סקר קטנטן...

ספאפית

New member
השיר האהוב עלי

הוא השיר שהיה בברונז ב"crush" כשדרוסילה הורגת את הזוג ההוא... (השיר התאים מאוד לסצנה). אהבתי גם את השיר full of grace מסוף ביקומינג2. יום ההולדת האהוב עלי הוא מהעונה השנייה ומהעונה החמישית.

קלואי1

New member
עוד יומולדת אהוב:

אמנם הוא לא של באפי אבל ממש אהבתי את היומולדת של טארה בעונה החמישית (פמילי למי שלא קלט). למרות שהעלילה הייתה קצת חלשה זה היה פרק מקסים!! ו טוב, עכשיו חשבתי על משהו- שמתם
שחוץ מהיומולדת של טארה אף פעם לא ראינו יומולדת של אף אחד מהסקוביגנג??? היו איזכורים לימי הולדת של דון ושל זאנדר אבל זהו!! לא פייר!! למה באפי כן וכל השאר לא?? אני מבינה את כל הקטע של מיי ברסדיי סאקס אבל למה לא לבנות עלילות על ימי ההולדת של שאר הדמויות??

נצל"ש..אוי, אני שומעת את close your

eyes... זה תמיד מעלה בי דמעה כשאני שומעת את הקטע המדהים הזה... אני אוהבת מוסיקה שיש בה גורם מפתיע- הקטע בו באפי מכניסה לאנג'ל את החרב לבטן... יש מן התפרצות מוזיקלית כזו:((

לא בונים עלילות של האחרים

כי זה תכלס סתם בזבוז של פרק בעונה..לעונה יש 22 פרקים ויש איז חישה סקוביס... אם לכל אחד יוקדש פרק איזה רבע עונה הולכת... מעדיפים להשתמש בפרקים כדי לפתח את העלילה..:)

קלואי1

New member
לא התכוונתי כעלילה מרכזית!!!

גם הימי הולדת של באפי הם לא העלילה המרכזית.. בכל עונה קורה משהו אחר אבל היומולדת של באפי ברקע, אז למה אי אפשר לעשות את זה עם השאר?? באמת אם בכל עונה יראו את הימי הולדת של כולם זה יהיה מוגזם אבל אם בכל עונה יראו נניח יומולדת של עוד מישהו חוץ מבאפי יהיה ממש נחמד!! הנה אני אתן לך דוגמה- הפרק עם וואמפ ווילו בעונה השלישית- זה היה יכול להיות היומולדת שלה וזה היה יוצא ממש חמוד לפי דעתי!!! במיוחד כי זה פרק שמתמקד בווילו ועל זה שהיא לא מרגישה טוב עם עצמה וידה ידה... את לא חושבת שזה היה יכול לצאת יפה?? ובכלל היומולדת היא לא העלילה המרכזית אבל היא שם ברקע והיא נותנת עוד טיפה עומק לעלילה.

נצל"ש 6X18../images/Emo58.gif

אוי..איזה פרק טוב...ממש אהבתי.. אניה כזאת חמודה שם!אין עליה! ועצבן אותי שכולם מרחמים על זאנדר!למה ממה הוא נפגע? זה שיש לו טראומות כברידענו...אבל מה רוצים מאניה? עצבן אותי זה! ו..ו..ו..ווילו וטארה! כל כך מושלמות ביחד! בטח סטאר וורלד לגמרי יחתוך את סיום הפרק הזה! אני גאה שזה הפרק הראשון שהורדתי למחשב שלי וראיתי אותו עליו(את השאר ראיתי אצל חברתי הטובה רעות:)) בכל מקרה, פרק 19...*סניף סניף* here i come...

קלואי1

New member
מזל טוב!! אז גם את רואה פרקים במחשב

תזהרי, את הולכת להתמכר... אני בהתחלה ראיתי רק פרקים קלסיים על המחשב, היום יש לי את כל הסדרה צרובה על דיסקים.

לiלה

New member
למיכל יש כפתור במוח...

היא שומעת באד והכפתור ישר מתחיל לפעול והיא מתחילה לזמזם ולשרוק ולרעוד ועוד כל מיני דברים....

קלואי1

New member
עוד שיר יפה ששכחתי-

wish we never met זה השיר שהיה ברקע כשווילו ישבה בשירותים ובכתה כשהיא גילתה שזאנדר שכב עם פיית'. זה שיר כל כך יפה ומרגש והוא ממש התאים לכל הסיטואציה... כמה חבל שהביצוע שלו מזעזע... ואם תהיתם, אני עדיין ערה (דההה..) אוף אני לא מצליחה להירדם!!!

חחח שלי,

*רוני תנסי לספור כבשים כמוני* *אני נררדמתי מוקדם ב1 נה נה..* טוב שלי זה ברור יומהולדת עונה 2, והסיבה גם נורא ברורה... באפי ואנג'ל ואנג'לוס. בדיוק אתמול ישבתי לראות את הפרק, ובאמת זה פרק מבוים ומקסים. והשיר גם זה יהיה ברור, CLOSE UR EYES- טוב זה הנעימה אז השיר זה 2- WILD HORSES מסוף PROM וספוילר עונה 6 בדיוק שכחתי את השם- זה השיר של מישל ברנץ' בסוף 607 נדמה לי, ואני אוהבת אותו כי זה שיר שקשור לחיים יותר מלבאפי, אז היה נחמד לשמוע אותו בבאפי.. סוף *רק רציתי להגיד שוב שזה ממש לא נעים שמעירים על שגיאות כתיב אז באמת אולי די, יש אנשים קטנים וגדולים פה, עםפ בעיות ובלי, לפעמים יוצא טעות בכונה, לפעמים לא, לפעמים בלי לשם לב.. אז די... (וגם בחוקים יש על זה..)

קלואי1

New member
אוקי, מה זה הווילד הורסס הזה שכולם

מדברים עליו?? חיפשתי בתוכנה האסורה וזה מצא לי אלפי שירים שנקראים כך ואין לי מושג לאיזה אתם מתכוונים ואני ממש לא זוכרת בפרום שיר יפה באופן מיוחד... מישהו יכול להגיד לי מי מבצע את זה?

B a n j o

New member
בגירסה המקורית

זה של הרולינג סטונז בגירסה בבאפי זה של להקה אחרת (אני רוצה להגיד... THE ONES?). בכל מיקרה, זה השיר מהפרום

ד י י ז י

New member
מבוצע על ידי..

The Sundays, והוא השיר שמתנגן כשבאפי ואנג'ל רוקדים בסוף. *סניף*. הגרסא הישנה דיי גרועה האמת.. שמעתי פעם אחת ברדיו.

wild horses.

כמובן, אבל היה עוד שיר נחמד של גארבאג', ו-lucky של bif naked, ו-virgin state of mind(אני זוכרת שתהיתי לעצמי-זאת קייאס צ'וייס שם?) ויש עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע.
עונה 6 2 שירים שמאוד נחרתו לי- השיר של שרה מקלקלן שבסוף העונה השישית, prayer of st.francis שאני אוהבת לשמוע רק את ההתחלה שלו כי היא מחזירה אותי לתמונה הזאת של זאנדר וווילו בסוף העונה. והשיר שרואים כשזאנדר הולך- simple line של Azure ray. ושיר (באמת, איך אפשר לשכוח..) בסוף 6x18(אחח.. השמחה) של אליסון קראוס- that kind of love. אין אין כמו טארה בלומר את הדבר הנכון. ו-
7 שודר. Angie hart/Blue ואיימי מאן ב-this is how it goes pavlov`s bell. ואל.

קלואי1

New member
היה כתוב בכניסה לברונז

קייז צ'ויס בגדול כזה... אני זוכרת שמזה התלהבתי כשראיתי את זה.. התחלתי לשיר עם שרה בכלל לא שמתי לב למה שהולך בזמן שהיה השיר... רק אחרי זה כשראיתי במחשב ראיתי שווילו מרביצה לפרסי ובגלל זה הוא מפחד ממנה...

למעלה