סקר

maayanro123

New member
בחירה קשה.. גם טובות וגם פחות טובות..

בגלל שקשה לי להחליט על הכי טובות (יש יותר מדי שאהבתי..) אני אלך על אחת קוריאנית, אחת יפנית ואחת טיוואנית:

קוריאנית - קים סאם סון המתוקה- הדרמה הקוריאנית (והאסייתית) הראשונה שראיתי, ובגללה התחיל הכל, לכן תמיד תישאר לה פינה חמה אצלי בלב..
יפנית - Last Cinderella - ראיתי לאחרונה ובנתיים היא היפנית האהובה עליי..
טיוואנית - מה שאני רואה כרגע - Lady maid maid - אומנם אין יותר מדי פרקים בנתיים (יחסית) כי צריך לחכות לתרגום שלהם, אבל היא הספיקה לכבוש אותי.. הוספתי קישור לתקציר..

ויש עוד מלא :)

ואלה שנטשתי:
1.Miss Ripley - נטשתי באיזור פרק 12, אחרי שהחכרחתי את עצמי לצפות מהפרק ה-5.. לא אהבתי את העלילה ולא ממש התחברתי..
2. King of Dramas - נטשתי בפרק 5, אחרי שהכרחתי את עצמי לראות מפרק 3, למרות שאני אוהבת את הראשית. בעיקר שיעמם לי ולא התקדם לשום מקום..
3. Bad Guy - סליחה מכל מעריצות Kim Nam Gil, אבל ראיתי ולא אהבתי.. המשכתי כי שמעתי עליה דברים טובים, אבל לא התחברתי.

יש עוד כמה, אבל אלה העיקריות..

סיימתי לחפור

Larc En Ciel

New member
תודה על הקישור!

מוסיפה את הדרמות הטובות לרשימת ה-"צריכה לבדוק" שלי

maayanro123

New member
בכיף :) יש לי עוד מלא דרמות להמליץ עליהן אם את רוצה, רק תגידי לי באיזה סגנון את מחפשת :)

Larc En Ciel

New member
תודה! =))

יש אפשרות לשלוח לך פירוט בהודעה פרטית?
לא נעים לי כבר להציף את הפורום Xֹֹֹ____X

Sivan 85

New member
תציפי!

למה שרק היא תהנה!
אנחנו גם רוצות

תרגישי חופשי - את בבית!

Larc En Ciel

New member
חחח אם יש אישור רישמי אז סבבה =)

אני מעדיפה דרמות יותר קלילות, קומיות, ומתוקות, אני לא אומרת בלי איזושהי דרמה אבל לא יותר מדי בכי ודיכאון, כמו שרשמתי מאוד אהבתי את love rain, that winter the wind blow. הו כן גם דרמות מתח יתקבלו בברכה!
ושוב תודה! =)

maayanro123

New member
אז רשימה חלקית של דרמות :) (זהירות - חפירה!) קוריאניות:

secret garden
dream high - סגנון מוזיקלי כזה, לא יודעת אם את אוהבת :)
big
stars falling from the sky
marry stayed out all night
shining inheritence - עם lee seung gi

my girlfriend is a gumiho - גם כן עם lee seung gi
sungyungkwan scandal - היסטורית, אבל חמודה.
heartstrings - עם jung yong hwa
. לא הכי טובה שראיתי, אבל חמודה בהחלט. גם מוזיקלית :)

טיוואניות:

devil beside you
extravagant challenge
it startrd with a kiss - הגרסה הטיוואנית והמעולה לנשיקה שובבה, יש לה 2 עונות :)

יפניות:

rich man,poor woman
yamato nadeshiko shici henge

מקווה שתמצאי משהו שתאהבי :)

falkor6

New member
ברוח החפירות

(אם כבר אז כבר. מזל שהכרזתי על היום הזה כחופשי מלימודים
)

ככה אז הטופ שלי:
2 הראשונות שראיתי - סאם סון המתוקה והיהלום שבכתר . מדהים מדהים מדהים ואין מספיק מילים שיתארו את היופי שבדרמות האלה
.
אם כבר להתחיל בשיגעון האסייתי אז מהדרמות האלה

תרשי לי יותר משלוש?

אייריס דרמת מתח, אקשן עם המאומץ הראשון והרשמי שלי
לי ביונג הון

זמן בין כלב לזאב עם האחד והיחיד לי ג'ון קי- באמת שאי אפשר לתאר את הכישרון האדיר של השחקן הזה (ממליצה על כ-ל דרמה שלו וגם סרטים רק בגללו שווה לראות)

ציידי העבדים- דרמה היסטורית, יחסית כבדה, אבל מדהימה ושוב, בגלל השחקן- ג'אנג היוק

אם את אוהבת רק סופים טובים אני חוששת שהדרמות האלה לא בשבילך אבל אני חושבת שחבל להפסיד. ובניינו, דרמות הן כמו בחיים- לא תמיד חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה ...

אה ומצרפת לסיון להמלצה על קופי פרינס וליטר של דמעות. תשאלי אותה איזה שיחות היו לנו וכמה חששתי לראות. ונכון, הורדתי הרבה יותר מליטר של דמעות
אבל באופן מפתיע הדרמה הזו נותנת הרבה כוח ואופטימיות.

לגבי דרמות שלא שרדתי- רק פסטה. יש לי נטייה להיכנס בדברים ראש בראש גם בספרים אני ככה

יש לי גם המלצות יותר קלילות אבל נראה לי שחפרתי מספיק. צל"ש עם קראת עד הסוף

Larc En Ciel

New member
תודה

ראיתי את סאם סון, ואייריס ואהבתי.
נכון שדרמות הן כמו בחיים אבל דווקא כדי לברוח מהדרמה היומיומית אני רואה אותן P=
אבל אם אני יהיה במוד למשהו יותר אפלולי אני אצפה בהן אז תודה
בנוגע לקופי פרינס וליטר של דמעות אם כ"כ הרבה ממליצים אני מניחה ששווה לבדוק את העניין
ואת מוזמנת לחפור חופשי =)

falkor6

New member
ראיתי כמובן דרמות קלילות ורומנטיות...

אני אוהבת לגוון

פשוט יצא שהן לא ב"טופ" שלי

יש דרמה אחת שהיא לא טרגית ויש בה קצת רומנטיקה ודיי הרבה פוליטיקה ...ובכל זאת, אני חייבת להמליץ גם עליה- היא עם קים סון אה, המלכה הבלתי מעורערת של הפורום, (הראשית של סאם סון ) - "סיטי הול"
אז.. לשיקולך

desire33

Well-known member
הרשימה שלי:

טופ 3:

1. THE SNOW QUEEN - הדרמה הרביעית שלי בה צפיתי.
זה התחיל עם סאם סון, קופי פרינס, פול האוס, ולבסוף ראיתי את
SNOW QUEEN שעד היום נחרטה בליבי, צפיתי בה בכמות הפעמים
הגבוהה ביותר מכל הדרמות אי פעם, והיא תמיד תישאר ראשונה.
2. Byakuyako/ליטר של דמעות - אני לא מוכנה לוותר על שני הדרמות הללו ועל כן החלטתי להכניס את שניהם באותה עמודה. שני היפניות
הגדולות ביותר שיצאו אי פעם לטעמי ואני יאמר גם לטענת רבים אחרים.
שניהם קשות לצפייה, שניהם מרגשות בטירוף, דמעות והכי חשוב
אולי - הנאה של יצירות אומנות מבריקה של יוצרים ושחקנים גדולים,
שני הדרמות האלה גאוניות אין מילה אחרת טובה יותר מזה.
3. time between dog and wolf - הדרמה הגדולה ביותר של השחקן האהוב עלי ביותר לי ג'ונקי, לראות וליהנות משחקן ענק, מדרמה ענקית וגאונית, אין דברים כאלה.

לגבי 3 שהתייאשתי מהם, יש כל כך הרבה שלא עמדו בציפיות שלי, אבל אני אמנה 3:
1. קין והבל - שני ראשיים גדולים, עם שחקנית ראשית מעולה, אבל זה היה פשוט על הפנים.
2. Cinderella Man - דרמה אחת הגרועות בשנים האחרונות.
3. fashion king - לא יאומן כה דרמה דבילית יכולה להיות, והסוף פשוט נוראי.

וזהו לבנתיים :]

cheburasha

New member
אצטרף לחפירה

שלושת הסרטים שהרשימו אותי במיוחד:
האמת, מה זה קשה! אבל אנסה:
My little bride - היה הסרט הקוריאני הראשון שראיתי וממנו התחילה האהבה
My tutor friend - אחרי הקומדיה הזו שקעתי סופית בעולם הקומדיות הרומנטיות תוצרת קוריאה וכשראיתי את ההמשך שלו, הבנתי סופית שאותו דבר ויפני - לא בשבילי (לא אהבתי את הגיבור הראשי שם).
Musa - The Warrior - הסרט הראשון בו פגשתי את ג'ו ג'ין מו ונדלקתי

לגבי הסדרות:
הראשונה שראיתי היא סם סון המתוקה. נהניתי לראות אותה אבל יחסית לתעשיית קולנוע היה נראה לי פשוט מדיי, זול מדיי ו... לא יודעת מה עוד. לא ברמה. צר לי, רק אל תזרקו עלי אבנים

סדרה שניה שהתחלתי לראות (אני בפרק השביעי) זו מלכת המשחק עם ג'ו ג'ין מו. כאן סיפור אחר. היא התחילה חזק יותר. העלילה יותר מתוחכמת. הנופים שהם הראו בפרק הראשון היו משגעים. ופול פריים ג'ו ג'ין מו - זה פשוט מעלף. אני באקסטזה

בגלל שלראות את ג'ו ג'ין מו הרבה זה קשה לי (יותר מדיי מרגש) סדרה הבאה תהיה עם מישהו אחר. עדיין לא החלטתי מה.
זה הכל לבינתיים

למעלה