סקר רבותיי! סקר!

U lu

New member
תשובותשובותשובותשובותשובותשובות

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס 2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.)או אותו עונש או עונש אחר עם דם כי בלי הדם הרמיוני ורון לא היו מביאים לו את מיץ המרטלפ ובלי זה הארי לא היה ממליץ ללי על המיץ מרטלפ ובלי זה לי לא היה מספר לפרד וג'ורג' על מיץ המרטלפ ואז ממתק המשהו-דימום שלהם לא היה מצליח!!! ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. 2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים. 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא!

popit

New member
../images/Emo26.gif

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? טונקס ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) ללכת ל''וודג'ה קודג'ה(ונקווה שראיתם ערוץ 14 ביס בזמן האחרון...) ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? אין סיכוי.מספיק לי לפענח שעות את מה שהאגריד אומר(ועוד באנגלית
) ולקבל מזה כאב ראש, עכשיו אני צריכה גם את אח שלו? ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? לא! לא! לא!לא רוצה לשמוע!!!הרמיוני של רון!!!לנצח!!!

popit

New member
וודג'ה קודג'ה אכן רולז../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

Stinki Winki

New member
../images/Emo44.gifבעעע

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס
2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) עונש מוות
או לקרצף מעי קרפדות
ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי.
2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים. 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא!

עדידי מ

New member
יש! סקר! ../images/Emo54.gif../images/Emo21.gif

התשובות שלי: א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 4. גברת פיג (אני ממש ממש אוהבת אותה!) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? ניקוי סירי הלילה במרפאה בלי קסמים ובהשגחת פילץ' ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. ד. האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? לא!לא!לא! ממש לא! לעולם לא! חס וחלילה! הוא צריך להיות עם ג'יני...

Fairywitch

New member
תשובות:

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???)- כן, אני בחרתי אותה! שלא תהיה מקופחת! וגם כי העדות שלה הצילה את הארי בשימוע
ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? לענות על מכתבי הערצה שפרסי כתב לה... דומה לעונש של לוקהארט, אבל עוד יותר גרוע...
ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 3. לא! לא! לא! הרמיוני+רון לנצח

פ י ק ס

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. פיניאס נגולוס - כי אני נקרעתי אחרי מה שהוא אמר לפאדג' על הסטייל של דמבלדור
ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) לא יודעת, אני סומכת על הבחירות של רולינג... ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? אממ, לא. ממש לא...

i am pOpAyKeR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרולדההה

אהבתי את התשובה של רולדההה לשאלה ב. בינתיים: הרוב אוהבים את טונקס כמעט אף אחד לא רוצה לגדל את גרעפ - כל הכבוד
והרוב חושבים שרון והרמיוני מתאימים (דרך אגב, אני לא חושבת ככה.)

i am pOpAyKeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דרך אגב...

זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום, שמחתי לראות שיש הרבה תגובות!

תשובותיי

א. יש לי התלבטות קשה בין פיניאס ניגלוס לבין גברת פיג. מצד אחד, אני אוהב את זה שפיניאס שונא את תלמידי הוגוורטס, ומצד שני, אני אוהב את סהרוריותה של גב רת פיג. נלך על גברת פיג. ב. איזה עונש הייתי נותן להארי? הייתי שולח אותו ל-50 דייטים נוספים עם צ'ו, ודורש ממנה בכל פגישה ופגישה לבכות כמו שצריך, וכמו שרק היא יודעת. ג. כן, תלוי כמה משלמים לי. ד. לא! לא! לא! הארי ולונה הם הזוג המושלם, והרמיוני, שתלך לקרום.

Ivy Riddle

New member
מעריצה אותך

עוד אחת שחושבת שהארי עם לונה אבל עד עכשיו חשבתי על הארי עם זוגות יותר מטורפים זה הגיע להארי ודמבלדור ולהארי עם מירטל

ספרפור

New member
אהמ.

א.התלבטתי קשות בין טונקס לטונקס, אבל בסוף החלטתי ללכת על משהו שונה לגמרי, אז בחרתי בטונקס. ב.הייתי מציעה לה משהו אחר לגמרי, שלא נראה לי שג'יי קיי אי פעם תעלה על דבר כזה. זה עט, שכשכותבים איתו, אז הוא בעצם חורט לך בבשר וכותב עם הדם שלך. גאוני- לא? ג.אין סיכוי. ד. לא ממש איכפת לי, מה שבא לרולינג

שירה 1992

New member
צ'ובות

הינה מספר שאלות הקשורות לספר החמישי. מעניין מה יהיו התוצאות הסופיות: א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס 2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) פיניאס ניגלוס השווה! ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) לצפות את הגוף שלו בקעקועים בצורת ברק שיצרחו:"אני סנוב מפונדרק שחושב שאם הוא ינסה לגרום לכולם לסגוד לו, הוא יצליח..." ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. 2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים.-תלוי כמה... אם הרבה, אז פסדר... 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא!- ברור שלא!

Ivy Riddle

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לצפות את הגוף שלו בקעקועים בצורת ברק שיצרחו:"אני סנוב מפונדרק שחושב שאם הוא ינסה לגרום לכולם לסגוד לו, הוא יצליח..." גדול

Ivy Riddle

New member
אני עונה

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס כמובן ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? לידפוק תראש שולו בשולחן 10000 פעמיים וליצעוק "אני אידיוט מכוער ומגיע לי למות" עד שהוא מת. ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי! האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 3. לא! לא! לא! הרמיוני עם מאלפוי האמת פתאום חשבתי...רון עם הארי

גמאני עונה **כבוד**

1. גברת פיג כמובן.. היא הכי חמודה ובעלת הפיצול הכי גדול- מגיע לה קרדיט
2. עונש נבזי במיוחד- לעשות ניתוח לעדשות מגע.. 3. גראפ! הוא אדם (חצי אדם) טוב, אבל מטעמים אישיים אני מעדיפה להתרחק ממנו (הרצון לחיות למשל)... 4. הארי צריך מישהי חדשה בחייו, ושזה יהיה גם מפתיע! אני מציעה- אותי **תמימה**

Tom Riddle

New member
אכשיו אני../images/Emo45.gif

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס 2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) לא הייתי משנה את העונש, להפך, הייתי אומר לו ללחוץ חזק ורק בגלל שהוא תינוק בכיין דביל שלא מקשיב לאחרים ואילו היה נזכר במראה המטופשת סיריוס לא היה מת, אה וגם אם היה מקשיב להרמיוני ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. לא צה גרעפ! 2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים. 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא! - ראו את התשובה של רולדההה

למעלה