סקר

Flendy

New member
מה אתה מתקלט שם?

האמת היא פעם בעברי היחסית רחוק ( 4 -5 שנים) הייתי מסתובב במועדוני רוק כבד. אתה גם היית מאלה?

Generacija42

New member
מטאל/אינדסטריאל ואייטיז פה ושם

ולי אישית הכי כיף כי זה מקום קטנצ'יק... המקום שהכי הייתי יוצא אליו זה הפאבליק בראשל"צ, שבאמת היה שם ממש כיף, אך עם השנים לא ממש הלכתי למקומות מסוימים - במקומות כאלו בארץ יש פשוט אוירה עכורה של מושב לצים, שכל הזמן אתה נתקל בכל מיני טינאייג'רס שמחפשים בכוח איך לעשות פוגו...ואיפה שאני מתקלט הם לא ממש מצאו את מקומם, כי אין מקום לעשות שם פוגו...אז באים דווקא אנשים מעל 20 ומעל 30, שפשוט תמיד היו בקטע, והם מאוד נהנים שם. מה שכן, מקומות של מטאל בחו"ל הם ממש אחלה - שם אין להם את התפיסות החברתיות של הגילאים וכו' - באים אנשים מכל הגילאים, וכולם נהנים בלי לחפש בכח איך לעשות בלגאן. מקום כזה שמאוד נהנתי בו הוא הפולברטורם השוכן במינכן שבגרמניה.

Flendy

New member
נשמע מצוין!

אולי אבוא לאיזה מסיבה שלך? טוב נדבר על זה במסרים-שלא ימחקו לנו.

Generacija42

New member
בינתיים זה אני שם במוצ"ש

ותמיד גם אפשר לארגן איזה יום אחר שנעשה מה שנרצה- לא נראה לי שתהיה בעיה בכלל עם זה

יאללה!!!!

השאגות של:"פרדייז לוסט" בשיר:"לוסט פרדייז" מחרשיות אוזניים, עוצמתיות ומדהימות. גרמת לי להקשיב להם שוב!!!!

Generacija42

New member
אין יום שאני לא שומע אותם!

אתמול תיקלטתי 2 שירים שלהם :) לגבי המקום שאני מתקלט בו - יכול להיות שאני אעתיק את הליין למקום אחר בזמן הקרוב, בינתיים אני נמצא באותו המקום, אבל אם יהיה עוד איזה ערבים של אירוויזיון/אייטיז/מטאל - כולם ידעו!

וואה ... אני זוכרת אותם שונים...

מלפני עשור בערך.... במועדונים וסרטוני הוידיאו... אגב... "גד'רינג"!!!!!! להקת דום מטאל הולנדית מדהימההההההההה!!!!

Generacija42

New member
בטח זכרת אותם כך:

אהרון אדי זה הבסיסט - איך הוא דומה לישו בתמונה
בהופעה בצ'כיה קיבלתי ממנו בקבוק מים

כןןןןןןןןןןןןןןןן !! ובהופעה של:

"NAPALM DEATH" ברוקסט בטח לא ממש היית.. לדעתי היית עוד ילד... אני הייתי בת 17 אז. יאללה.. חובה להוריד ולשמוע את השירים של הלהקות המדהימות האלה. לא מאמינה שאני חוזרת לנוסטלגיה של פעם.. ימי הרוק הכבד והפאנק הזכורים לטובה שלי, כילדה מגיל: 15-18... איזה כיףףףףףף!! אחר כך עברתי לתקופה קצת שונה... מסיבות אחרות. יש לך אגב עוד תמונות??

מאקסססססס שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה אהבתי אותו אזזזזזזז... יש לי חולצות שלו עד היום שאני שומרת למקרה הצורך... (אולי ניבי יעריץ אותם פעם
).

או לחילופין: "DOOM אירוויזיוני ../images/Emo9.gif

פעם ראשונה אחרי שניםםםםם, שאני נתקלת במישהו שאוהב את אותה מוסיקה שלי!!! כולל הניו וואב וה-80!! (ניק קרשאו
)

Generacija42

New member
פשוט מדהיםםם

זה היופי בפורום אירוויזיון שכל אחד אוהב סגנון מוזיקה שונה. אבל המקרה שלנו פשוט ענקקקקקק ועוד איזה מוזיקה!!!!

space1

New member
שני קעקועים!?

המשפחה המרוקאית בטח לא ראתה את זה בעין יפה... "תביא לי סכין!!!"

למעלה