את פשוט ענקית! כבוד!!!
קודם כל אומר לך שאת האדם הראשון עלי אדמות שאני מכיר ששומעת גם אירוויזיון, גם דפש מוד וניו-וייב וגם מטאל! פשוט כל הכבוד!!! אמנם היו כאלה אנשים פה ושם, אך זו היתה בעצם עבודה שלי
גם אני שרצתי כן שרצתי בפאבליק, אי שם בסביבות 1995, והיה שם מלא ספולטורה (ד"א מקס ואנדראס לא תאומים - יש ביניהם שנתיים הבדל...) אח איזו תקופה מדהימה! לגבי המקומות האחרים - זה לא כ"כ היה בקדנציה שלי...בפאנק אף פעם לא הייתי, אבל במטאל/אינדסטריאל/דארקוייב עד היום אני שם (לא נכנע כמובן לתפיסות חברתיות שבמקרה זה יש רק בארץ - בגרמניה למשל זה לא כך
) הערב למשל אני מתקלט מטאל ואינדסטריאל (ודווקא באים אחלה חברה שלא נכנעו לתפיסות...חחח). הייתי גם מתקלט מלא אייטיז כמובן - דפש מוד, סמיתס, ועד דארק אייטיז כמו סקיני פאפי וקסמאל דויטשלנד (Mondlicht שיר ענק!), ותמיד מצאתי גם קשר לאירוויזיון - בערב אייטיז חרשתי על בלגיה 83בסקציה של הניו-וייב. ואפילו במטאל לא חסר יורוויז'ן רילייטד - טובלטנקה מסלובקיה, וליבי הלטבים עם תומאס קליינס הגיטריסט (אני מת על לטביה 04 מן הסתם
). אוסיף גם סקופ ואומר שיש לי גם הרכב מטאל-אינדסטריאל! וד"א בזכותך פתחתי את הבוקר עם ספולטורה
זה פשוט הרגשה פנטאסטית להיות פתוחים להרבה סגנונות מוזיקה! פשוט כל הכבודדדד ענק מיכלוששששששש