איך רק עכשיו ראיתי את השאלה הנ"ל?
השאלה האהובה עלי, שעולה מחדש כל שנה בעונה היבשה...
1. זמרים מהאירוויזיון - כאילו דאאאאאניאלה סימונס, האובססיה שלי! רשימה חלקית של הפייבוריטים: Friends (שבדיה 2001) Irafar הלהקה של בירגיטה (איסלנד 2003) קרולה
(שבדיה 83' + 91') לנה פ'
- יש לציין שחרשתי עליה עוד לפני שהיא הגישה מועמדות למלודי 04' טרי ווגן ויהלומי עדים לכך
. אבלין סמואל (אסטוניה 99') סלמה (איסלנד 99') שרלוט (שבדיה 99') Fame (שבדיה 03') - הדיסק שלהם טוב בניגוד לשיר האירו הזיבלי! סהלן (אסטוניה 02') טוב חבל שאני אתחיל למרוח - בעיקרון כמעט כל אומן שבדי מהאירוויזיון נכנס לרשימה שלי. כן כן, כולל רוגר פונטר...
למרות שהאובססיה האמיתית שלי זה הקדמים. טוב נו אני אודה בזה. לא קדמים, המלודי. במיוחד: שרה לופגרן ברבדוס
הכבאים הממושיים שלי
סארק ססיליה ונרסטן לא זוכרת כרגע עוד...*עומס שבדיה במוח* 2. פעם הייתי אובססיבית לרדיו בימי 106FM והתוכנית האגדית של גיא פדרמן. אבל היום הכל זבל, לא יודעת עם אפשר לקרוא לשירים של ביונסה מוזיקה
. אוףףףף, איפה הימים הטובים של Neja, Meja, טינה קוזינס וכל השאר??? אני אפילו מתגעגעת לשיבוטי הבריטני השונים (ע"ע מנדי מור, ג'סיקה סימפסון ETC...) ולכן בתקופה יבשה זאת אני מסתפקת בשירים משאלה מ"ס 1
(למרות שהשיר החדש של אנסטסיה ממש מדהים! כנ"ל השיר הישן-חדש של נואו דאוט, כנ"ל הדיסק של אוונסנס!) ועוד כל מיני להקות וזמרים שבדיים היישר מה-Svensktoppen.