עכשיו אני - ארוך אבל שווה! ../images/Emo3.gif
1. אמני אירו': אורבאן טראד (בלגיה 2003) בריינסטורם (לטביה 2000) אוורידיקי (קפריסין 92 ו-94, יש לי כמה דברים מדהימים שלה) טאטו (רוסיה 2003. אהבתי אותן עוד לפני האירו') אוד ווילקן (דנמרק 95. יש לי אלבום מדהים שלה) אל באנו ורומינה פאוור (איטליה 76 ו-85, אל באנו גם היה בשוויץ 2000 - שומע מדי פעם דברים עתיקים שלהם) 2. חוץ מהאירוויזיון: וואו יש הרבה, אז סליחה, לידן, על שאני לא אתן המלצות ספציפיות... ועוד סליחה על השמות באותיות עבריות. אין לי כח לעבור לאנגלית ובחזרה...
רוק מתקדם (שנות ה-70): פינק פלויד, קינג קרימזון, סופט מאשין
שנות ה-80: אלטרנטיבי: דפש מוד, סמית'ס, מוריסי, מינימל קומפקט, קיור, סוזי והבאנשיז, אקו והבאנימן, ארט אופ נויז, ילו (Yello), טוקינג הדס, סטרנגלרז (ואלה רק הבולטים ביותר מביניהם)
שנות ה-80: פופ: מאט ביאנקו, קאג'אגוגו, תומפסון טווינס, ספאנדאו בלט, טירס פור פירס, יאזו, דיוויד בואי, בננהראמה, קאלצ'ר קלאב, הווארד ג'ונס, מאדנס, שייקין סטיבנס, סטייל קונסיל, א-הא, מודרן טוקינג, פרופגנדה, פט שופ בויז, ועוד ועוד ועוד
קלטי: קלאנאד, קוקטו טווינס, דד קאן דאנס, פוגז (כאן אני חייב אנגלית - Pogues)
דאנס, האוס, אמביינט ואלקטרוני: כמעט כל דבר, אז אני לא אפרט. לאחרונה אני שומע את: דליריום, טייסטו, לאסגו, נארקוטיק ת'ראסט, איאן ואן דאל, סאפרי דואו, ג'וניור ג'אק, צ'יקיין, אייר, בייסמנט ג'אקס, קושין, מאסיב אטאק, אנדרגראונד פרוג'קט, ועוד ועוד ועוד.
פופ: כמעט כל דבר, פרט ללהקות בנים, וביחוד כאלה ששרים בלדות (סליחה רוןרון
): אמה באנטון (
), קיילי, בריטני, כריסטינה, בלאק אייד פיז, דיידו, רייצ'ל סטיבנס, שוגהבייבס, אטומיק קיטן, סופי אליס בקסטור, גירלז אלאוד, וויל יאנג, קייטי מלואה, ועוד ועוד ועוד.
רוק, אלטרנטיבי ואינדי: סטרוקס, סוויד, בלר (Blur), קוראל, בל אנד סבאסטיאן, טראוויס, פרנץ פרדיננד, אופספרינגז, מארון 5, דילייז, אלבו (Elbow), סיסז סיסטרס, סטילס, סטאנדס, ראסמוס, נייטוויש, ועוד ועוד ועוד.
אורבאן והיפהופ: אני בדרך כלל לא סובל את הז'אנר הזה, אבל יש כמה יוצאי דופן: אאוטקאסט, מיסי אליוט, מיס-טיק, קליס, שון פול (לא כל דבר), ביונסה (לא כל דבר), ג'מיליה, קנייה ווסט, ועוד ועוד ועוד.
ישראלי: אני די לא מחובר לכל מה שקורה היום (למשל, את "הלב" שמעתי בפעם הראשונה בתחרות הפורום האחרונה...) אבל יש לי כמה אהבות גדולות בקשר למה שקרה פעם: 60-70: החלונות הגבוהים, הנשמות הטהורות, מתי כספי כל הסצינה האלטרנטיבית בתחילת שנות ה-80: הקליק, רמי פורטיס, מינימל קומפקט, ועוד רבים וטובים. שנות ה-90: איפה הילד, מופע הארנבות של דר קספר, אביב גפן שנות ה-00: עידן רייכל