סקר קטנטן...

S h a n y 1

New member
סקר קטנטן...

מה השיר הכי אהוב עליכם מכל העונות? היומהולדת שהכי אהבתם של באפי מכל העונות? אם כבר הועלו השאלות העלה בעבר.... אז אני מניחה שתצתרכו לסלוח לי כי אני חדשה.......

S h a n y 1

New member
בכל אופן..... שלי הם-

WILD HORSES)מתוך THE PROM( FULL OF GRACE שבטח יותר מכירים.... ויומהולדת, 17 של באפי, עונה 2, SURPRISE

talrv

New member
ולא צפוי בכלל!! ממש הפתעת אותי! ../images/Emo8.gif

אם מישהו תהה, זה בערך התשובות שלי. אולי בלינק מ"משהו כחול"... לא, שרה הרבה יותר שווה.

S h a n y 1

New member
את מתכוונת שמה שאני רשמתי לא צפוי??

אם כן, אז אני לא מבינה למה..... אני חושבת שזה הכי שקוף שיש שאלה הדעות שלי..... BUFFY & ANGEL 4 EVER

talrv

New member
האמת, שהתכוונתי לדייזי

וזה היה הקול הציני שלי. כנראה שהוא באמת דומה יותר מדי לקול הרגיל שלי. ויש שני אנשים שאני פשוט צופה מראש את כל התגובות שלהם. לצערה, היא אחת מהם

ד י י ז י

New member
זה רק בגלל..

שאני סטאר קרוסית אובססיבית, מטורפת לאנג'ל\אנג'לוס ומכורה לבאפי!

talrv

New member
לא מהפורום הזה..

והיא למרבה הפלא (או שלא) ענתה אותן תשובות.

sour spirit

New member
דבר ראשון:

ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה
מאחל רק הנאה בפורומינו הקטן!!!:) אה, ועוד משו קטן לפני המובחרים שלי...שגיאות הכתיב, הן בכוונה? כי אני בכל מה שקשור ללשון מאוד רגיש...
חחח, סתםםם!!! אז ככה: שיר-(ספויייייייייילר שישית
6) נראה לי goodbye to you של מישל בראנץ' מהפרק טאבולה ראסה...... סוף ספוילר!!! ואת close your eyes (אוקיי, לא שיר...אבל) מהפרק ההתהוות!!!!!!! מוזיקה מדהימה!!!!:) יומולדת-אהבתי את יומולדת 17 ו21 (עונה 6........גם ספוילר...סורי אני ספוילר-מן טודיי)
6 כשדון מביעה משאלה שכוווולם יישארו ולא יילכו ואז הם נשארים, עם החרב והכל!!!!פרק אדיר!!!! סוף ספוילר! זהו, בערך!

S h a n y 1

New member
שגיאות....?

בסך הכל התבלבלתי ורשמתי "תצתרכו" במקום תצטרכו... ואם אתה כ"כ רגיש לטעיות ללשון אז למה כתבת "משו" במקום משהו.... ואני זאת עם השגיאות אה, בכל אופן עזוב, זה לא מה שחשוב.. מה שרציתי לומר זה שה-( ANGEL & BUFFY LOVE THEME,(CLOSE YOUR EYES באמת מדהים גם לדעתי.... עשיתי לעצמי אפילו דיסק עם כל שירי באפי שאני אוהבת....

sour spirit

New member
דבר ראשון (ואני כותב תכותרות

האלה יותר מדי בזמן האחרון), לא באתי בנימה של תקיפה...זה כולה היה בנימת צחוק...את יודעת...חחח וה"משו" הזה, זה משהו(...) שאני וידידה שלי "פתחנו"... זה כמו משואים, בא-ביי, וכל השאר.... סורי אם זה נשמע מאוד תוקף, זה בא סתם, להעיר את תשומת ליבי/ך...וסתם, בשביל הצחוק. אני לא איש רע, רק לפעמים
...סתאאאאם.....סורי על הטון הרע (me bad boy)
חברים?:)

S h a n y 1

New member
אוקי דוקי........

זאת לא דרך לקבל אנשים חדשים........ אבל נסלח לך.....

B a n j o

New member
לא יפה...

באמת לא יפה רק אתמול הייזל פירסמה את חוקי הפורום ורשום שם שאסור ללהוג לאנשים עם שגיאות כתיב וגם לא לתקן אותם ובמקרה שלה זו הייתה באמת טעות ועוד יותר לא יפה זה שבאותה ההודעה שלך כתבת גם שגיאה

sour spirit

New member
אני דווקא לא דוגל בשיטה

הזו... אני דוגל במה שנקרא "הפרד ומשול".... הסבר: הפרד את המורה מהכיתה ומשול בה...(בכיתה, סוטים
)...:) ואם היית קורא את ההודעה שלי לשני, מה שאני מניח שלא יכלת, כי רק כרגע פרסמתי אותה (
) היית יודע שלא הייתה לי שוווום כוונת פגיעה. ואני מודה, גם אני עושה טעויות..אני אפילו לא יודע אם כותבים "תועים", "תוהים" או "טועים"....למרות שיש את כל שלושת האופציות האלו בשפתינו המפותחת...;) אז סורי על חוסר ההבנה מצידי...אני ממש מצטער...:):):):):)

WilloWAddicted

New member
שלי...

אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל השיר שאני הכי אוהב ויש לו קצב אדיר!!! זה Nerf Herder - Buffy the vampire slayer theme אבל של עונה שביעית כי הוא נשמע שם הכי טוב... יום הולדת שאני הכי אוהב זה היומולדת בזירת החלקה שהמסדר של טארקה תוקף אותה בפרק הזה...

sour spirit

New member
השיר הפתיחה בעונה שביעית

נשמע טוב יותר? למה? איפה אני הייתי?! והיומולדת בעונה 2 זה לא כשאנג'ל שולח לבאפי דיר פרחים עם soon עליהם? או שאני מתבלבל עם מכושפת ומבולבלת?!! עזרו לי... :)

למעלה