אייטינס..עברי לידר...אניה..נטליה אוריירו...שאקירה...שרית חדד....רינת גבאי...טווארס...ארוס רמצוטי..אנריקה איגלסיאס...אמה בנטון...ליאונל ריצ'י....בלו....אנוק...בקסטריט בויז...באנגלס...פיית' היל.... בויז...רובין...ולריה ...סמאש...קיילי מינוג...דני מינוג לורי ועוד...

תשובותיי:

1. המון! ואלו שמות: ABBA כמובן! אורבן טראד (מומלץ בחום!) לנה פיליפסון (ותודה לאורי שהכירה לי אותה בקיץ שעבר
) אתנה סנדרין פרנסואה שרלוט נילסון קטי גרבי Jalisse ייל יונסון סקריט גארדן קליף ריצ'רד באקס פיז פטרה פריי לאחרונה שומע גם את רוסלנה, כי הדיסק שלה יותר טוב מהשיר הבינוני באירוויזיון. מבין הישראלים- הכל עובר חביבי כמובן, וירדנה ארזי. לגבי דיסקים קנויים: יש ABBA כמובן (וגם של המחזמר Mamma Mia, זה נקרא
), הכל עובר חביבי, באקס פיז וקליף ריצ'רד שקניתי בלונדון, ויש לי גם "פנטום האופרה" שמייקל בול מופיע בו. כל השאר- סולסיק, קאזה ושאר אמצעים בלתי חוקיים. 2. מכל הבא ליד: קולדפליי, מוזיקה קלטית, שירים שבדיים, מיוזיקל'ס של אנדרו לויד וובר, ריקי גל, הדורבנים וכו'... בכלל, אני די פתוח לסגנונות מוזיקליים- כל עוד השיר טוב הוא מתקבל, ובעיקר אני פתוח לשיכנועים ושטיפות מוח (תשאלו את אורי
)

URBAN TRAD מספר אחד!!!!!

אני מצדיע לכל מי שמעריך מוזיקה (אלוהית) כזאת.... חו==ו=לה עליהם!!

python 4

New member
אני../images/Emo70.gif

1. חוץ מ- ABBA, כמובן, הלהקה היחידה שהופיעה באירו' והמשכתי להעריץ אותה אחר כך זו סיקרט גרדן (נורווגיה 95, כמדומני). המוזיקה שלהם פשוט נפלאה, ומשתפרת מדיסק לדיסק (עד עכשיו יש 4 + אוסף). 2. חוץ מהאירו.. הזמרת האהובה עלי היא אניה, ואני אוהב מאוד מיוזיקלס. חוץ מזה, אני מקשיב גם למוזיקת פופ, אולדיז, מוזיקה קלאסית ואופרות.

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifאהמ.. ושכחתי.. ש..

ברקורד המוסיקה ששמעתי גם בעברי כלול הרוק הכבד המדהים שהיה לפני כעשור: "ספלטורה", "נפלאם דת'", " פרדייז לוסט" מוזיקה תעשייתיתופאנק לסוגיו כמו:"סקיני פאפי" ועוד ועוד.... זו ההסטוריה שלי כנערה

Generacija42

New member
מיכלוש את מלכה!../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

ספולטורה אחלה!, אבל אמרת להקה שאני ממש חולה עליהם - פרדייז לוסט! רק לפני כמעט שנה נסעתי עד פלזן שבצ'כיה לראות אותם בהופעה! עד היום הם הוציאו 9 אלבומים, ולמרות שכל אחד שונה לגמרי מהשני, אני חולה על כולם!!! ועוד משהו ...האלבומים שלהם One Second ו-Host (במיוחד האחרון) ממש בסגנון דפש מוד!!! האהוב עלי ד"א הוא Draconian Times
תיכף עוד תגידי לי שהיית מבלה גם בפאבליק

אימל'ה דניאלללללללללל

פאבליק??? שרצתי שם!! ויודע עוד איפה?? פינגווין- בתקופת הרוק הכבד הייתי שורצת שם נון סטופ, הייתי אז כולה בת 15-16. אחר כך הוא הפך למועדון גייז מדהים שלא היה כמוהו, וגם בו שרצתי כל סופשבוע!! את ה: "ליקוויד" אתה מכיר??? מועדון הפאנק ההסטורי שהיה בת"א,,, לגלות לך שהייתי לובשת חגורות ברזל גם בנעליים.?? יש לי עד היום מזכרות משם: שני קעקועים, פירסינג בטבור שהיה לי, ונזם באף (שהיה לי) שלא נדבר על צבעי השיער הססגוניים שעטרו את ראשי והתסרוקות...... יווווווווו רגע פאבליק בראשון נכון?? נו הוא לא היה הכי רוקיסטי בעולם בזמני לפחות, אבל הוא היה מדהים!! ואגב. הייתי במלא הופעות של: נפאלם דת' ועוד להקות דת' למינהם... זה היה ברוקסט.. מכיר?. ופרדייז לוסט!!!! מהממים!! את מי הכי אהבתי ?? ובכן את: מקס ואחיו התאום מ:"ספלטורה". עד היום אני מאזינה בסתר לרוק הכבד הזה.. אהמ.. שהתלמידים שלי לא יגלו... (הם בעצם יודעים
).. דניאל i
u!!

ואם כבר אז מוסיקה תעשייתית

שאת שם הלהקות מנעתי מעצמי לכתוב כאן שלא יהרגו אותי על סגנון המוסיקה והמסרים שהן מעבירות... אז מוסיקה תעשייתית בהחלט של: "EINSTURZENDE DE NEUBAUTEN" "LABAUCH"- להקות גרמניות קשות
"EXMAL DEUCHLAND"- להקה פולנית מדהימה!!

Generacija42

New member
את פשוט ענקית! כבוד!!!

קודם כל אומר לך שאת האדם הראשון עלי אדמות שאני מכיר ששומעת גם אירוויזיון, גם דפש מוד וניו-וייב וגם מטאל! פשוט כל הכבוד!!! אמנם היו כאלה אנשים פה ושם, אך זו היתה בעצם עבודה שלי
גם אני שרצתי כן שרצתי בפאבליק, אי שם בסביבות 1995, והיה שם מלא ספולטורה (ד"א מקס ואנדראס לא תאומים - יש ביניהם שנתיים הבדל...) אח איזו תקופה מדהימה! לגבי המקומות האחרים - זה לא כ"כ היה בקדנציה שלי...בפאנק אף פעם לא הייתי, אבל במטאל/אינדסטריאל/דארקוייב עד היום אני שם (לא נכנע כמובן לתפיסות חברתיות שבמקרה זה יש רק בארץ - בגרמניה למשל זה לא כך
) הערב למשל אני מתקלט מטאל ואינדסטריאל (ודווקא באים אחלה חברה שלא נכנעו לתפיסות...חחח). הייתי גם מתקלט מלא אייטיז כמובן - דפש מוד, סמיתס, ועד דארק אייטיז כמו סקיני פאפי וקסמאל דויטשלנד (Mondlicht שיר ענק!), ותמיד מצאתי גם קשר לאירוויזיון - בערב אייטיז חרשתי על בלגיה 83בסקציה של הניו-וייב. ואפילו במטאל לא חסר יורוויז'ן רילייטד - טובלטנקה מסלובקיה, וליבי הלטבים עם תומאס קליינס הגיטריסט (אני מת על לטביה 04 מן הסתם
). אוסיף גם סקופ ואומר שיש לי גם הרכב מטאל-אינדסטריאל! וד"א בזכותך פתחתי את הבוקר עם ספולטורה
זה פשוט הרגשה פנטאסטית להיות פתוחים להרבה סגנונות מוזיקה! פשוט כל הכבודדדד ענק מיכלוששששששש

עכשיו אני עם הדיסק של

אקסמאל דויטשלנד והשיר הענקי שלהם שכבש אותי מהרגע הראשון!! יש לי אוסף ענק של ה:"פינגווין" שקיבלתי מתי שהוא, ויש שם את כל הניו וואב בעולם כולל: ג'ינס אדיקשן, סוזי והבנשיז, אן קלארק ועוד... אגב את קריאטור מה: דת' מטאל מכיר?? יש לי חולצות שלהם:)))

Generacija42

New member
מכיר ועוד איך!

הם יותר מסווגים בתור טראש מטאל.... וקרעת אותי מקודם שהתלמידים שלך יודעים על עברך :) וד"א בערב שאני מתקלט בא מישהו שהוא מורה לאנגלית, ועוד פוגש שם תלמידים שלו מדי פעם

איפה אתה מתקלט דנדן?.

אולי אני אבוא לשם פעם... וכם התלמידים שלי יודעים כי בטיול השנתי הם ביקשו מנהג האוטובוס לשים דיסק שהם הביאו ,, ונחש איזה דיסק זה היה? מטליקה עם השירים של פעם וספלטורה... ואני בלי לשים לב. התחלתי לשיר את כל המילים ואז הם... נדהמוווווווווווווו!!!!! ומכאן החלו החקירות.. כמובן שמדובר לא בתלמידי כיתתי מחונני העולם , אל בכיתות אחרות.. שהרי בני כיתתי חובביי מזרחית כבדה

Generacija42

New member
בר-קפה רש"י

מקום קטן אינטימי ושקט (שהיום אני אפציץ אותו
) השוכן בפינת הרחובות רש"י וקינג ג'ורג' בת"א. עד עכשיו תיקלטתי בכמה מקומות - אבל שם הכי כיף לי. יהיה מעניין גם להוסיף שם איזה ערב אירוויזיון, המקום באמת יכול להתאים. עד עכשיו הפצצתי אותם עם המון דפש מוד ועם מטאליישן

למעלה