סקר

יש להם סגנון יותר גרובי ולא בוי-בנד

מתלקקת כזו
אמממ...והשירים הבאים אינם בלדות ויצאו כסינגלים : Too Close All Rise Fly By II One Love U Make Me Wanna Bubblin' החדש וכו' ועוד כמה מומלצים שלא יצאו כסינגלים וחבל
: Supersexual Taste It Right Here Waiting Flexin' Make It Happen This Temptation

DAN1EL

New member
גרובי?

אולי בקסטריט בויז בשירים מסוימים, אבל לא מצאתי שום דבר גרובי בבלו. כמה אלבומים יש להם?

../images/Emo6.gifהאמת שגם בלי קשר לדאנקן -

אממ..יש 3 אלבומים עד כה - All Rise , One Love , Guilty וזה גרוּבי - צריך להאזין לרב האלבומים .

אני עונה!

1.כן.. אני שומעת סליון דיון.. ג'יימס פוקס גם את ג'ונתן הצרפתי יש לי המון שירים שלו מעבר לאירויזיון.. למען האמת כשראיתי אותו מופיע התלהבתי ואחותי לא הבינה למה.. מי עוד...כריס דוראן האירי.. 2. אני שומעת בעיקר מוזיקה של אמנים בריטים לא ידועים אני מאוד מעריכה אמנים ישראלים כמו גלעד שגב עיברי לידר ירמי קפלן.. כאלה שכותבים ומלחינים..

ג'יימס פוקס? כריס דוראן?

מה עוד יש להם? הסינגלים שהם הוציאו לאירוויזיון היו הראשונים שלהם בקריירה... לג'יימס פוקס יש רק עוד שיר אחד שהוא הוציא, וזה בכלל Bonus track ל-Hold onto our love.

בן מלצר

New member
וואו, אני כמעט מתבייש לכתוב את מה

שאני שומע. קראתי את כל מה שכולם פה רשמו ואני בקושי מכיר את האומנים שאתם מדברים עליהם. הטעם שלכם נשמע ממש איכותי יותר משלי (טוב ברוב המקרים זה ככה כשאני ניגש לדבר על מוסיקה)
נתחיל מהשאלה הראשונה כמובן. בעיקרון אין אומן שאני עוקב אחריו אחרי האירווזיון אך ברור שאם אומן יוציא אלבום/שיר אחרי האירווזיון אני יתייחס אל זה כמובן. אני בטוח לא יסע לשום מדינה כדי לרכוש אלבום שאין בארץ. 1) בשנת 97' שנה אחרי האירווזיון רכשתי את האלבום של ג'ינה ג'י (פרש) ובזמנו אהבתי אותו. כיום הוא לא רלוונטי כ"כ. 2) גם לי כמו רבים מכם יש אהדה מסויימת לאבבא - אבל זה נגמר ב"אבבא גולד" (כמו רבים אחרים). 3) טאטו - מאוד אוהב את השירים שהם שיחררו לרדיו וגם יצא לי לשמוע הרבה שירים שלהם וחלק ידעתי אפילו לשיר ברוסית (טוב נו... ככה זה שאתה הכלא) אבל רכישה לא ביצעתי - למרות שממש אהבתי את הסגנון שלהם. 4) ישראלי - פינגפונג - האלבום הירקרק שלהם פשוט מצוין וקולע בדיוק לטעמי המוסיקאלי - דאנס/פופ קליט ומקפיץ. 5) פעולה הפוכה שקרתה לי - נסיגה אחרי ההופעה באירווזיון - דנה אינטרנשיונל. עד האירווזיון היו לי את כל הדיסקים שלה והייתי שומע אותה כל היום ומדביק את כולם בשירים שלה (איזה אוחצ'ה אני, אה?). דוקא אחרי האירווזיון הפסקתי להתעניין בה והשירים שלה ממש נחלשו לדעתי.
ולשאלה השניה - זהירות, לא להבהל! שוב, בעקרון אין אומן שאני ממש עוקב אחריו ורוכש אלבומים שלו בצורה עיוורת. אז אני פשוט יכתוב איזה דיסקים יש לי: 1) פטשופבויז - "בילנגוול" ו"נייטלייפ" האוסף האחרון שיצא לפני 3 חודשים. 2) יורוטראש - אקווה, אייס או בייס (3 אלבומים), גלה ("פריד פרום דיסייר") ספייס גרלס (אל תקיעו בבקשה - 2 האלבומים הראשונים) 3) דפשמוד - רק אלבום אחד, את ה"אלטרא", השיר "הום" הוא החביב שם. 4) מדונה - בעיקרון תופתעו לגלות שאני לא אוהב את מדונה חוץ מ"הריי אוף לייט" המעולה שלה. 5) אירייז'ר - 2 אלבומים - הסגנון המומיקאלי הוא שיא הומואיות. 6) אייטיז - יש לי 6 אוספי אייטיז - אבל אי נדבק למה שכולם מכירים, ללהיטים, ולא מתייחד במשהו זר או חדש. 7) אין לי שום דבר כזה על מדף הדיסקים אבל אני חושב שהדאנס הרוסי הוא מוצלח ביותר, שוב אולי בגלל תקופת השהות בכלא... עיברי - ממש לא אוהב את המוסיקה בארץ, היא ממש חלשה ורחוקה מהטעם המוסיקאלי שלי - לא סובל את כל השלמה ארצי-ריטה-שרית חדד וכו... בתור ילד עקבתי אחרי גלי עטרי (או אם תרצו גע לי עטרי) והיו לי את כל הקלטות שלה ומלא פוסטרים שלה בחדר. כשהתחלתי להתעניין באירווזיון בגיל 9 לא ידעתי שאהובתי זכתה באירווזיון וכשגילתי זאת בגיל 10 - לא היה מאושר ממני! הזמרת שאני הכי אוהב אוהב ניצחה בתחרות המוסיקה שאני הכי אוהב! יש לי גם "שרונה ודניאלה" - לא רע אך קצר (רק 7 שירים). וסיום - כמה דברים שממש לא! 1) מוסיקה שחורה מהקלה ביותר וכמובן עד הכבדה ביותר - פשוט לא! 2) רוק כמעט על כל מישוריו - יש לי בעיה עם גיטרות ובמיוחד גיטרות חשמליות - זה ממש משעמם אותי ומעצבנת אותי כל הפוזה של הפריטה על גיטרות והלהקות הרוקיסטיות האלה מחליאות אותי. 3) מוסיקה מיזרחית - איכססססססססססססס! לא סובל - אולי כמה שירים בודדים שנשמעים משתכנזים
4) טראנס אלקטרוני - יותר מידי מפוזר וארוך (10 דקות לקטע) אין לי סבלנות. עד כאן. ההזדעזעתם?

nir2107

New member
תורי!!

1. נדיר. חוץ מהמקרים של סלין דיון ואבבא, והמבצעים הישראלים לא נראה לי שיצא לי לשמוע שירים של אירוויזונרים. בגלל שמישהו המליץ פה על כמה שירים מהאלבום של קסנדי, יצא לי לשמוע קצת אותה אבל חוץ מזה, לא ממש. 2. אין לי סוג אחד של שירים שאני אוהב. אני אוהב שירים יפים. פופ, רוק, מזרחי, בלדות, קצביים, ראפ. הכול. אולי בעצם יש לי מקום שמור בלב לבלדות. אבל זה הנגן שבי מדבר.

space1

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif../images/Emo42.gifאההההה!!!

1. לא, חוץ מפעם אחת, שהורדתי שיר נוסף של Urban Trad. אלבומים אני לא קונה בלי כל קשר, הכל נמצא באינטרנט... 2.The Calling, A-Ha, Simple Plan, Simply Red, Three Doors Down, Him

eladshar

New member
תשובה שלייי

אני שומע ה-כ-ל, ממש ה-כ-ל, אני הבנאדם הכי מוזר בעולם בנושא הזה ואנשים משתגעים ממני שאני מערבב סיגנונות שניה אחרי שניה...

avinor

New member
ובכן,יש לי אלבומים של רוב הזמרים

שייצגו את איטליה באירוויזיון: מיה מרטיני-6 אלבומים. אנה אוקסה-3 אלבומים,וגם הייתי בספטמבר 2002 בהופעה שלה בפירנצה עם אשתי. איווה זאניקי(1969),בובי סולו(1965)-אלבום אחד. ג'יליולה צ'ינקווטי(הנפלאה והמדהימה)-4 אלבומים. מאסימו ראניירי(1973)-3 אלבומים. ניקולה די בארי(1972)-2 אלבומים. ווס ודורי גצי(1975)-אלבום אחד. אל באנו ורומינה פאואר-4 אלבומים. עשירים ועניים( RICCHI E POVERI)-לא להאמין-7! אלבומים. מאתיה באזאר-אלבום אחד. אלן סורנטי(1980),ריקרדו פוליי(FOGLI)(1983),לוקה ברברוסה(1988)-אלבום אחד. פפינו די קאפרי(1991)-ממש לא סובל אותו. חוץ מזה,אני אוהב את: פסטיבל סן-רמו לדורותיו (ובמיוחד את 1969 האגדי עם ZINGARA של בובי סולו) פסטיבל הזמר והפזמון לדורותיו (ובמיוחד את 1969,1972 ו-1973) פסטיבל שירי הילדים (לא ה"פסטיגל" ולא ה"שירוויזיון")-אלא הפסטיבל האגדי ה-MOCEDADES מספרד (1973)-3 אלבומים. ABBA(כל האלבומים) AIR SUPPLY QUEEN(כל האלבומים) EDITH PIAF DALIDA(במיוחד את PAROLE,PAROLE) ועוד בערך 450 אלבומים של זמרים מארץ המגף שלא הופיעו באירוויזיון.

Eurogirl

New member
איך רק עכשיו ראיתי את השאלה הנ"ל?

השאלה האהובה עלי, שעולה מחדש כל שנה בעונה היבשה...
1. זמרים מהאירוויזיון - כאילו דאאאאאניאלה סימונס, האובססיה שלי! רשימה חלקית של הפייבוריטים: Friends (שבדיה 2001) Irafar הלהקה של בירגיטה (איסלנד 2003) קרולה
(שבדיה 83' + 91') לנה פ'
- יש לציין שחרשתי עליה עוד לפני שהיא הגישה מועמדות למלודי 04' טרי ווגן ויהלומי עדים לכך
. אבלין סמואל (אסטוניה 99') סלמה (איסלנד 99') שרלוט (שבדיה 99') Fame (שבדיה 03') - הדיסק שלהם טוב בניגוד לשיר האירו הזיבלי! סהלן (אסטוניה 02') טוב חבל שאני אתחיל למרוח - בעיקרון כמעט כל אומן שבדי מהאירוויזיון נכנס לרשימה שלי. כן כן, כולל רוגר פונטר...
למרות שהאובססיה האמיתית שלי זה הקדמים. טוב נו אני אודה בזה. לא קדמים, המלודי. במיוחד: שרה לופגרן ברבדוס
הכבאים הממושיים שלי
סארק ססיליה ונרסטן לא זוכרת כרגע עוד...*עומס שבדיה במוח* 2. פעם הייתי אובססיבית לרדיו בימי 106FM והתוכנית האגדית של גיא פדרמן. אבל היום הכל זבל, לא יודעת עם אפשר לקרוא לשירים של ביונסה מוזיקה
. אוףףףף, איפה הימים הטובים של Neja, Meja, טינה קוזינס וכל השאר??? אני אפילו מתגעגעת לשיבוטי הבריטני השונים (ע"ע מנדי מור, ג'סיקה סימפסון ETC...) ולכן בתקופה יבשה זאת אני מסתפקת בשירים משאלה מ"ס 1
(למרות שהשיר החדש של אנסטסיה ממש מדהים! כנ"ל השיר הישן-חדש של נואו דאוט, כנ"ל הדיסק של אוונסנס!) ועוד כל מיני להקות וזמרים שבדיים היישר מה-Svensktoppen.

EurO

New member
יוו שמעת אותו? החדש של אנסטסיה

אני לא כ"כ אוהב את הסגנון שלה ולכן כששמעתי אותו אתמול לא האמנתי שזו היא, אבל באמת שיר מצוין

Eurogirl

New member
אני דווקא מתה עליה ../images/Emo70.gif

זמרת עוצמתית עם שירים עצבניים שלא עושים חשבון... ובאותו זמן גם מרגשים
. מאז היא הופיעה באופרסיון שנה שעברה אני עוד יותר מתה עליה! היא מזכירה לי בהרבה דברים את המודל הנוכחי של קריסוש אגילרה. רק חבל שהקול שלה לא טיפטיפטיפטיפה יותר נשי...

DAN1EL

New member
אנסטסיה מדהימה!

יש לה קול מדהים, מיוחד ועוצמתי ואחלה שירים.

אני גם הייתי מאזין חזק של גיא פדרמן

ב106 FM בזמנו עם כל העדכונים מהמצעדים וכל זה ...

למעלה