סקר רבותיי! סקר!

i am pOpAyKeR

New member
סקר רבותיי! סקר!

הינה מספר שאלות הקשורות לספר החמישי. מעניין מה יהיו התוצאות הסופיות: א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס 2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי. 2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים. 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא! אתם מוזמנים לענות.

i am pOpAyKeR

New member
התשובות שלי...

א. הכי אהבתי מבים הדמויות האלה את מנדגוס. ב. הייתי מציעה לאמברידג' לתלות את הארי מזוג ה------ שלו. ג. אין סיוכי שהייתי מגדלת את גרעפ! ד. לא! לא! לא! לא!!!! רק לא זה.

poohandme

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo139.gif../images/Emo15.gifאיי לייק סקרים

הינה מספר שאלות הקשורות לספר החמישי. מעניין מה יהיו התוצאות הסופיות: א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) הייתי נותנת לה משימה לגדל את גרעפ
ואם הוא היה מת באמצע הייתי מסגירה אותה לידי הקנטאורים
ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי.לא בא לי למות היום.... ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! אבל רק בספר, צוק אדום לא של אמה

poohandme

New member
אוי../images/Emo93.gif../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif../images/Emo139.gif

חשבתי ששאלת איזה עונש לתת לאמברידג'
טוב אז למה שתתן עונש להארי?!? לא. היא לא תתן לו עונש.!אני לא מסכימה!

אני עונה...

א. טונקס... ברור!! ב. מ... זה קשה....אולי לתת לו להיות בחדר אם אלפי סוהרסנים...??? ג.כן אני חולה על יצורים כאלה... ד.כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג!....למרות שהרמיוני ורון יותר מתאימים בתור זוג....

The Walrus

New member
תשובות

א. טונקס! אחלה דמות! ב. הרעיון של רון - להכניס אותה לארגז מלא סקרוטים פוצי תחת רעבים... ג. אני רוצה גם לחיות... ד. כן! הארי והרמיוני ממש מתאימים, חוץ מזה שרון והרמיוני זה צפוי מדי...

רולדההה

New member
../images/Emo98.gifשלי!

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם?
ברור שמנדגוס! הקלפטומניות שלו מזה מצחיקה. ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.)
לרוץ סביב הגוורטס 666 פעם ולהקשיב לדיסק של המורדים. ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים?
לא, לצערי אין לי נטיות אובדנית. . סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? לא! לא! לא! הארי הוא של דראקו לנצח!

Tom Riddle

New member
../images/Emo45.gif

"הארי הוא של דראקו לנצח!" צודקת..... גאד בלאס יו רולדההה

Mrs Love

New member
עונההה../images/Emo70.gif

א. מבין מספר הדמויות הבאות, איזו הכי אהובה עליכם? 1. טונקס
2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) שום עונש
לא מגיע לו עונש
ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי.
2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים. 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא!

Fairywitch

New member
ברור שלא מגיע לו עונש, אבל השאלה

היא מה אמברידג' הייתה עושה, והיא מרשעת

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifיאמי.. סקר!

2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) לא לתת לו עונש!
ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי.
2. אם היו משלמים לי תמורת זה, הייתי מסכים. 3. כן, אני חולה על יצורים כאלה. ד. סתם שאלה שמעניין אותי מה הייתם עונים עליה: האם הארי צריך להיות בסופו של דבר חבר של הרמיוני? 1. כן! ברור! הם יכולים להיות ממש זוג! 2. מה איכפת לי. זה לא מעניין אותי. 3. לא! לא! לא!
(רון איתה!)

shani1258

New member
התשובות שלי!

שאלה א 2.פיניאס נגולוס (אם ככה כותבים) שאלה ב אממ מאיפה לי נו! (שונאת שאלות פתוחות מזכיר לי ת'מבחן שלי באזרחות בעעע) שאלה ג 1. אין סיכוי שאלה ד 3.לא לא לא אבל ממש ממש לא לא מתאימים.. אם כבר אז הרמיוני/רון...

STA1

New member
תשובות

2. פיניאס נגולוס (אני לא בטוחה שזה השם של מי שיושב בתמונה בבית של סיריוס, אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת...) 3. מנדגוס פלצ'ר 4. גברת פיג (מישהו עומד באמת לבחור אותה???) ב. איזה עונש הייתם מציעים לאמברידג' לתת להארי במקום העט שהדיו שלה הוא הדם של הכותב בה? (שאלה פתוחה.) שתזרוק אותו לבני הים ולדיונון הגדול!!שילמד לקח!!חח.. ג. אם היו מציעים לכם לגדל את גרעפ במקום האגריד, הייתם מסכימים? 1. אין סיכוי.
הרמיוני צריכה להיות עם רון מה לא ברור לכם??

למעלה