סקר

Larc En Ciel

New member
סקר

אז ברוח החייאת הפורום חשבתי על סקר , מהן שלושת הדרמות/ סרטים שהכי אהבת, ומהן השלושה שהכרחת את עצמך/הפסקת לראות? ולמה?.
אני יתחיל *זקוקה לפריקה*
הטובים
:
1. הסרט "Confession of Murder"- אין הרבה סרטים בעולם שהצליחו להשאיר אותי פעורת פה, והסרט הזה הצליח, בקיצור שחקנים טובים + תסריט טוב = כל מילה נוספת מיותרת
.
2. "That winter the wind blows"- ממש אהבתי את הדרמה, סוף סוף משהו מקורי ולא מתוק יותר מדי, למרות שהסוף הרגיז, ובלבל אותי עדיין יש כבוד
.
3. "Love rain"- אני לא בטוחה מה משך אותי לדרמה הזאת... אולי בגלל שסוף סוף יש נשיקה נורמלית ולא רק הצמדת שפתיים ועמידה מגוכחת מצד השחקנים בזמן שהמצלמה מקיפה אותם, בכל מקרה חוץ מהפרקים הראשונים ממש אהבתי את הדרמה.
הרעים
:
1. "You're Beautiful"- הסיבה היחידה שהצלחתי בכלל להמשיך עד פרק 10 היא בגלל שאני אוהבת את Jang Geun Suk, Lee Hong Ki, ו Jung Yong Hwa. הדמות של Park Shin Hye גרמה לי לרצות לתלוש לעצמי את השיערות מהראש, והתסריט...|
..... בואו נגיד שאין לי מושג איך הדרמה הזאת קיבלה מדרג גבוהה
.
2. "Playful Kiss" (הגירסה הקוריאנית) - בדיוק ההפך מהמקום הראשון הטוב שלי, משחק רע+ תסריט רע = אני בורחת בצרחות. לכל המעריצות של Kim Hyun-joong תסלחו לי מראש אבל שחקן הוא לא, זמר כן, דוגמן כן, שחקן פשוט לא, *אין לי שום כוונה לפגוע במישהו זאת רק דעה אישית*.
3. "Cheongdamdong Alice"- זאת פעם ראשונה שממש לא רציתי שהדמויות הראשיות יסיימו ביחד,הסיבה היחידה שהמשכתי לראות את הדרמה היא בגלל פארק שי הו, שהצליח לעלות לי חיוך לפנים כל הזמן מחדש, גם עם המשחק הענק שלו, וגם עם החיוך שלו
.

אתן יותר ממוזמנות להגיב לי, ולחלוק את הטופ ,3 והלא טופ 3 שלכן.
המשך יום נעים =))

Sivan 85

New member
קיווי חופר! יאי!

אז ככה:
1.ליטר של דמעות - חפרתי כבר עד אין סוף על הדרמה המדהימה הזאת ועדיין אחרי 8 שנים של מאות דרמות - היא הכי מדהימה שראיתי ונגעה בי הכי הכי עמוק. קאסט מדהים וסיפור שמבוסס על ילדה אמיתית שלא הייתה ולא תהיה כמוה - מהווה השראה עצומה עד היום ברגעים הקטנים שקצת קשה.
2.האנה יורי דנגו - 2 עונות + סרט של שלמות, אין דברים כאלה! זאת הייתה היפנית הראשונה שראיתי ומהפרק הראשון כשמאקינו נתנה לדומיוג'י את האגרוף המצלצל שלה ומחאתי כפיים - ידעתי שאני מאוהבת ביפן
לא יכולתי מאז להפסיק לצחוק מהטעויות דקדוק שלו ומהעצבים שלה וכל הדרמה הזאת הייתה מקסימה ונהדרת.
3.קויזורה - אני ידועה בפורום בחיבתי לטראגיות והסרט הזה היה אחד הראשונים כשראיתי כשעוד לא הייתי מוכנה נפשית לכזה סוג של טראגי יפני - כל מה שיכול להשתבש - ישתבש. אבל הסרט הזה היה מדהים, הסדרה אהבתי פחות וזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את מריומה בייבי (הארומה מיורה) והתאהבתי ממבט ראשון.
--------
נעבור ל-3 הנוראיות שלי:
1.פול האוס - אוי ריין, ריין, ריין, הדרמה הזאת הייתה עינוי, כל השחקנים היו בעיניי רובוטים חסרי רגש, למרות שראיתי את ריין אח"כ ב-love to kill והוא נתן משחק מדהים. בדרמה הזאת הוא היה בעיקר סנוב מעצבן כמו בחיים...חחח לא יכולתי לסבול אותה ומזל שהיה לה פסקול נחמד ככה לפחות שרדתי עד הסוף אבל לעולם, לעולם לא אראה אותה שוב.
2.I Miss You עם חנוש (יון און הי) אני רואה כל דבר עם חנוש, מאז קופי פרינס אני מאוהבת בה אז כמובן שהתחלתי גם את הדרמה הזאת וכל כך נשביתי בתוך הסיפור של הילדים, זה היה פשוט סוחף ובכיתי והתרגשתי ביחד איתם ואז.. שהם גדלו - כל הקסם נעלם, העלילה נהייתה כבדה ולא מעניינת וממש נרדמתי תוך כדי הפרקים ונטשתי באמצע. אני עוד מתכוונת לחזור ומקווה לשיפור אבל ב-4 פרקים האחרונים שראיתי זה היה פשוט נוראי ומאכזב.
3.וסרט - Only You Can Hear Me/ Kimi ni shika kikoenai כבר הדחקתי על מה הסרט אני זוכרת שרק חשבתי שהוא ממש דביל בייחוד הסוף שלו והעלילה עצמה לא עניינה אותי. אני מתה על השחקנית הראשית, היא אחותה של איה מליטר של דמעות והיא שחקנית נהדרת. השיר של הסרט היה מדהים אבל חוץ מזה אין לי שום דבר טוב להגיד

תודה! היה כיף!

אשמח לעוד סקרים שלך בעתיד.

Larc En Ciel

New member
תודה על שיתוף הפעולה

ליטר של דמעות נשמע טוב, אבל אני לא חובבת גדולה של טרגדיות...
יצא לי לראות את בנים על פני פרחים בגירסה הקוריאנית, והאמת שזאת הדרמה במקום הרביעי שלי -איכשהו הצלחתי לסלוח למשחק הרע של כמה מהשחקנים, ובכלל הייתה תקופה שהייתי אוהבות מנגות (קומיקס יפני), וקראתי את המנגה שהדרמה מבוססת עליה, וכבר אז אהבתי אותה.
זאת פעם ראשונה שאני שומעת על הארומה מיורה... *גוגל הנה אני באה*
בנוגע ל3 הרעות, לא יצא לי לשמוע על אף אחת מהן חוץ מפול האוס, ואם את אומרת שהמשחק רע, גם לא נראה לי שאני אוסיף אותה לרשימת הצפייה שלי (משחק רע יכול להרוס לי דרמה שלמה).
וזאת פעם ראשונה שאני שומעת על יון און הי *גוגל הנה אני באה 2*

Sivan 85

New member
לא ראית קופי פרינס?

את חייבת לראות! היא מדהימה! אין על עלילה של "בת מעמידה פנים שהיא בן והבן מתאהב בה" אין! (יון און הי משחקת שם)
הארומה צעיר מאוד אבל עם רזומה מרשים אני גם ממליצה על הדרמה שלו "בלאדי מאנדי" דרמת מתח מדהימה שישבתי על הקצה כל ה-2 עונות שלה!
ובכיף - היה... כיף!

Larc En Ciel

New member
האמתי ש

אני לא מתה על כל העניין של הגנד'ר בנדר (בנים שמעמידים פנים שהם בנות ולהפך), אבל אני בהחלט הולכת להוסיף את "בלאדי מאנדי" לרשימה שלי, זה נשמע ממש טוב!

carm888

New member
אין על חנל'ה

ב"אני מתגעגע אליך" צפיתי בגללה. אני לא חושבת שזו הייתה דרמה גרועה לא במיוחד פשוט באיזשהו שלב היה קטע שכבר הגזימו עם המלודרמה וכבר די... כמה אפשר לבכות? בכל פרק? והעלילה התפתחה למחוזות הזויים רק כדי לשמר את האווירה המדכאת והקשה הזאת.
לדעתי אם היו משלבים אותה עם קצת הומור שישבור את זה או איזה דמות מצחיקה אז היא הייתה הרבה יותר טובה.

Sivan 85

New member
כן אבל אם לי - זה יותר מדי - אז זה יותר מדי!

חחחח. אני חולה על כבד וטרגי ובכי - אם אני לא בוכה בדרמה - אני לא נהנית.
אבל מעבר לעצוב, זה היה כבד. כל כך כבד, לא יכולתי יותר. הייתי חייבת לנוח שבוע בין פרק לפרק והדמויות סובלות לא בקטע של "אני חייב לסבול" אלא בקטע של "אני רוצה לסבול" וזה יותר מדי...
אבל אני אחזור אליה - איפה חנוש אגב? מלא זמן לא הייתה לה דרמה!
מתגעגעת...

carm888

New member
בטח מתאששת מהדרמה האחרונה

או עושה כסף בקמפיינים. שנה הבאה כשיגמרו הקמפיינים היא בטח תחזור עם משהו ענק.

Larc En Ciel

New member
הבנתי

טוב לדעת, ממש כמוך אם יש יותר מדי דרמה, בכי, ודיכאון אני מתבאסת (יש לי טעם קשה, אני בוחרת הכל בפינצטה
)
אם יש דרמה יותר קלילה שלה אני אשמח להמלצות

Sivan 85

New member
יש!

האמת שחנוש לא משחקת הרבה למרות שהיא שחקנית נהדרת.

אז אם לא תרצי לראות קופי פרינס(למרות שזה מדהים ורומנטי!) יש לה גם את Goong שהיא משחקת נערה שמגלה יום אחד שהיא נסיכה קוריאנית ועוברת לגור בארמון המלכותי עם הנסיך הסנוב שלא סובל אותה. או שלא?

ויש לה גם את lie to me שמאוד "קוריאנית" בשילוב של קומי - דרמה משובח וממש נהניתי ממנה ומכל השירים המדהימים שבה.

carm888

New member
טוב אני הולכת להפתיע נראה לי

אתחיל בדרמות שהכרחתי את עצמי לסיים/נטשתי יש הרבה אבל אלו הכי בולטות לי בזיכרון:

Cheongdamdong Alice- כן אני יודעת... תרגמתי אותה אבל האמת שלא התחברתי. המשכתי מכוח האינרציה ובגלל שידעתי שיש בנות שמחכות לפארק שי הו ולא יכולתי להפסיק. אבל אם הייתי סתם צופה בה הייתי מפסיקה בפרק רביעי.
זה סבל כפול כשזה גם לתרגם רק שתדעו. כי זה לצפות כל פרק מינימום שלוש פעמים.

A Thousand Days’ Promise- ניסיתי, באמת שנתתי צ'אנס אבל... הקטע עם האמנזיה והראשית... ממש אבל ממש לא התחברתי אז נטשתי.

Cain and Abel- צפיתי בה בויוה וסיימתי רק בגלל שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות באותם ימי שישי.
אבל תכל'ס לא אהבתי בכלל!

יש עוד מלא כמו דה מול למשל שתי טיפות מים ועוד ועוד אבל אמרת 3 אז 3 חחחח.

והדרמות האהובות עלי בכל הזמנים (סרטים אני לא אוהבת) גם לזה יש לי חתיכת רשימה אבל שלושה... קשה לי אבל אשתדל:

Spring Waltz- צפיתי ה משהו כמו שלוש פעמים והייתי צופה בה שוב ושוב. הבימוי דווקא עשה לי את זה. הצילומים נראו לי כמו ציור או משהו.
רציתי אפילו לתרגם אותה... אולי מתישהו אני עוד אעשה את זה.

היהלום שבכתר- אין על הדרמה הזאת. כל פרק איכותי מרתק מעניין יש בה הכל. שלמות.

דונג יי- על אותו משקל כמו היהלום שבכתר. היסטורית איכותית עם עלילה מרתקת בעיני.

ויש לי עוד המון כמו Stairway to Heaven, Sad Love Song ועוד ועוד...

Larc En Ciel

New member
לא שמעתי על הדרמות האלה חוץ מ

Cheongdamdong Alice והיהלום שבכתר, אבל אני בהחלט יעשה תחקיר על הדרמות הטובות שרשמת, ככה שאת מוזמנת להוסיף עוד דרמות טובות =))
ו
על כל העבודה הקשה!!

carm888

New member

עוד כמה שאהבתי:
Autumn Tale
Bad Guy
Baker King, Kim Tak Goo
Coffee Prince
Creating Destiny
Dae Jang Geum (השם האחר של היהלום שבכתר)
Deep Rooted Tree
Delightful Girl Choon Hyang
Dong Yi (דונג יי שהזכרתי למעלה)
Fermentation Family
Gloria
Goong
Hwang Jin Yi
Lovers
Lovers in Paris
Ojakgyo Brothers
Pure 19
Que Sera, Sera
Queen Seon Duk
Sad Love Song
Smile, You
Someday
The Princess’ Man
Triple (לא כולם אהבו אז קחי בחשבון שהייתי בתקופה מוזרה חחחח).
Wild Romance (ה-קומדיה לטעמי)
Winter Sonata

Larc En Ciel

New member
המון המון תודה!!

אני יעבור על הרשימה שאני אסיים לראות את הנסיך בעליית הגג

galitd7

New member
כרמית שנראה שיש לנו אותו הטעם

Cain and Abel - לא הצלחתי להתחבר בכלל

Cheongdamdong Alice - כן לא ייאומן שנאתי את הראשית התוכן לדעתי משעמם אפילו גרוע אבל צפיתי בהנאה באהובי פארק שי הו
שפשוט הרס אותי במשחק המעולה שלו
סרטים לא מתחברת בכלל
גבר עשיר אשה עניה - יפנית - אהבתי מאוד נהניתי מכל רגע במיוחד בראשי החתיך
הסינדרלה האחרונה - יפני מדהים וכייפי
התחנה הבאה אושר -טיוואני -פשוט מכורה
כבוד המשפחה , הנסיכה התובעת -נוו טוב עם אהובי
ויש המון דרמות מעולות שכרגע לא עולות לי בזיכרון

Sivan 85

New member
כל פעם...

שמישהו אומר משהו טוב על סינדרלה אני לובשת פרצוף קריפי עם חיוך מאוזן לאוזן (
)