סקר קטנטן...

WilloWAddicted

New member
שימי לב לקצב... ולתופים

בעונה שביעית הכל הולך ביחד בעונות הראשונות עד חמישית או רביעית שומעים את האיכות הגרועה ואת הקצב שלא הולך טוב...

talrv

New member
מתבלבל..

ימי ההולדת של באפי: עונה 2 - "הפתעה" - זה הפרק שספייק ודרו מביאים את השופט, והסקוביס מתכננים מסיבת הפתעה לבאפי, ובסוף הפרק באפי ואנג'ל.. *אהמ*אהמ*.. עונה 3 - "חסרת ישע" - באפי מגיעה לגיל 18, וצריכה לעבור מבחן של המועצה, להילחם עם ערפד בלי כוחותיה. עונה 4- "a new man" - עוד מסיבת הפתעה, ג'יילס מרגיש מוזנח, אית'ן ריין (כמעט רשמתי אית'ן קריין! תשוקות מתחילה להשפיע עליי..) הופך אותו לשד. עונה 5 - קשרי דם - באפי עושה מסיבה, דאון מגלה על היותה מפתח. ספויילרים לעונה 6- רחוק ומבוגר יותר - באפי עושה מסיבה ודאון מבקשת משאלה שלא יעזבו אותה.

WilloWAddicted

New member
חח ראיתי פרק אחד...של זה

תשוקות זה סדרה כל כך מפגרת חחחחחחחח יש שם תגמד הזה שאמא שלו מכשפההה קרעע אותיייייייי.......!!!!!!!!1 איתן קריין זה העשיר נכון? שההודית הזאת בכתה עליו ואח שלה הסתכל עליה בחדר לא? חחחחחחחחח מפרק אחד מבינים את כל הסדרה...... סדרה קורעתתתתתתתתתתתתתתתתת

WilloWAddicted

New member
וגם ג'יילס שכחתם

מה עשית בקיץ? או משהו כזה... ג'יילס: ראיתי טלנובלות עם ספייק ואני מעדיף לא לדבר על זה

דוגרי סידרה מפגרת!

אבל זה ממכר...הטמטום נשבעת לכם!אותו דבר בקשר למורדים וקטנטנות! הטמטום מדבק!

spikeslave

New member
אחח תשוקות

אני רואה את זה קבוע בשביל להרגיש קרובה לבעלי. אנחנו רואים את זה ביחד כל יום. וחוץ מזה תשוקות זו לא טלנובלה זו אופרת סבון (שזה יותר גרוע כי זה אף פעם לא נגמר אבל לא נורא)

חחחח:))

טימי הוא בובה לא גמד!:) והמכשפה היא לא אמא שלו היא סתם אחת:) ובחיי שזו הסדרה הכי דפוקה בעולם:))

לiלה

New member
מה באמת ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אתם לא יודעים מה עשיתם לי עכשיו.... מכשפה, גמד! מה זה משנה! כל התשוקות האלו וספייק!
מי היה מאמין!?

spikeslave

New member
אני, זה דווקא ממש מתאים לו

הסדרה היא בול ספייק, הוא מאוד מזכיר לי את טימי, אוי איזה פשוש

WilloWAddicted

New member
חחחחחחח

"מגדה מגדה תפסיקי את הרוח *נאחז בעמוד חשמל*" חחחחחחחחח קרעעע אותייייי

Lady of Buffdom

New member
הכי קרע אותי

שאחרי שהיא שמה את טימי במייבש כביסה, היה עיגול שבו טאבית'ה הופיעה ואמרה: "מה שטאבית'ה עשתה מאוד מסוכן. אל תנסו את זה בבית" והיא אמרה את זה בצורה מאוד מצחיקה.

S h a n y 1

New member
יומההולדת עונה 2....

ביומהולדת בעונה 2 זה כשאנג'ל נותן לבאפי את טבעת הקלדה... כשיש את העניין עם הזרוע של השופט......

dawn 14

New member
אני...

השיר הכי אהוב עליי זה השיר באנג'ל כשפיית' רוקדת במועדון נראה לי בפרק 5 מתוך 5, rob zambie-living dead girl וגם אני אוהבת את יומהולדת 17 של באפי, הכי הכי.

קלואי1

New member
שלי...

טוב יש לי מלא.. השירים האהובים- אני אהיה מקורית...
It doesn't matter- נראה לי שככה קוראים לשיר... של אליסון משהו (אני רוצה להגיד קראוס??) הוא היה בעונה השניה בפרק הראשון. שיר ממש יפה..
Virgine state of mind- של קייז צ'ויס, הוא היה בפרק עם ואמפ ווילו שהם הופיעו בברונז... שיר ממש ממש טוב (חוץ מזה שכל החוויה של לראות להקה שאני ממש אוהבת מופיעה בבאפי הייתה נחמדה...)
Lucky ones- ממש לא בטוחה שככה קוראים לשיר הזה... גם אין לי מושג מי מבצע אותו. הוא היה בעונה הרביעית באיזה מסיבה שהייתה בקולג'. נכון יש את הוידאוקליפ של 5 הרגעים הכי טובים של באפי (בין הוידאוקליפים הכי נפוצים שיש אז אולי אתם יודעים למה אני מתכוונת) אז זה השיר הראשון שם... חוץ מזה שהוא כולו מורכב כמעט משורה אחת הוא שיר מעולה. והיומולדת של באפי שהכי אהבתי:
עונה חמשית- דון מגלה שהיא המפתח!! פרק ממש יפה!!!!
עונה שניה... קלאסי. זהו.

Lady of Buffdom

New member
שירים אהובים

Full of grace Virgin state of mind Goodbye to you יום הולדת אהוב: "הפתעה" גם
6 older and far away היה פרק חמוד.

למעלה